پلاتفرم جاوا که درست ولی ورژنش ممکنه 6.4 یا پایین تر باشه !
درسته بستگی به نسخه نرم افزاری گوشی داره
پلاتفرم جاوا که درست ولی ورژنش ممکنه 6.4 یا پایین تر باشه !
درسته بستگی به نسخه نرم افزاری گوشی داره
ممنونم aloalexa جان!![]()
نه فارسی نداره ، البته من FS ای که زبان فارسی رو ساپورت کنه رو دانلود نکرده بودم ( گیر نیاورده بودم )
بالاخره باید گوشی بهتر و سریتر کار کنه دیگه ( به تقلید از کاربران se-nse )
آقای رئیس ( ! )
من این چهار تا ستاره رو تو همین فروم سفید کردم ، حالا بیام و اطلاعات غلط به برو بچ بدم ؟
من روی همه حرفایی که زدم وایسادم .
من تا الآن خودم سه بار مین گوشیم رو فلش کردم ( چون با فار حکش کرده بودم ) حالا شما که خرابکاری کردی میندازی تقصیر ما ؟
عزیز! شما فکر میکنی اگه 4 تا ستاره داری، هر چی بگی، قانونه؟؟؟ بهتر بود تو کامنتت می نوشتی: من Up-date کردم درست شده! نه اینکه به همه سفارش آپ دیت کردن بدی! حالا مگه امکانش هست دیگه موقع آپ دیت کردن آدم اشتباه کنه! در حالی که هیچ سوالی نمیکنه که بخوای اشتباه جواب بدی! من همه کارا رو درست انجام دادم، گوشی رو که روشن کردم نوشت incorect sim وقتی بردمش علاالدین پیش دوستم گفت همه گوشیا نیست که با آپ دیت شدن درست میشن فقط یه سری از اونهاست !شما اگه با این ستاره هاتون یه کم اطلاعات جمع میکردید، بعد تاپیک میزدی ،این نمیشد! من که دشمنی باهات ندارم ! ما این ستاره هاتو نگاه میکنیم، و به حرفی که میزنی اطمینان میکنیم، ولی وقتی درست از آب در نمیاد، بریم به کی بگیم؟؟؟![]()
اینو شما دارید میگید نه من !عزیز! شما فکر میکنی اگه 4 تا ستاره داری، هر چی بگی، قانونه؟؟؟
من اینجوری نوشته بودم :بهتر بود تو کامنتت می نوشتی: من Up-date کردم درست شده! نه اینکه به همه سفارش آپ دیت کردن بدی!
مهدی موسوی گوشیش رو آپدیت کرده و به مشکل بر نخورده ( هم فریمور گوشیش آپدیت شده و هم سریالش اصلی شده )
مگه موقع فلش کردن سوالی میپرسه ؟ که موقع آپدیت بپرسه ؟؟؟؟حالا مگه امکانش هست دیگه موقع آپ دیت کردن آدم اشتباه کنه! در حالی که هیچ سوالی نمیکنه که بخوای اشتباه جواب بدی! من همه کارا رو درست انجام دادم، گوشی رو که روشن کردم نوشت incorect sim وقتی بردمش علاالدین پیش دوستم گفت همه گوشیا نیست
درضمن شما مطمئن هستید که رفتید پیش دوستتون ؟
چرا اول باهاش مشورت نکردید ؟ اون که دیگه ستاره ای نداره ...
داداش ما و بچه هایی که این کارها رو کردن همه فولیم شما باید اطلاعاتتون رو کامل می کردید ( حداقل یه زنگ به دوستتون تو علا الدین می زدید )!شما اگه با این ستاره هاتون یه کم اطلاعات جمع میکردید، بعد تاپیک میزدی ،این نمیشد!
در ضمن تاپیکم من نزدم ! من تو این تاپیک پست دادم !
منم با شما دشمنی ندارم ! نصیحت من به شما اینه که قبل از هر کاری اول فول شو بعد انجامش بده ما که چاقو رو گلوت نذاشتیم که گوشیتو آپدیت کن !من که دشمنی باهات ندارم ! ما این ستاره هاتو نگاه میکنیم، و به حرفی که میزنی اطمینان میکنیم، ولی وقتی درست از آب در نمیاد، بریم به کی بگیم؟؟؟
من گوشیه خودم رو با باکس فلش کردم ، گوشیه دو تا از رفیقام رو که W810 داشتن رو با آپدیت اصلی کردم ...
حالا از کجا میدونستم که یکی پیدا میشه و میگه که حرفات درست نیست و ...
ما اول رو گوشی های خودمون یه تست می زنیم بعد نتایجش رو میذاریم تو فروم و کسی رو مجبور نمی کنیم که انجامش بده فقط تجربه های خودمون رو در اختیارشون قرار میدیم نه دستور !
Last edited by K A R I M I; 05-07-2007 at 17:16.
کسی میدونه چطور total call time رو 00:00:00 کنیم !
کریمی جان چجوری اپدیت کردی؟با seus همین اموزشی که تو سایت هست؟
اگه منظورت اوني هست كه تو منو مخفيه گوشيه با فلش كردن صفر ميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)