تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 326 از 421 اولاول ... 226276316322323324325326327328329330336376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,251 به 3,260 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

داره خودمونی میشه behnood1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

به نظر من هم شیرینی مضر هست اما مردم همیشه شیرینی نمی خورن. فقط در مواقع خواص مثل عید و دید و بازدید و برعکس مردم همیشه میوه می خورند.

الان شما خونه ما بیای برام شیرینی بیاری خیلی خوشحال تر میشم از اینکه میوه بیاری چون 4 ماهه شیرینی نخوردم. ولی همین دیروز میوه خوردم. برای همین به نظرم شیرینی خیلی بهتره برای خانه مردم.

و همینطور اون بحث شیرین کردن کام که یک نوع رسم هستش. میگن بفرمایید دهنتونو شیرین کنید. شیرینی دادن و خوردن نماد شادی و اتفاق خوبه.

2. 2 کاربر از behnood1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

نظر همه محترمه

البته گزینه های دیگه ای هم بجز شیرینی وجود داره.مثلا گل.

من خودم گل رو به شیرینی ترجیح میدم
    ولی خیلی ها هستند که میگن گل زود خراب میشه و فایده نداره.شیرینی میبریم که فایده داشته باشه.در واقع فایده رو توی خوردن میبینند.حتی مضر
    Last edited by ملا نصرالدین; 06-06-2015 at 18:46.

4. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

والا من کسی شیرینی بیاره برامون ناراحت میشم
    چون اخه 2 تاشو خودشون میخورن. بعد میمونه یخچال باید ریخته بشه دور.

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    به نظرتون این جا افتاده که یک مشت شیرینی که اشغال هست ..همش چربی و قند و .... هست. میبرن خونه مردم درسته؟
    به نظرتون بهتر نیست ادم 2 کیلو میوه ببره خونه مردم؟ چیه این قضیه زشت هست؟
    الان همه قند و چربی دارن و اضافه وزن... این شیرینی ها یعنی خیلی خوب و با کلاس هست ؟
    من نمی فهمم
    یک چیزی ببریم به درد مردم بخوره.. این طوری که به سلامتی شون بدتر ضرر میرسه با این شیرینی ها
    کاملا موافقم چیه آخه هی شیرینی می خوریم..

پس فردا بردن میوه باکلاس بشه همه میوه میبرن ولی فعلا تو عرف جا نیفتاده.

میشه یک چیر غیر خوردنی خرید.

یا میشه از این شیرینی های سالم تهیه کرد.(نمی دونم جای معتبر می فروشن یا نه)

طرز تهیه شیرینی های رژیمی کم چربی کم کالری کم شکر(به جای شکر مثلا عسل طبیعی) خوشمزه تو اینترنت هست.

خیلی هم شیکه.(اگر شیک پخته بشه )

بستگی به نوع مهمونی هم داره.

ما که میوه می خریم واسه مهمونی های فامیلای نزدیک خیلی هم خوب و سالمه.

7. 3 کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کاملا موافقم چیه آخه هی شیرینی می خوریم..

پس فردا بردن میوه باکلاس بشه همه میوه میبرن ولی فعلا تو عرف جا نیفتاده.

میشه یک چیر غیر خوردنی خرید.

یا میشه از این شیرینی های سالم تهیه کرد.(نمی دونم جای معتبر می فروشن یا نه)

طرز تهیه شیرینی های رژیمی کم چربی کم کالری کم شکر(به جای شکر مثلا عسل طبیعی) خوشمزه تو اینترنت هست.

خیلی هم شیکه.(اگر شیک پخته بشه )

بستگی به نوع مهمونی هم داره.

ما که میوه می خریم واسه مهمونی های فامیلای نزدیک خیلی هم خوب و سالمه.
    به قول شما شیرینی سالم هم وجود داره...یک جا هست در همین شهر ما . نان و چند تا مغز مثل کنجد و اینها ترکیب کرده .. بدون قند و چربی هست و سالم
    یک مشت روغن پالم و قند و چربی میبرن خونه مردم. اخه کجاش درست هست من نمیدانم؟
    من که اون سری رفتم یک بسته چای ایرانی سالم و طبیعی(نه از این خارجی ها که رنگ و عطر داره) بردم خونه اقوام.
    چند وقت هم مصرف میکنن. هم از لحاظ اقتصادی به نفعشون هست هم بهشون ظلم نکردم قند و چربی و روغن بهشون بدم
    برای یکی دیگه هم 2 کیلو موز بردم.
    مهم نیست برام مردم چی میگن

9. این کاربر از iranch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

گل مصنوعی نظزتون چیه؟ارزش ریالی اش هم که خیلی بیشتر از میوه و شیرینی هست و پژمرده هم نمیشه و ظاهرس هم خوبه
    در مورد شیرینی و میوه هرجور حساب کنبد میوه ارزاانتر میوفته،مگه اینکه نوبرانه های خاص باشه که نوبرانه های حالا هم از شیرینی ارزانتره و البته سالمتر...ولی همه دودوتا چهارتا میکنن و کسی به فکر سلامتی و..نیست!!!!ملت این همه غذای آشغال سلف و فست فود و...میخورن،هیچی نمیگن،به شیرینی قنادی که هرچی باشه از شیرینی و شکلات صنعتی و کارخانه سالمتره گیر میدهن....
    اگر این شیرینی ها مضره،چرا شام آشغال و سرتاسر ضرر و چربی و...عروسی را با شوق و ذوق میخورین؟؟؟؟

11. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

گل مصنوعی نظزتون چیه؟ارزش ریالی اش هم که خیلی بیشتر از میوه و شیرینی هست و پژمرده هم نمیشه و ظاهرس هم خوبه
    در مورد شیرینی و میوه هرجور حساب کنبد میوه ارزاانتر میوفته،مگه اینکه نوبرانه های خاص باشه که نوبرانه های حالا هم از شیرینی ارزانتره و البته سالمتر...ولی همه دودوتا چهارتا میکنن و کسی به فکر سلامتی و..نیست!!!!ملت این همه غذای آشغال سلف و فست فود و...میخورن،هیچی نمیگن،به شیرینی قنادی که هرچی باشه از شیرینی و شکلات صنعتی و کارخانه سالمتره گیر میدهن....
    اگر این شیرینی ها مضره،چرا شام آشغال و سرتاسر ضرر و چربی و...عروسی را با شوق و ذوق میخورین؟؟؟؟
    حالا که فست فود و غذای سلف میخوریم. پس بیائیم بدتر کنیم وشیرینی هم بخوریم؟

عروسی؟ مگر شما چند بار در سال عروسی دعوت میشید؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

من سالمی شیرینی را به مراتب بهتر از فست فود و غذای سلف میدونم،چون مایه اش نهایتا روغن و آرد و شکره و چند تارنگ(این بدترین قسمتشه)!!!!ولی غذای سلف معلوم نیست با کدام گوشت آلوده و فاسدی درست شده که ارزان دربیاد..فست فود که دیگه باید در موردش روزه سکوت بگیرم!!!مثلا خمیر مرغ بدتره یا روغن مورد استفاده در قنادی؟؟؟؟یا ضایعات گوشت مورد استفاده در سوسیس و کالباس...بهتره خودمون را یا گول نزنیم یا در مورد هرچیزی واقعیاتش را قبول کنیم...اگر شکر مضره،فست فود هم مضره

خوب برای شیرینی مگر چند بار در سال میخورین؟عروسی دعوت نباشین،خونه اقوام که دعوتین چی؟؟؟؟میری تست سلامت وبهداشت کادر آشپرخانه میزبان را چک میکنید؟؟

14. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من سالمی شیرینی را به مراتب بهتر از فست فود و غذای سلف میدونم،چون مایه اش نهایتا روغن و آرد و شکره و چند تارنگ(این بدترین قسمتشه)!!!!ولی غذای سلف معلوم نیست با کدام گوشت آلوده و فاسدی درست شده که ارزان دربیاد..فست فود که دیگه باید در موردش روزه سکوت بگیرم!!!مثلا خمیر مرغ بدتره یا روغن مورد استفاده در قنادی؟؟؟؟یا ضایعات گوشت مورد استفاده در سوسیس و کالباس...بهتره خودمون را یا گول نزنیم یا در مورد هرچیزی واقعیاتش را قبول کنیم...اگر شکر مضره،فست فود هم مضره

خوب برای شیرینی مگر چند بار در سال میخورین؟عروسی دعوت نباشین،خونه اقوام که دعوتین چی؟؟؟؟میری تست سلامت وبهداشت کادر آشپرخانه میزبان را چک میکنید؟؟
    عزیز مگر شما چند بار میری خانه اقوام؟ 1 دونه شیرینی میخوری.
    ولی وقتی برات 1-2 کیلو شیرینی بیارن. این 15 تا دونه داخلش هست.
    تا 2 روز نخوری . همش ترش میکنه.

نه، سلامت و اشپزخانه چک نمی کنم. اما مگر ما چند بار عروسی میریم؟! چند بار جشن تولد میریم؟
    فست فود رو نمی خورم. شیرینی هم به حداقل می رسونم. تا جایی که بشه براش جایگزین تعریف میکنم.
    ما که خوردیم اینها و کبدمون چرب شد. مردم نخورن که جز ضرر هیچی نداره.

تا دلت بخواد روغن پالم و شکر و چربی تو این شیرین هست. 1 درصد مواد مفید اگر میدونی ، اسم بیار برادر

این رو ببین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

کاملا با نظر شما موافقم.مهمانی که میرویم رعایت بهداشت هنگام پخت غذا هم خیلی مهمه.ولی ایا واقعا رعایت میشه؟

تازه خیلی از غذاها کلا باید پر چرب سرو بشه.مثلا باقالی پلو.این جور غذاها رو توش هرچی روغن بریزی اصلا نشان نمیده.خیلی ها هم هستند که کلا غذاها رو خیلی چرب و مضر درست میکنند
    تازه خیلی ها هم اصلا غذا درست نمیکنند بلکه همان غذای مضر بیرون را به خورد مهمان میدهند(منظورم اینه که از بیرون غذا میگیرند)

بعد تازه خیلی ها هم هستند که برای اینکه شام (همان غذای مضر را بخورند) میوه نمیخورند که جا برای شام داشته باشند

چقدر خیلی ها خیلی ها گفتم...!

17. 2 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •