تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 326 از 1849 اولاول ... 2262763163223233243253263273283293303363764268261326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,251 به 3,260 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

پروفشنال Aryaeiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

به خدا میدونم حیلی اعصابت داغونه ... میدونم ... ما هم اینجا داریم منفجر میشیم... فرض کن تو یکنفر داری اینجا به من میگی ... x نفر هی زنگ بزنن اینجا یا call center و دلیل بخوان...
    تو فنی ... اما بقیه حالا بیا توجیه کنن!! همین حرف رو به طرف تو زیرساخت زدم میگه آقا ما هم اینجا باید به یه عالمه ادم پاسخ بدیم! اینم شد عوض جواب درست!!

بله درسته
    یعنی دارم می ترکم از عصبانیت! والا ما گفتیم دولت جدید اومده سر کار وزیر جدید اومده تفکرات یه مقدار بهتره (یه مقدار البته ها نه بیشتر!) شاید یه ذره وضعیت بهتر بشه ولی نخیر....! هر روز بدتر از دیروز!
    حالا بزار برای این که عصبانیت کم بشه من یه توهم فانتزی بزنم!! می گم شاید دارن مسیرهای جدید به ظرفیت اینترنت اضافه می کنن! شاید قرار این مسیره epeg که چندماه پیش افتتاح شد رو برسونن دست ملت!‌ شاید قطع شدن های گیت وی ها و اوضاع داغون برای همونه بعدش عالی می شه!!!عجب توهمی نه؟!!

2. 3 کاربر از Aryaeiboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تا وقتی که شرکتی بنام زیر ساخت+(سازمانی بنام شورای عالی فضای مجازی) بر سر اینترنت کشور حکمرانی کنه وضعیت همینه......

رکورد پینگ سرور داخلی رو هم زدم:

C:\Users\Msd_1374>ping itna.ir -t

Pinging itna.ir [87.107.133.72] with 32 bytes of data:
    Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time=120ms TTL=54
    Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time=358ms TTL=54
    Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time=203ms TTL=54
    Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time=188ms TTL=54
    Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time=317ms TTL=54
    Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time=529ms TTL=54
    Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time= 1111ms TTL=54
    Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time= 1365ms TTL=54
    Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time= 1 432m s TTL =54
    Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time=2806ms TTL=54
    Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time=2317ms TTL=54

4. 5 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

یعنی دارم می ترکم از عصبانیت! والا ما گفتیم دولت جدید اومده سر کار وزیر جدید اومده تفکرات یه مقدار بهتره (یه مقدار البته ها نه بیشتر!) شاید یه ذره وضعیت بهتر بشه ولی نخیر....! هر روز بدتر از دیروز!
    حالا بزار برای این که عصبانیت کم بشه من یه توهم فانتزی بزنم!! می گم شاید دارن مسیرهای جدید به ظرفیت اینترنت اضافه می کنن! شاید قرار این مسیره epeg که چندماه پیش افتتاح شد رو برسونن دست ملت!‌ شاید قطع شدن های گیت وی ها و اوضاع داغون برای همونه بعدش عالی می شه!!!عجب توهمی نه؟!!
    اصلا فرض کن قراره به همه ما ها نفری یکدونه STM بدن ... خیلی خوبه نه ؟؟!!

6. 5 کاربر از Ahmad-Ra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

تا وقتی که شرکتی بنام زیر ساخت+(سازمانی بنام شورای عالی فضای مجازی) بر سر اینترنت کشور حکمرانی کنه وضعیت همینه......

رکورد پینگ سرور داخلی رو هم زدم:

C:\Users\Msd_1374>ping itna.ir -t

Pinging itna.ir [87.107.133.72] with 32 bytes of data:
    Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time=120ms TTL=54
    Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time=358ms TTL=54
    Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time=188ms TTL=54
    Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time=317ms TTL=54
    Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time=529ms TTL=54
    Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time= 1111ms TTL=54
    Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time= 1365ms TTL=54
    Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time= 1 432m s TTL =54
    Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time=2806ms TTL=54
    Reply from 87.107.133.72: bytes=32 time=2317ms TTL=54
    برادر مهدی لینک تمامی استان تا کرج که بعد میاد تهران قطعه! اینترانت داخل کشوری هم مشکل داره تعجب نکن

8. 5 کاربر از Ahmad-Ra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Aryaeiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

برادر مهدی لینک تمامی استان تا کرج که بعد میاد تهران قطعه! اینترانت داخل کشوری هم مشکل داره تعجب نکن
    می دونم گفتی معلوم نیست ولی بازم من می پرسم!!!
    کی قراره حل بشه آخه؟!!
    بعد یه سوال دیگه خیلی برام جالبه! این کابل ها چرا همش قطع می شه؟!! یه روز کابل دیتای داخلی یه روز گیت وی های خارجی الان هم که ماشالا دوتاش با هم قطع!!‌والا نخ هم کشیده بودن اینقدر زود به زود قطع نمی شد!!! پوست پیازه؟! از کجا رد شده این کابل ها؟ یا کوسه می خورتشون! یا لنگر کشتی! کابل های دیتای داخلی چجوری قطع می شه؟ ماشین رد می شه از روش؟!
    Last edited by Aryaeiboy; 24-08-2013 at 22:26.

10. 2 کاربر از Aryaeiboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بله میدونم احمد جان.......

در حال حاضر اینترنت کل کشور مختل شده!تمام کاربرا رو انداختن روی دو سه تا مسیر.....معلومه که چیزی باقی نمیمونه
    حتی ابوالفضل که از مخابرات قزوین اینترنت میگیره و در زمان بعد از انتخابات هیچ چیزی اینترنتشو تکون نمیداد وضعیتش اینه:
    تازه ضریب اشتراکش 1 به 1 هست....

12. 9 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

می دونم گفتی معلوم نیست ولی بازم من می پرسم!!!
    کی قراره حل بشه آخه؟!!
    بعد یه سوال دیگه خیلی برام جالبه! این کابل ها چرا قطع می شه؟!! والا نخ هم کشیده بودن اینقدر زود به زود قطع نیم شد!!!
    به خدا نمیدونم... یهکسری از پرسنلشون( من میگم مزدور ) رو فرستادن سر جاده یا اون قبرستونی که قطعی دارن که درست کنن شاید چند ساعت دیگه شاید فردا از خواب بیدار بشی درست شده باشه

14. 7 کاربر از Ahmad-Ra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

همانطور که قبلا اشاره کردم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

معرفی میکنم...همه کاره اینترنت مملکت:

محتوای مخفی: شورای عالی فضای مجازی 
    • چرا اینگونه انحصارشکنی در بخش پهنای باند و زیرساخت کشور اتفاق نمی‌افتد؟
    از ابتدای مطرح شدن خصوصی‌سازی شرکت مخابرات شرط اجرا این طرح باقی ماندن زیرساخت در دولت بود. که شرط کاملا قابل قبولی هم هست چرا که در همه‌جای دنیا زیرساخت‌ها دراختیار و کنترل دولت است . مشکل ما در حال حاضر این نیست که زیرساخت باید دست بخش خصوصی باشد یا دولت. مشکل ایجاد شورای فضای مجازی اصلا محدوده کاری مشخصی ندارد و در تمام بخش‌ها دخالت می‌کند، وزارت ارتباطات وجود دارد و مسئول تصمیم‌گیری در این بخش است اصلا ربطی به این شورا ندارد که چنین طرح‌هایی ارائه کند

محدودیت‌هایی است که به دلایلی رخ می‌دهد و در نهایت باعث آزار به شرکت‌های اینترنتی و درنهایت کاربران می‌شود.
    من به شخصه با برخی از مسئولان این شرکت صحبت می‌کردم و آنها اعلام‌ می کردند که خودشان هم علاقه به بالا بردن پهنای باند در کشور دارند اما به دلیل برخی مشکلات امکان افزایش و یا کاهش محدودیت در این بخش را ندارند. در واقع این مشکلات باید حل شود نه اینکه به فکر خارج کردن انحصار از دست زیرساخت باشیم. همچنین هیچ توجیح فنی و اقتصاد برای این که شرکت‌های دیگر وارد این عرصه شوند وجود ندارد.

• با این دید پس طرح شورای عالی فضای مجازی برای خروج انحصار از دست شرکت زیرساخت نیز محدودیت‌های بخش اینترنت را حل نخواهد کرد؟
    اصلا يك مشكل اساسی این حوزه همين شوراي عالي فضاي مجازي است. این شورا اصلا محدوده کاری مشخصی ندارد و در تمام بخش‌ها دخالت می‌کند. مشخص نیست این شورا در دولت است یا خارج از دولت. براساس اطلاعات ارائه شده این شورا زیر نظر رهبری کار می‌کند اما از آنجا که من با ایشان کار کرده‌ام می‌دانم که دیدگاه رهبری این نیست که در هر بخشی دخالت کنند. در این بخش وزارت ارتباطات وجود دارد این وزارتخانه مسئول تصمیم‌گیری در این بخش است اصلا ربطی به این شورا ندارد که چنین طرح‌هایی ارائه کند.
    یکسری حساسیت‌های فرهنگی و امنیتی که در برخی مواقع کاملا هم به حق هست باعث ایجاد محدودیت در این بخش می‌شود و نمی‌توان آن را به انحصار پهنای باند در اختیار زیرساخت ارتباط داد. بلکه می‌توان با کمی تعامل و سیاست‌گذاری دیدگاه‌های افراطی در این بخش را نرم و محدودیت در دسترسی به پهنای باند را کاهش داد. همین تعدد سازمان‌ها و مسوولان تصمیم‌گیر اگر حل شود بسیاری از مشکلات این حوزه از بین خواهد رفت.

بقیه مطالب رو برید از اینجا دنبال کنید:

Last edited by and-roid2; 24-08-2013 at 23:27.

16. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

همانطور که قبلا اشاره کردم:

معرفی میکنم...همه کاره اینترنت مملکت:

محتوای مخفی: شورای عالی فضای مجازی 
    • چرا اینگونه انحصارشکنی در بخش پهنای باند و زیرساخت کشور اتفاق نمی‌افتد؟
    از ابتدای مطرح شدن خصوصی‌سازی شرکت مخابرات شرط اجرا این طرح باقی ماندن زیرساخت در دولت بود. که شرط کاملا قابل قبولی هم هست چرا که در همه‌جای دنیا زیرساخت‌ها دراختیار و کنترل دولت است . مشکل ما در حال حاضر این نیست که زیرساخت باید دست بخش خصوصی باشد یا دولت. مشکل ایجاد شورای فضای مجازی اصلا محدوده کاری مشخصی ندارد و در تمام بخش‌ها دخالت می‌کند، وزارت ارتباطات وجود دارد و مسئول تصمیم‌گیری در این بخش است اصلا ربطی به این شورا ندارد که چنین طرح‌هایی ارائه کند

محدودیت‌هایی است که به دلایلی رخ می‌دهد و در نهایت باعث آزار به شرکت‌های اینترنتی و درنهایت کاربران می‌شود.
    من به شخصه با برخی از مسئولان این شرکت صحبت می‌کردم و آنها اعلام‌ می کردند که خودشان هم علاقه به بالا بردن پهنای باند در کشور دارند اما به دلیل برخی مشکلات امکان افزایش و یا کاهش محدودیت در این بخش را ندارند. در واقع این مشکلات باید حل شود نه اینکه به فکر خارج کردن انحصار از دست زیرساخت باشیم. همچنین هیچ توجیح فنی و اقتصاد برای این که شرکت‌های دیگر وارد این عرصه شوند وجود ندارد.

• با این دید پس طرح شورای عالی فضای مجازی برای خروج انحصار از دست شرکت زیرساخت نیز محدودیت‌های بخش اینترنت را حل نخواهد کرد؟
    اصلا يك مشكل اساسی این حوزه همين شوراي عالي فضاي مجازي است. این شورا اصلا محدوده کاری مشخصی ندارد و در تمام بخش‌ها دخالت می‌کند. مشخص نیست این شورا در دولت است یا خارج از دولت. براساس اطلاعات ارائه شده این شورا زیر نظر رهبری کار می‌کند اما از آنجا که من با ایشان کار کرده‌ام می‌دانم که دیدگاه رهبری این نیست که در هر بخشی دخالت کنند. در این بخش وزارت ارتباطات وجود دارد این وزارتخانه مسئول تصمیم‌گیری در این بخش است اصلا ربطی به این شورا ندارد که چنین طرح‌هایی ارائه کند.
    یکسری حساسیت‌های فرهنگی و امنیتی که در برخی مواقع کاملا هم به حق هست باعث ایجاد محدودیت در این بخش می‌شود و نمی‌توان آن را به انحصار پهنای باند در اختیار زیرساخت ارتباط داد. بلکه می‌توان با کمی تعامل و سیاست‌گذاری دیدگاه‌های افراطی در این بخش را نرم و محدودیت در دسترسی به پهنای باند را کاهش داد. همین تعدد سازمان‌ها و مسوولان تصمیم‌گیر اگر حل شود بسیاری از مشکلات این حوزه از بین خواهد رفت.

بقیه مطالب رو برید از اینجا دنبال کنید:

آدرس خونشون رو گیر بیار تا فردا آش و لاشش کنیم /
    حیف نمیخوام بحث 30یا30 بکنم والا....

داره خودمونی میشه Aphotic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    قبرستون/Graveyard

پيش فرض

خب تا ۲ نصف‌شب تاپیک خوندن... تنها نتیجه‌ی قابل قبولی که گرفتم این بود که باید باروبندیل رو جمع کرد و رفت از ایرانی که هفته‌ای یه بار قراره کوسه و صاعقه و اژدهای ۲ سر و لشکر اورک به کابل‌های اینترنتش حمله کنه. ^_^

در هر صورت به جز باروبندیل جمع‌کردن تنها کاری که میشه کرد صبر و این‌که هر روز چشم‌انتظار اینکه وضعیت اینترنت عالی که نه... خوب هم که نه... حداقلش قابل‌تحمل بشه!
    حالا خارج از این وضعیتی که الان درش گیر افتادیم... من چندتا سوال داشتم و دنبال پاسخم.

با فرض اینکه امروز فردا اینترنت قراره به وضعیت قابل‌تحمل برگرده پاسخ بدید.

آیا بعد از درست شدن وضعیت الان، های‌وب isp مناسبیه و ارزش این رو داره که به خاطرش از یه isp دیگه به این isp کوچ کنم؟! پینگ خوب و ثابت مهم‌ترین فاکتوره واسه‌م. میشه گفت های‌وب از این نظر بهتر از ispهای دیگه‌ست؟! (مخابرات زارعی تهران)

چیزی که توی های‌وب متفاوت دیدم این بود که بر خلاف ispهای دیگه با اعتمادبه‌نفس ادعا میکنه که پینگ خیلی خوب و زیر ۳۰۰ میده...در حالي كه مشترك زير ساخت هست و نه پژوهشی دانشگاهی که پینگ نسبتا عالیه ۹۰تا۲۰۰ رو دارن...
    و اینکه پهنای بندِ ارزون و باز که تا ۷۰۰kbps+ هم خواهد رفت...درحالی که ispهای دیگه کمتر پیش میاد که شجاعت این رو داشته باشن که همچین ادعایی کنند. این ادعا درسته به نظرتون؟!

من در نظر داشتم بعد از اومدن به های‌وب، از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانکشن گیم آنلاین خریداری کنم که اگه پینگ های‌وب جالب نبود، با این کانکشن به پینگ قابل‌قبولی برسم. به نظرتون این روش کارآمده؟!

gaaAaaaarrr…
    Last edited by Aphotic; 25-08-2013 at 10:42.

19. 3 کاربر از Aphotic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •