تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 326 از 752 اولاول ... 226276316322323324325326327328329330336376426 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,251 به 3,260 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

1-
    هیچ وقت سیم هدفون را از زیر پیراهن رد نکنید.
    چرا؟

2-
    همون روکش پارچه ای که شما فرمودید پد اسمش هست.
    پد همون فومه؟

3- فوم یا پد را میشه خرید و عوض کرد؟ میفروشن جدا؟

4- در پست 23 اون تاپیک فرمودید فوم را پس از شست و شو با مواد شوینده با ماده ضدعفونی سبزیجات ضدعفونی کنیم. الف) کدام مواد شوینده؟‌ مایع دستشویی، شامپو... ب) نحوه ضد عفونی با مایع سبزیجات چگونه است؟ یعنی باید بذاریم توی ماده ضدعفونی مدتی بمونه مثل سبزیجات؟

5- در پست 23، آن توضیحات شست و شو و ضدعفونی را برای آنها که فوم (یا پد؟!) دارند گفتید. برای in ear ها که پلاستیکی دارند هم همین کارها را بکنیم؟

6- اینجا در مورد پارچه ای ها گفتید تا دوسه بار میشه شستشون. پس نمیشه اون دستور العمل رو بیش از دو سه بار اجرا کرد که.
    متاسفانه قابل شتشوی چند باره نیست و حداکثر تا دو یا سه بار قابل شستشو هست به دلیل از بین رفتن حالت فوم و هم اینکه نسب و جدا کردن آن اغلب یکی از مراحلی هست که باعث پاره شدن آن می شود و دیگر قابل استفاده نخواهد بود.
    7- تا جایی که از پست دوم اون تاپیک دریافتم به پلاستیکی دارها میگن in ear به معمولیها (با پارچه یا بی پارچه) میگن earbud .پس چرا در پست 23 اینها رو جدا کردید؟
    2. EarBud
    3. ]دفون معمولی
    8- هدفون و ایرفون یکیه؟!

9- فکر میکنم این توضیح ایرباد اشتباهه چون گفتید اون پلاستیکی رو نداره اما من وقتی تو گوگل میزنم اتفاقا هدفونهای پلاستیکی دار میاد.
    ب . Earbud : تنها تقاوت این دسته با دسته قبلی اینه که این نوع هدفونها زائده اضافه ای که درون کانال گوش قرار بگیره ندارند
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینجا هم در ویکی پدیا گفته
    The in-ear versions are known as earphones or earbuds
    نوع in-ear با نام های ایرفون یا ایرباد شناخته میشه!
    کد:

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

سلام به شما
    قدمشون مبارک و پر برکت برای شما
    دوست عزیز هیچ فرقی نمی کنه هدفون رو از کدوم کشور یا بازار تهیه کنید فقط به دو نکته دقت کنید:
    1. اصل بودن
    2. قیمت واقعی
    شما هم موفق باشید.
    میگم این گزینه اول برای خودش کلی مسئله اس ....

3. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خیلی ساده است چون اکثر کسانی که مایل به عبور دادن سیم از زیر پیراهن هستند اغلب ورزشکار هستن و یا اینکه تحرکت دارند. اصل موضوع موردی نداره اما زمانی که کابل مسقیمآ با پوست بدن در تماس باشه و فرد فعالیت کرده باشه رطوبت پوست جذب کابل شده و در بدترین شرایط در صورتیکه با عرق بدن در تماس باشه به دلیل املاح معدنی موجود در عرق ، باعث آسیب شدیدتری به کابل شده و عمر کابل به مراتب کمتر خواهد شد
    و اینکه هنگام عبور دادن کابل از زیر پیراهن معمولآ یا اغلب دقت نکرده و با کشیدن کابل قصد در آوردن کابل را داریم که این مسئله هم باعث قطعی در کابل شده.
    و اینکه اغلب کابل در زیر لباس احتمال گیر کردن آن لای بدن و پیراهن بیشتر بوده و باعث کشیده شدن کابل میگردد و در بدترین سرایط باعث آسیب به پوست خواهد شد.

2- پد همون فومه؟
    می شه گفت بله و هم نه چون فوم برای هدفونهای کوچک کاربرد داره ولی پد که در اصل یک نوع فوم با روکشی از پارچه یا نوعی پارچه پلاستیکی هست در هدفونهای بزرگتر از معمولی کاربرد داره.
    3- فوم یا پد را میشه خرید و عوض کرد؟ میفروشن جدا؟
    بله فقط باید دقت کنید که مدلی را بگیرید که قابل نصب برروی هدفون شما باشه البته هیچ وقت از روی تصویر نمی شه به این موضوع پی برد و حتمآ باید امتحان کرد و یا اینکه مدل هدفون شما جزو مدلهایی باشه که پد برای آنها ساخته شده.
    بله و قیمتش هم متفاوت از حدود یک جفت 1000 تومن الی جفتی 400 هزار تومن البته برای هدفونهای حرفه ای

4
    - در پست 23 اون تاپیک فرمودید فوم را پس از شست و شو با مواد شوینده با ماده ضدعفونی سبزیجات ضدعفونی کنیم. الف) کدام مواد شوینده؟‌ مایع دستشویی، شامپو... ب) نحوه ضد عفونی با مایع سبزیجات چگونه است؟ یعنی باید بذاریم توی ماده ضدعفونی مدتی بمونه مثل سبزیجات؟
    چون صابون چرب هست متاسفانه برای شتشوی فوم نمی شه از صابون استفاده کرد اما شامپو بهترین گزینه هست چونکه اثر تخریبی بر پلاستیک نداشته و باعث خشکی پلاستیک مورد استفاده فوم نمی شه البته از نوع خاص بلکه انواع معمولی هم کفایت می کنه
    دقیقآ برای ضدعفونی کردن باید بزارید توی مواد ضد عفونی سبزیجات و به هیچ عنوان هنگام شستن فوم را فشار ندهید حتی زمانی که شتشو تمام شده
    5- در پست 23، آن توضیحات شست و شو و ضدعفونی را برای آنها که فوم (یا پد؟!) دارند گفتید. برای in ear ها که پلاستیکی دارند هم همین کارها را بکنیم؟
    بله می تونید برای این دسته از هدفونها هم اینکار را انجام دهید اما چون جنس سری اغلب این هدفونها از سلیکون هست اغلب میکروبها و قارچها تمایلی به زندگی برروی این سطوح را نداشته و صرفا ضد عفونی کردن با الکل 80 الی 90 درصد کافی هست.
    6- اینجا در مورد پارچه ای ها گفتید تا دوسه بار میشه شستشون. پس نمیشه اون دستور العمل رو بیش از دو سه بار اجرا کرد که.
    دقیقآ نمی شه گفت چون خیلی بستگی به جنس پد داره ممکنه یک پد از جنس بسایر مرغوبی باشه که حتی تا چندین بار شستن حالت اصلی خودش را ازدست ندهد.
    7- تا جایی که از پست دوم اون تاپیک دریافتم به پلاستیکی دارها میگن in ear به معمولیها (با پارچه یا بی پارچه) میگن earbud .پس چرا در پست 23 اینها رو جدا کردید؟
    یک بار دیگه با دقت بیشتری پست اگه اشتباه نکنم دوم از اون تاپیک رو مطالعه کنید لطفآ

8- هدفون و ایرفون یکیه؟!
    در واقع ایرفون یک نوع هدفون هست که معمولآ کوچک بود که شامل هدفون تو گوشی ( Inear) و Earbud ها میشه
    9- فکر میکنم این توضیح ایرباد اشتباهه چون گفتید اون پلاستیکی رو نداره اما من وقتی تو گوگل میزنم اتفاقا هدفونهای پلاستیکی دار میاد.

کد:
    اینجا هم در ویکی پدیا گفته

نوع in-ear با نام های ایرفون یا ایرباد شناخته میشه!
    کد:
    نه دوست عزیز بعض وقتها اشتباهاتی صورت میگیره اما تعریف این دو همونی هست که اشاره کردم
    خیر دوست عزیز ترجمه صحیح متن ویکی که شما عنوان کردید این هست:
    Inear ها نمونه هایی از انواع شناخته شده ایرفون یا Earbud ها هستند.

شما هم موفق باشید.

میگم این گزینه اول برای خودش کلی مسئله اس ....
    چاره ای نیست باید اطمینان کرد
    راستش رو بخواهید یک مرتبه از آمازون کالای غیر اصل خریداری شده و کاریش نمیشه کرد به هر حال اگر مشتری یا خریداری برای این قبیل کالاهای جعلی نباشه آخه کدوم عاقلی هست که برای ساخت هر چند ارزان قیمت آن هزینه کنه.

اما نسبت به چند سال پیش خیلی تفاوت نیست اون زمان کالاهای جعلی کاملآ ظاهری متفاوت داشتند و تشخیص اصل از بدل چندان سخت نبود ولی حالا با پیشرفت دستگاههای ساخت و دستگاههای مدل ساز کامپیوتری که در عرض فقط 10 دقیقه مدل سه بعدی نه هم دو بعدی را آماده کرده و به همراه مهندسان کار بلد و حرفه ای ما به سختی قادر به تشخیص اصل از بدل هستیم و گاه دیده میشه که توی بعضی از سایتها که مقایسه ای بین اصل و بدل صورت گرفته اختلاف بسیار بسیار ریزی بین اصل و بدل هست که برای پی بردن با چشم معمولی کاری دشوار هست.

اگه اشتباه نکنم 4 ماه پیش توی همین تاپیک دوستی که قصد خرید IE8 را داشت اتفاقآ تصاویر اصل و بدل آن را توی سایت گذاشته بود و اگه خاطر شما باشه سخت بود تشخیص اختلافهای بین این دو.

شما هم موفق باشید.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:51. دليل: پست متوالی

5. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

از روی تصویر نمی شه به این موضوع پی برد و حتمآ باید امتحان کرد و یا اینکه مدل هدفون شما جزو مدلهایی باشه که پد برای آنها ساخته شده.
    خب مثلا آیا برای مدل کریئیتیو ep-220 فوم هست؟ از کجا باید دونست/خرید؟
    به هیچ عنوان هنگام شستن فوم را فشار ندهید حتی زمانی که شتشو تمام شده
    اگه فشار ندیم چطوری باید کفهای شامپو بره؟!
    چند دقیقه تو مایع سبزیجات بمونه؟

میکروبها و قارچها تمایلی به زندگی برروی این سطوح را نداشته و صرفا ضد عفونی کردن با الکل 80 الی 90 درصد کافی هست.
    این چگونه هست؟ همین الکلهای صنعتی؟ باید با دستمال کاغذی آغشته به الکل تمیزش کنیم بعد بذاریم الکلش بپره؟

یک بار دیگه با دقت بیشتری پست اگه اشتباه نکنم دوم از اون تاپیک رو مطالعه کنید لطفآ
    خوندم. در پست 23 هدفون معمولی را از ایرباد جدا کردید در حالیکه در پست 2 ایرباد انگار همون هدفون معمولیه. یک بار این دو را تعریف کنید. ضمنا تو پست 2 هدفون "معمولی" نداریم.

---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------

اغلب میکروبها و قارچها تمایلی به زندگی برروی این سطوح را نداشته
    خب اگه واقعا این طوریه خیلی خوبه چون اگه قرار بود in-ear ها هم به اندازه out-ear ها میکروب میداشتند اون وقت میکروبها به درون گوش میرفتند. راستی شما این اطلاعات رو از کجا آموختید؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

[QUOTE=mm92;6155647]خب مثلا آیا برای مدل کریئیتیو ep-220 فوم هست؟ از کجا باید دونست/خرید؟
    [QUOTE]
    فهمیدن این مسئله زیاد مشکل نیست کافیه شما به فورم هدفون خودتون نگاه کنید آیا میشه برروی EP-220 کریتیو سری سیلیکونی مخصوص هدفونهای Inear نصب کرد؟
    100% که نمی شه چون برای نسب سری سیلیکونی باید زائده ای برروی هدفون باشه که نازل خوانده میشه ، تا بتوایند سری را روی اون نصب کنید پس EP-220 که سطح صافی داره چطور ممکنه سری روی اون نصب بشه و همینطور برای بقیه هدفونها.
    متاسفانه به سختی اینجا میشه پد (PAD) یا فوم (Foam) یا سری(TIP) پیدا کرد اما بهترین راه استفاده از وسائل اضافه بقیه هدفونها یا خریدن یک هدفون ارزان قیمت برای استفاده از وسائل جانبی اون هست.

ا
    گه فشار ندیم چطوری باید کفهای شامپو بره؟!
    همیشه باید زور باشه؟
    خیلی ساده شما به جای اینکه فوم رو بچلونید یا فشار بدید کافی چند بار اون رو توی یک ظرف کوچیک که پر از آب باشه چند بار بندازید و آب ظرف رو عوض کنید و فقط و فقط ظرف رو تکون بدید نه فوم رو.

چند دقیقه تو مایع سبزیجات بمونه؟
    چون هدف از بین بردن قارچها و میکروب ها هست دقیقآ طبق دستور نوشته شده بر روی ضد عفونی کننده باید مراحل رو انجام بدید.

این چگونه هست؟ همین الکلهای صنعتی؟ باید با دستمال کاغذی آغشته به الکل تمیزش کنیم بعد بذاریم الکلش بپره؟
    بله در واقع الکل صنعتی اما با درصد مناسب 80 الی 90 درصد
    روش کار همین هست دیگه

خوندم. در پست 23 هدفون معمولی را از ایرباد جدا کردید در حالیکه در پست 2 ایرباد انگار همون هدفون معمولیه. یک بار این دو را تعریف کنید. ضمنا تو پست 2 هدفون "معمولی" نداریم.
    از پست دو کپی می کنم:
    الف . In-ear یا تو گوشی
    ب . Earbud
    پ . Supra-aural یا همون هدفون معمولی <=== احتمالآ شما باید به این دقت می کردید.
    ت. Full Size

که میشه چهار نوع هدفون و در پست 23 هم همین چهار مدل دوباره در نظر گرفته شده.

خب اگه واقعا این طوریه خیلی خوبه چون اگه قرار بود in-ear ها هم به اندازه out-ear ها میکروب میداشتند اون وقت میکروبها به درون گوش میرفتند.
    مشکل اینجاست دیگه اگه دقت بیشتری بفرمایید گفته شده که:

اغلب میکروبها و قارچها تمایلی به زندگی برروی این سطوح را نداشته

و معنی این جمله اینه که میکروبها و قارچها چون نمی تونن روی این سطوح زندگی کنند به راحتی توی گوش ما نقل مکان خواهند کرد یا بر عکس از گوش ما میرن توی گوش یکی دیگه.

راستی شما این اطلاعات رو از کجا آموختید؟
    بیش از یک عدد دو رقمی سال هست که از هدفون دارم استفاده میکنم وباید این چیزهای ساده رو دونسته باشم و بعدآ جواب دقیق تر داده خواهد شد.
    البته اولین حدس همه درباره سنم 26 هست ولی یک کوچولو بیشتره.

مرسی از توجه شما

شما هم موفق باشید.

8. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ببخشيد با الکل براي in ear ها :
    روش کار همين هست ديگه
    همون کاري که خودم گفتم رو ميگيد ديگه؟ به وسیله دستمال کاغذي...

و معني اين جمله اينه که ميکروبها و قارچها چون نمي تونن روي اين سطوح زندگي کنند به راحتي توي گوش ما نقل مکان خواهند کرد يا بر عکس از گوش ما ميرن توي گوش يکي ديگه.
    ای بابا عجب گیری کردیما!!؟

پ . Supra-aural يا همون هدفون معمولي <=== احتمالآ شما بايد به اين دقت مي کرديد.
    آهان- من معمولي رو همون کوچيکهاي فوم دار ميدونم آخه! سو تفاهم بود ببخشيد!

متاسفانه به سختي اينجا ميشه پد (PAD) يا فوم (Foam) يا سري(TIP) پيدا کرد
    يعني حتي تو جاهايي مثل بازارهاي پايتخت و رضا و اينا هم پيدا نميشه فوم؟؟

---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:35 PM ----------

راستی ببخشید کریئیتیو lمگه جزو برندهای برتر نیست؟
    کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ببخشيد با الکل براي in ear ها :همون کاري که خودم گفتم رو ميگيد ديگه؟ به وسیله دستمال کاغذي...
    بله راه حل دیگه ای غیر از دستمال کاغذی وجود نداره که ارزونتر باشه(به شوخی)
    با استفاده از دستمال کاغذی که آغشته شده به الکل تمام بدنه هدفون رو هم باید با الکل تمیز کنید نه فقط سری اون رو چون بدنه آن هم با گوش در تماس هست

ای بابا عجب گیری کردیما!!؟
    کجا؟
    اگه منظورتون با این قارچها و میکروبهاست که نباید فراموش کنید که از نوع مفیدش هم توی گوش خودمون هست به خاطر همینه که میگن نباید گوشتون رو با گوش پاک کن تمیز کنید دیگه.

آهان- من معمولي رو همون کوچيکهاي فوم دار ميدونم آخه! سو تفاهم بود ببخشيد!
    چون دقیقآ متوجه برداشت یا کم دقتی شما بودم از شما خواهش کردم یک بار دیگه با دقت بیشتری مرور کنیید اما . . .

يعني حتي تو جاهايي مثل بازارهاي پايتخت و رضا و اينا هم پيدا نميشه فوم؟؟
    دوست عزیز شما باید جستجو کنید متاسفانه جای خاصی سراغ ندارم و همیشه همون کاری رو انجام میدم که به شما پیشنهاد کرده بودم.

راستی ببخشید کریئیتیو مگه جزو برندهای برتر نیست؟
    کد:
    شاید کم لطفی من بوده و یا شاید خودشون نخواستن
    به هر حال کریتیو برندی هدفون ساز توی سطح حرفه ای نیست یا به عبارتی ساده تر هیچ محصول حرفه ای تولید نکرده بیشتر به خاطر قیمت پایین و همچنین به خاطر جنس صدایی مناسب سبکهای الکترونیک هست که فروش بالایی داره
    اما تک تک این برندهای که توی لیست بود حداقل یک یا چند هدفون با سطح حرفه ای تولید کرده و یا اینکه هدفونی تولید کرده اند که بسیار مورد پسند نیمه حرفه ای ها بوده.
    البته منظورم از نیمه حرفه ای ها با کسانی هست که تازه بعد از چند تا هدفون خراب کردن کم کم دارن به درکی از صدا می رسند که بعدآ خودشون متوجه میشن که اون موقع هیچی نمی دونستن مثل الان من نوعی

به هر حال بازم اگه سوالی دارید که جوابش رو بلد باشم دریق نخواهم کرد و در اولین فرصت پاسخ خواهم داد.

مرسی از پیگیری شما

شما هم موفق باشید.

11. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

با سلام

من یک ایرفون سنهایزر مدل ie7 دارم که حدود چند ماهه خریدمش ولی با صداش مشکل دارم .
    وقتی خواننده (مثلا سلن دیون ) صداشو میبره بالا صداش اصلا صاف نیست و بشدت خش داره ، به قول معروف harsh میشه
    کسی با ie7 یا ie8 همچین تجربه ای نداره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام

من یک ایرفون سنهایزر مدل ie7 دارم که حدود چند ماهه خریدمش ولی با صداش مشکل دارم .
    وقتی خواننده (مثلا سلن دیون ) صداشو میبره بالا صداش اصلا صاف نیست و بشدت خش داره ، به قول معروف harsh میشه
    کسی با ie7 یا ie8 همچین تجربه ای نداره؟
    دوست عزیز
    بهتر بود که میگفتید که سورس فایل شما و سورس پلیر شما چی هست و آیا تنظیمات یا افکت صوتی هم اعمال کردید یا نه

به هر حال فقط با این تراک از این خواننده یا تمام تراکها این طور هست؟

Harsh : جیق کشیدن صدا که اغلب برای سازهایی مثل گیتارالکتریک در هدفون به وجود میاد نه خش دار شدن
    می تونید صدای یک تراک گیتار الکتریک را هم تست کنید زمانی که گیتار در اکتاوهای بالا در حال اجرا باشه چه ولوم متوسط چه زیاد هدفون صدای جیغ میده و دقت کنید که در این حالت تقریبآ بقیه صداهای سازها به سختی شنیده میشه و فرق داره با خود جیغ کشیدن گیتار الکتریک که همزمان بقیه صداها قابل شنیدن هست.

البته تنها راه حل این مسله تنظیم اکولایزر هست که فرکانسهایی رو که هدفون قادر به پخش مطلوب آنها نیست سطح شون کمتر بشه.

شما هم موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

با سلام و تشکر

سورس فایل من flac هست و کارت صدای کریتیو xtreme music بدون تنظیمات یا افکت خاصی

خواننده وقتی آروم ومعمولی می خونه مشکلی نیست ولی وقتی صداش بلند و زیر میشه حالت جیغ کشیدن میگیره
    در مورد گیتار الکتریک هم دقیقا همین مساله جیغ کشیدن پیش میاد

ولی با هدفون HD650 این مشکل را ندارم

دوست عزیز
    بهتر بود که میگفتید که سورس فایل شما و سورس پلیر شما چی هست و آیا تنظیمات یا افکت صوتی هم اعمال کردید یا نه

به هر حال فقط با این تراک از این خواننده یا تمام تراکها این طور هست؟

Harsh : جیق کشیدن صدا که اغلب برای سازهایی مثل گیتارالکتریک در هدفون به وجود میاد نه خش دار شدن
    می تونید صدای یک تراک گیتار الکتریک را هم تست کنید زمانی که گیتار در اکتاوهای بالا در حال اجرا باشه چه ولوم متوسط چه زیاد هدفون صدای جیغ میده و دقت کنید که در این حالت تقریبآ بقیه صداهای سازها به سختی شنیده میشه و فرق داره با خود جیغ کشیدن گیتار الکتریک که همزمان بقیه صداها قابل شنیدن هست.

البته تنها راه حل این مسله تنظیم اکولایزر هست که فرکانسهایی رو که هدفون قادر به پخش مطلوب آنها نیست سطح شون کمتر بشه.

شما هم موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •