تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 326 از 427 اولاول ... 226276316322323324325326327328329330336376426 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,251 به 3,260 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

پلاتفرم جاوا که درست ولی ورژنش ممکنه 6.4 یا پایین تر باشه !

درسته بستگی به نسخه نرم افزاری گوشی داره

پروفشنال snowy_winter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

فایل های sis رو هیچ کاری نکن چون روی w810جواب نمی ده

باید تم های مربوطه با گوشی سازگار باشند مخصوص w810 یا k750
    ممنونم aloalexa جان!

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

فارسی داشت یا نه منظورم همین فریمور جدید( r4ek001 ) هستش ؟؟؟

راستی من هنوز این جدیده رو نصب نکردم ؟؟؟ لاکردار این این سونی اریکسون واسه آپدیت هنوز نگذاشتدش !!

ببینم ویژگی های جدیدش چیه ؟ کاربر های se-nse میگفتن گوشی سریعتر شده درسته ؟؟
    نه فارسی نداره ، البته من FS ای که زبان فارسی رو ساپورت کنه رو دانلود نکرده بودم ( گیر نیاورده بودم )
    بالاخره باید گوشی بهتر و سریتر کار کنه دیگه ( به تقلید از کاربران se-nse )

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

از چیزی که میترسیدم، سرم اومد... دوست عزیز چرا اطلاعات الکی به مردم میدی؟؟؟ امروز من Update کردم، فلش پروندم...، میگه incorect Sim به خاطر این اطلاعات غلت باید بریم علاالدین...
    آقای رئیس ( ! )
    من این چهار تا ستاره رو تو همین فروم سفید کردم ، حالا بیام و اطلاعات غلط به برو بچ بدم ؟
    من روی همه حرفایی که زدم وایسادم .
    من تا الآن خودم سه بار مین گوشیم رو فلش کردم ( چون با فار حکش کرده بودم ) حالا شما که خرابکاری کردی میندازی تقصیر ما ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقای رئیس ( ! )
    من این چهار تا ستاره رو تو همین فروم سفید کردم ، حالا بیام و اطلاعات غلط به برو بچ بدم ؟
    من روی همه حرفایی که زدم وایسادم .
    من تا الآن خودم سه بار مین گوشیم رو فلش کردم ( چون با فار حکش کرده بودم ) حالا شما که خرابکاری کردی میندازی تقصیر ما ؟
    عزیز! شما فکر میکنی اگه 4 تا ستاره داری، هر چی بگی، قانونه؟؟؟ بهتر بود تو کامنتت می نوشتی: من Up-date کردم درست شده! نه اینکه به همه سفارش آپ دیت کردن بدی! حالا مگه امکانش هست دیگه موقع آپ دیت کردن آدم اشتباه کنه! در حالی که هیچ سوالی نمیکنه که بخوای اشتباه جواب بدی! من همه کارا رو درست انجام دادم، گوشی رو که روشن کردم نوشت incorect sim وقتی بردمش علاالدین پیش دوستم گفت همه گوشیا نیست که با آپ دیت شدن درست میشن فقط یه سری از اونهاست !شما اگه با این ستاره هاتون یه کم اطلاعات جمع میکردید، بعد تاپیک میزدی ،این نمیشد! من که دشمنی باهات ندارم ! ما این ستاره هاتو نگاه میکنیم، و به حرفی که میزنی اطمینان میکنیم، ولی وقتی درست از آب در نمیاد، بریم به کی بگیم؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

عزیز! شما فکر میکنی اگه 4 تا ستاره داری، هر چی بگی، قانونه؟؟؟
    اینو شما دارید میگید نه من !
    بهتر بود تو کامنتت می نوشتی: من Up-date کردم درست شده! نه اینکه به همه سفارش آپ دیت کردن بدی!
    من اینجوری نوشته بودم :
    مهدی موسوی گوشیش رو آپدیت کرده و به مشکل بر نخورده ( هم فریمور گوشیش آپدیت شده و هم سریالش اصلی شده )
    حالا مگه امکانش هست دیگه موقع آپ دیت کردن آدم اشتباه کنه! در حالی که هیچ سوالی نمیکنه که بخوای اشتباه جواب بدی! من همه کارا رو درست انجام دادم، گوشی رو که روشن کردم نوشت incorect sim وقتی بردمش علاالدین پیش دوستم گفت همه گوشیا نیست
    مگه موقع فلش کردن سوالی میپرسه ؟ که موقع آپدیت بپرسه ؟؟؟؟
    درضمن شما مطمئن هستید که رفتید پیش دوستتون ؟
    چرا اول باهاش مشورت نکردید ؟ اون که دیگه ستاره ای نداره ...
    !شما اگه با این ستاره هاتون یه کم اطلاعات جمع میکردید، بعد تاپیک میزدی ،این نمیشد!
    داداش ما و بچه هایی که این کارها رو کردن همه فولیم شما باید اطلاعاتتون رو کامل می کردید ( حداقل یه زنگ به دوستتون تو علا الدین می زدید )
    در ضمن تاپیکم من نزدم ! من تو این تاپیک پست دادم !
    من که دشمنی باهات ندارم ! ما این ستاره هاتو نگاه میکنیم، و به حرفی که میزنی اطمینان میکنیم، ولی وقتی درست از آب در نمیاد، بریم به کی بگیم؟؟؟
    منم با شما دشمنی ندارم ! نصیحت من به شما اینه که قبل از هر کاری اول فول شو بعد انجامش بده ما که چاقو رو گلوت نذاشتیم که گوشیتو آپدیت کن !
    من گوشیه خودم رو با باکس فلش کردم ، گوشیه دو تا از رفیقام رو که W810 داشتن رو با آپدیت اصلی کردم ...
    حالا از کجا میدونستم که یکی پیدا میشه و میگه که حرفات درست نیست و ...
    ما اول رو گوشی های خودمون یه تست می زنیم بعد نتایجش رو میذاریم تو فروم و کسی رو مجبور نمی کنیم که انجامش بده فقط تجربه های خودمون رو در اختیارشون قرار میدیم نه دستور !
    Last edited by K A R I M I; 05-07-2007 at 17:16.

در آغاز فعالیت تورنادو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

1

بهترين گوشي كه من ديدم همينه !‌خودشه !‌

داره خودمونی میشه -Clan-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی میدونه چطور total call time رو 00:00:00 کنیم !

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

منم با شما دشمنی ندارم ! نصیحت من به شما اینه که قبل از هر کاری اول فول شو بعد انجامش بده ما که چاقو رو گلوت نذاشتیم که گوشیتو آپدیت کن !
    من گوشیه خودم رو با باکس فلش کردم ، گوشیه دو تا از رفیقام رو که W810 داشتن رو با آپدیت اصلی کردم ...
    حالا از کجا میدونستم که یکی پیدا میشه و میگه که حرفات درست نیست و ...
    ما اول رو گوشی های خودمون یه تست می زنیم بعد نتایجش رو میذاریم تو فروم و کسی رو مجبور نمی کنیم که انجامش بده فقط تجربه های خودمون رو در اختیارشون قرار میدیم نه دستور !
    کریمی جان چجوری اپدیت کردی؟با seus همین اموزشی که تو سایت هست؟

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

کسی میدونه چطور total call time رو 00:00:00 کنیم !
    اگه منظورت اوني هست كه تو منو مخفيه گوشيه با فلش كردن صفر ميشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •