کدوم طرح پارس؟؟؟
یکم بیشتر توضیح بده
چون منم شاتل ثبت نام کردم
کدوم طرح پارس؟؟؟
یکم بیشتر توضیح بده
چون منم شاتل ثبت نام کردم
والا من تا حالا پارس آنلاین استفاده نکردم قبل شاتل هماراسیستم و صبانت داشتم (صبانت سه ماهه داشتم سرویس حجمی که 10 روزه حجممو خوردن بدون اینکه دانلود کرده باشم منم همون بعد 10 روز گفتم جمع آوری کنن) 13 گیگ الان با سرعت بالا واقعا هیچی نیس کم کمش 20 گیگ مصرفت میشه شک نکن چون سرعت بالاس مصرف میره بالا،سرویس حجمی بخری بعد اینکه حجمت تموم شد قطع میشه ولی نامحدود باشه حداقل رو که رد بشی چیزی نمیگن ولی اگه خیلی زیاد دانلود کنی نهایتا سرعتت رو کمی محدود میکنن به نظر من که از همین سرویس های آرت شاتل بخر،یه کار دیگه هم میتونی بکنی از سرویسای حجمی اکو بخری مثلا اکو 1024 بدون دانلود شبانه بخری یک ساله میشه 139 هزار تومن 22 گیگ هم برای یکسال میده بعدش هم 3 تا بسته 100 گیگ حجم بخر که هر بستس میشه 192 هزار تومن که جمعا میشه برای یکسال 715 هزار تومن هزینه ماهانش هم میشه حدود 60 تومن برای هر ماهت هم حدود 27 گیگ حجم میوفته که با آرت 5 تقریبا برابری میکنه ولی در عوض سرعتش از آرت 5 حداقل 6 برابر بیشتر میشه
من یه بار رنگ زدم تهران گفتن نمایندگی زنگ بزنید و پیگیری کنید
منم زنگ زدم نمایندگی سریع فعال کرد
Sent from my D6502 using Tapatalk
یه طرح داره یک سال 75 تومن 62 گیگ حجم ... من الان سفارش دادم ولی شک دارم کنسل کنم بیام شاتل بردارم یا نه ... روی یک خط دیگه پارس آنلاین دارم و ازش راضی هستم ...
حساب کتاب کردم دیدم پارس به صرفه تر میشه ....نوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
75 تومن یک سال 62 گیگ ...
هر صد گیگ 209 تومن ...
برای یک سال میشه 284 تومن یعنی ماهیانه 23.5 تومن
سرعت هم حداقل 2 و حداکثر 16 که معمولا روی اون یکی خطم 7 هستش
مزیتش اینه که بر خلاف شاتل دیگه شما ترافیک سرعت خوبت محدود به ماه نیست و شما میتونی منتقل کنی برای کل دوره ...
و مزیت دیگش سرعتش هستش که تقریبا 3 تا 4 برابر میشه با همون قیمت ...
من تصمیمم رو نهایی کردم روی پارس ...
ممنون از راهنمایی دوستان ...
مبارکت باشه دوست عزیز خب شاتل هم طرح پلاتینی داره یک ساله 16 مگابیت سرعت 60 گیگ 66 هزار تومن(ترافیکش هم سالانس)
اینم از شاتل تبریز که دیروز وصل شد......ART5
![]()
سرعت دانلود ART5 در IDM چند هست ؟
سرعت تک کانکشن چطوره ؟
اوه اوه
وضعت از های وب منم بدتره![]()
سرعت دانلود در محدوده 280-340 ایناست
تک کانکشن سرعتش زیره 100 بود!!!
الا دوستان وضع پینگ شاتل تو همه شهر ها همینطوره یا مال من فقط اینطوره؟ نت من تازه دیروز وصل شد بعد 3 هفته انتظار!!! از چاله در اومدم افتادم الا ته ته چاه با این وضع!!اسیاتک وضعش به مراتب از این بهتر بود از نظر پینگ!!!با تلفن زدن اینا هم فکز نکنم وضع درست بشه الا 3 ماه باشید این وضع رو تحمل کنم!!!!!
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)