حالا دیگه الکی بزرگش نکنید 730 تومن بجیب زده نه 2 میلیون
حالا دیگه الکی بزرگش نکنید 730 تومن بجیب زده نه 2 میلیون
730 تومن فقط از سرور ها به جیب زده 500 600 تومن دیگه سر فروش سایت minecraft.ir و فروش فایل های سرور و ساخت سرور و ...
400 تومن فقط از رضا واسه شریک کردنش تو سرور سومیش گرفت که هیچ وقت هم run نشد دیگه چقدر واسه قصر و rank و زره pvp گرفت تو سرور اولش اون بماند
تو pvp یک اتفاقات خیلی جالبی هم افتاد که اینجا نمیتونم بگم اگه تو yahoo ایمیلم(mg_mehdi0020) رو ادد کنید اونجا میگم
Minecraft باز های عزیز .
در صورتی که با فرد خاصی مشکلتون مالی هستش از طریق یاهو یا تلفن همراه با فرد مورد نظر ارتباط بر قرار کنید
در غیر این صورت از هر گونه بحث متشنج آمیز در اینجا خود داری فرمایید .
اینجا هیچ چیز حل نمی شه لطفا بحث های قدیمی رو دوباره وسط نکشین .
مدیران و ناظمان هم یه خورده خشونت بیشتری به خرج بدن !!!!
تاپیک کاملا از بحث اصلی خودش خارج شده یکی سیاسی شعار می ده یکی آبرو اون یکیو می بره و ...
با تشکر![]()
Last edited by Public Enemy; 03-09-2013 at 12:00.
هی من نگاه میکنم که شاید خودتون بحثاتونو تموم کنید ولی انگار نه انگار .
همینجا تمومش کنید ، توی یاهو ، گروه اجتماعی یا پروفایل اینجور مسائلتونو بگید تاپیک جاش نیست .
ادامه پیدا کنه مجبور میشم دوباره تاپیکو قفل کنم .(و این بار باز شدنش از چندساعت بیشتر طول خواهد کشید)
دوست عزیز شما ناظری یا مدیر؟
-----------------------------------------------
در ضمن کسایی که میان اینجا عکس های ترول می زارن و شعر رو شاعری راه میندازن کاملا با موضوع تاپیک در ارتباطه
ولی اگر ما درباره سرور ها صحبت کنیم نه و تاپیک رو از مسیر خارج می کنه؟
![]()
اون ها مرتبط هستن با تاپیک پ.خ هم که دادید بهتون گفتم . من همونجا هم بهتون گفتم که تو این پستاشون نه توهینی کردن و نه چیزی . اسپم خالص هم به حساب نمیان و صرفا جهت فان هستن و سیاست فعلی ما اینه که زیاد از حد برخوردی نکنیم تا جو نظامی نشه . بین فان و فحش و دعوا من به شخصه فان رو انتخاب میکنم .در ضمن کسایی که میان اینجا عکس های ترول می زارن و شعر رو شاعری راه میندازن کاملا با موضوع تاپیک در ارتباطه
ولی اگر ما درباره سرور ها صحبت کنیم نه و تاپیک رو از مسیر خارج می کنه؟
درباره سرور تا میخواید حرف بزنید ، ولی دیگه این بحثای الکی درباره صاحب سرور و کلاهبرداریو اینا رو منتقل کنید به یه جای دیگه . هر چند صفحه یه دعوا و دلخوری الکی سر این موضوعا داریم . هیچ نتیجه ای هم ندارن که بگیم آخرش ختم به خیر میشه .
من شاید اینجا پست ندم به اون نسبت ولی همیشه تاپیکو دنبال میکنم و همه این ها رو هم می بینم . تا این لحظه هم خیلی مراعات دوستان رو کردم و تا حالا به جز یکی دو اخطار برخورد شدیدتری صورت نگرفته ولی گویا باید رویه سخت تری رو در پیش گرفت با این وضع فعلی .
باز هم میگم هر بحثی خواستید راه بندازید درباره بازی ولی توهین به هم نکنید توی این تاپیک . راه یاهو بازه همونجا این جور کاراتونو ادامه بدید .
یک سرور خارجی خوب
پینگش هم بد نیست
IP
mc.kingdomsurvival.com
دوست عزیز من ایراد گرفتم گفتم بحث های متفرقه که به ماین کرافت مربوط نیست رو بزارین جای دیگه !
نگفتم که کلا هیچی نگید ! نیازی نیست که مدیر باشی که این چیز هارو گوشزد کنی .
در ضمن اگه مدیر بودم خودم همتونو از دم بن می کردم !( شوخی )
----------------------------------------------------------------------
والا الان این تاپیک به همه چیز شباهت داره جز تاپیک ماین کرافت ! از میدون جنگ بگیر تا .....
1 - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از دوستان لطف کرد یه شعر از یه خواننده فراری از کشور به بهونه jail قرار داد !!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . بماند بقیش .این چیز ها حتی خود کشی هم کنی به ماین کرافت ربط پیدا نمی کنه . من فقط هشدار دادم اگر منظور خاصی دارین اینجا جاش نیست !
2 - یه عده دیگه هم که دعواشونو اوردن اینجا به صورت جنگ سرد انجام می دندعوای شخصی اینجا هم جاش نیست
Arowtic هم زحمت می کشه هر 5 , 6 صفحه یک بار اعلام می کنه لطفا تو تاپیک به جون هم نیفتین کشت و کشتار فقط تو yahoo و پروفایل هم دیگه
در مورد عکس ها و شکلک ها نظری ندادم و مثل Arrowtic معتقدم واسه جنبه سرگرمیش هم باید باشن ! ولی سرگرمی مجازاببینم ماینکرافت با درستون تداخل پیدا کرده میام شخصا خودم رایانتونو جمع می کنم
![]()
با تشکر
یه دیکتاتور محترم![]()
Last edited by Public Enemy; 05-09-2013 at 08:27.
پینگ که عالی بود!!! بهترین سروری که رفته بودم....
قبلا خیلی وقت پیش کوروش کبیر می خواست سرور بزنه 10 شهریور هم قرار بود ران شه.
چی شد؟؟؟
ماین کرافت 1.7 کلا کارش رو چیزای طبیعیه فک کنم اسمش بشه Plant Update !
انواع گل ماهی بیوم درخت حتی یه بیوم که توش قارچ بزرگ داره!یه نگاهی به Upcoming Biome اینجا بندازید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)