سلام عباس جان
خوبی؟
آقا ببخشید من داشتم تایپ میکردم، نگو شما مطلب رو ارسال کردید.
ممنونم
سلام عباس جان
خوبی؟
آقا ببخشید من داشتم تایپ میکردم، نگو شما مطلب رو ارسال کردید.
ممنونم
سلام
Comodo سایت Fifa.com رو واسه من بسته! واسه بقیه هم همینجوره یا من خودم اشتباهی کردم؟!
![]()
با سلام
برای من هم بسته هست
در این ادرس اموزشش هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
تست شد. سایت باز میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام چرا کومودو تو ورژن 7 تو تستهای av-test win8.1 april 2014 اینقدر ضعیف ظاهر شده ؟
سلام من تازگی commodo ریختم رو لپتاپم
ولی این فایروالش پدرمو در آورده هیچ فایلی را با internet download manager نمیتونم دانلود کنم
میخوام uninstall اش کنم نرم افزار خاصی داره برای این کار ،کاسپر و نورتون ،remover دارن ،commodo هم داره آیا ؟
من نصب کردم زبان انگلیسی هست ،توضیحاتی که هست همش برای زبان فارسی هست، از کجا زبان را فارسی کنم ؟
در عکس آخری زبان فارسی را انتخاب کنید.
![]()
سلام من قبلا روی سیتمم از کومود استفاده می کردم تا اینکه
من چند روز قبل ویندوز 64 بیت 8.1 رو سیستمم نصب کردم .امروز کومودو7 رو که از خود سایتش گرفته بودم نصب کردم متتها موقع نصب دراگون بروزر و اون برنامه پشتیبانی رو نصب نکردم وتیکشون ر وبرداشتم
برنامه رو که نصب کردم و اجرا کردم و تنظیماتش رو مثل سابق گذاشتم منتها این بار با مشکل صفحه ابی مواجه شدم که سیستم رو بعد از 2
دقیقه بالا اومدن ، صفحه آبی می شدو ریستارت می کرد ... من هم مجبور شدم کومودو رو انیستال کنم و مشکلم برطرف شده.
می خواستم بپرسم باید چیگار کنم تا اگه دوباره کومودو رونصب کردم این مشکل برام پیش نیاد؟
در ضمن من برنامه explorerرو که میخواست به اینترنت دسترسی پیدا کنه با فایروال مسدود کردم به نظزتون دلیل مشکلم همین بوده؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)