تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 326 از 372 اولاول ... 226276316322323324325326327328329330336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,251 به 3,260 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

قدیما یه سریال طنز سبکه 3 میزاشت به نام قطار ابدی!
    یه قسمت بود که مجید صالحی در نقش رابین هود بود که نشون میداد از بالای درختها مثل تارزان داشت این ور اونور میپرید و از خودش تعریف میکرد که ناگهان دوربین میامد پایین و نشون میداد که جناب رابین هود خالی بند روی دوش فرهاد بشارتی (جان کوچیکه)سواره
    عکس العمل جان کوچیکه نسبت به دروغ های رابین هود:چاخان نگو رابین هود هرجا رفتی جان کوچیکه با 100 نفر همرات بود
    الان هم جناب مسی هر جا میری ژاوی+بهترین هافبک های جهان کنارته!
    خب الان مسی خیلی جوون هست برای رهبری کردن.تا چند سال دیگه امیدوارم با کسب تجربه بتونه مثل یک کاپیتان تیم رو رهبری کنه البته فکر نکنم بتونه توی بارسا کاپیتان بشه.پویول و ژاوی و والدز و اینیستا توی صفند
    و این رو هم تا حدودی قبول دارم مسی خیلی با ژاوی مچ شده و بازی این دو کنار هم چشم نوازه.توی جام جهانی هم دیدیم داوید ویا و مخصوصا تورس به خوبی مسی نمی تونستند دنبال پاس های ژاوی بدوند و کمی هم بازی ژاوی بابت این قضیه تحت تاثیر قرار گرفته بود.
    در کل بابت خبر و بحث
    Last edited by Dr.FANOOS; 18-08-2010 at 00:33.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

قدیما یه سریال طنز سبکه 3 میزاشت به نام قطار ابدی!
    یه قسمت بود که مجید صالحی در نقش رابین هود بود که نشون میداد از بالای درختها مثل تارزان داشت این ور اونور میپرید و از خودش تعریف میکرد که ناگهان دوربین میامد پایین و نشون میداد که جناب رابین هود خالی بند روی دوش فرهاد بشارتی (جان کوچیکه)سواره
    عکس العمل جان کوچیکه نسبت به دروغ های رابین هود:چاخان نگو رابین هود هرجا رفتی جان کوچیکه با 100 نفر همرات بود
    الان هم جناب مسی هر جا میری ژاوی+بهترین هافبک های جهان کنارته!
    چقدر از بارسلونا دلخور هستید که حتی بعد از حذفش به دست تیم مورد علاقتون بدگویی ها به همون شدت ادامه داره. اگر کسی بازی های آرژانتین و نقش مسی رو هم ندیده باشه، بالاتر قرار گرفتنش از رونی (که با استدلال شما حتما هافبکای پشت سر اونم در تیم ملی انگلیس بی ارزش بودن) و رونالدو، در رده‌بندی عملکرد بازیکنای جام جهانی، برای نادیده گرفتن ادعای شما کافیه.

حالا همین که ژاوی و اینیستا رو بهترین هافبک های جهان معرفی کردید جای شکره. هرچند در بحث دیگر خدمت اونا هم خواهید رسید. اثر "اسپانیا روح یونان"تون در جام جهانی برای هواداران هلند پس از شکست فینال باید هنوز باقی باشه. در نامزدهای بهترینها هم که ژاوی رو مطرح نمی دونید.

چرخشیه نه؟ بارسا تیم نیست فینال نبوغ گواردیولا بود. گواردیولا مربی نیست بارسلونا عالی بود دست هر کی می دادی قهرمان میشد.

وضعیت بارسلونا که به تیم ملی اسپانیا هم سرایت کرد حتما لحظات سختی رو برای مخالفانی که تحمل موفقیت دیگران رو ندارن رقم زده و خواهد زد. فقط میشه آرزوی صبر داشت.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

چقدر از بارسلونا دلخور هستید که حتی بعد از حذفش به دست تیم مورد علاقتون بدگویی ها به همون شدت ادامه داره. اگر کسی بازی های آرژانتین و نقش مسی رو هم ندیده باشه، بالاتر قرار گرفتنش از رونی (که با استدلال شما حتما هافبکای پشت سر اونم در تیم ملی انگلیس بی ارزش بودن) و رونالدو، در رده‌بندی عملکرد بازیکنای جام جهانی، برای نادیده گرفتن ادعای شما کافیه.

حالا همین که ژاوی و اینیستا رو بهترین هافبک های جهان معرفی کردید جای شکره. هرچند در بحث دیگر خدمت اونا هم خواهید رسید. اثر "اسپانیا روح یونان"تون در جام جهانی برای هواداران هلند پس از شکست فینال باید هنوز باقی باشه. در نامزدهای بهترینها هم که ژاوی رو مطرح نمی دونید.

چرخشیه نه؟ بارسا تیم نیست فینال نبوغ گواردیولا بود. گواردیولا مربی نیست بارسلونا عالی بود دست هر کی می دادی قهرمان میشد.

وضعیت بارسلونا که به تیم ملی اسپانیا هم سرایت کرد حتما لحظات سختی رو برای مخالفانی که تحمل موفقیت دیگران رو ندارن رقم زده و خواهد زد. فقط میشه آرزوی صبر داشت.
    دیگه دیگه....

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دیگه تنها راه تشکر همینه دیگه

...

خب منم پشت سرم ژاوی و اینیستا باشن معلونه بهترین بازیکن جهان میشم !!!

حالا خوب شد فابرگاس نیومدا ...

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با سلام

اول:با نگاهی به اواتار و دیدن شماره 3 کاپیتان پائولو (الگوی کارلوس پویول)میفهمید که من اینتری نیستم
    اما برای اینکه کالچیو دوباره به روزهای اوجش برگرده باید یه تیم ایتالیایی قهرمان میشد

دوم:
    قبل از جام جهانی که شما تاپیک زدید و مسی از مارادونا و پله بهتر دونستید گفتم عجله نکنید عیار مسی در جام جهانی معلوم میشه! و دیدید جوون های المانی بدون اینکه کسی اسمشون رو بدونه چه بلای سر آرژانتین اوردن

سوم:
    حقیقتا بیشتر طرفداران بارسا بعد از کسب شش جام --تیم های دیگه رو اصولا تیم نمیدوستن
    بالاخره هر تیمی یه اوج و فرودی داره نباید به افتخارات اون تیم غره شد.یکی از دلایلی که از بارسا خوشم نمیاد همین طرز تفکر بارسایی هاست

چهارم:
    در مرود ژاوی-اینیستا و اسنایدر...این سه نفر فوق العاده هستن.. اما بهتر بگم به خاطر این گفتم اسنایدر بهترینه چون هم در CL تیمشو کشید بالا و هم در جام جهانی خب تقصیر اسنایدر چی بود که دو تا پاس تک به تکشو روبن گل نکرد؟
    در ضمن این انتخاب سالیانه هست بنابراین امسال اگر اسنایدر شد سال دیگه یکی دیگه است.تغییر میکنه

پنجم:
    آرزوی موفقیت برای شما....

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

دمش گرم کامبیاسئ و زانتی رو دعوت کرده!

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دیگه تنها راه تشکر همینه دیگه

...

خب منم پشت سرم ژاوی و اینیستا باشن معلونه بهترین بازیکن جهان میشم !!!

حالا خوب شد فابرگاس نیومدا ...
    خیلیا از بازیکنان جولوی ژاوی و اینیستا بازی کردن اما چرا مثل عملکردی مشابه مسی نداشتن؟ همین زلاتان و فرناندو تورس؟ فاکتور های دیگری هم وجود داره که اگر کمی چشممان را باز کنیم حتما آنها را مشاهده خواهیم کرد!
    فابرگاس اگر میومد به احتمال خیلی زیاد جاش روی نیمکت بود مثل تیم ملی اسپانیا!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پالرمو: هرگز از مسی انتقاد نکرده ام

مهاجم باشگاه بوکاجونیورس روز گذشته در صحبتهایی گفته بود که مسی آماده بردوش کشیدن مسئولیتهای تیم ملی آرژانتین نیست.

سایت گل- مارتین پالرمو ستاره آرژانتینی باشگاه بوکاجونیورس در صحبتهایی اعلام کرده که هرگز قصد انتقاد از لیونل مسی، هم تیمی اش در رختکن آلبی سلسته را نداشته، چرا که از نظر او :« هر زمان که او پیراهن تیم ملی آرژانتین را بر تن می کند، به نظر در حال امتحان دادن است.»

پالرمو که روز گذشته در صحبتهایی اعلام کرده بود که مسی آماده بردوش کشیدن مسئولیتهای تیم ملی آرژانتین نیست درصحبتهایی گفت:« من هرگز از مسی و هیچ یک از بازیکنان دیگری که در ترکیب تیم ملی آرژانتین حاضر بوده اند انتقاد نکرده ام.»

پالرمو در گفتگو با اوندا سرو گفت:« مارادونا، مارادونا بود و اکنون و در زمان حال "مسی" ای را در اختیار داریم که نماینده ای از آرژانتین در دنیاست. با توجه به روزهایی که در کنار او بودم، او را حس کردم و با او سختی کشیم. هر بار که مسی پیراهن تیم ملی آرژانتین را برتن می کند، به نظر می رسد که در حال انجام آزمایشی بزرگ است و نباید اصلا بدین ترتیب باشد.»

ستاره سابق باشگاه ویارئال در صحبتهایش سعی کرده تا بار مفهومی صحبتهایش قبلی اش را سبک تر کند و در این رابطه ادامه داد:« مسی می داند که من در مورد او چه فکر می کنم و از زمان حضورم در ترکیب تیم ملی چه نظراتی دارم. باید بعنوان یک بازیکن و با شناخت از شخصیت مسی، او را تحسین کرد. ولی خب شاید می بایست در مسیر مقایسه کردن او با مارادونا اندکی صبر کرد. خیلی ها می گفتند که مسی مارادونای این جام جهانی خواهد بود. من در صحبتهای پیشینم گفتم که مسی از این دیدگاه، عملکردی این گونه نداشت. مارادونا مارادوناست و مسی امروزه بهترین بازیکن دنیاست ولی شاید نتواند از پس این مسئولیت بربیاید. مسی ویژگی های دیگری دارد. او در دنیای دیگری رشد کرده و ویژگی های شخصیتی متفاوتی دارد »

پس از جنجال به وجود آمده، ستاره باتجربه آرژانتینی در صحبتهایی اعلام کرده که آمادگی گفتگو با ستاره آبی اناری پوش را دارد. پالرمو ادامه داد:« اگر مقدور باشد، دوست دارم چنین اتفاقی بیفتد. دوست دارم با مسی صحبت کنم ولی من احساس آرامش دارم، چرا که در تمام طول مدت حضورمان در آفریقای جنوبی با او بوده ام و رابطه بسیار خوبی داریم.»

پالرمو در بخش پایانی صحبتهایش در مورد بازی دوستانه اسپانیا و آرژانتین که در ماه سپتامبر برگزار خواهد شد گفت:« بازی بسیار زیبایی است که باید از آن لذت ببریم. رویارویی با تیم ملی اسپانیایی که در طول رقابتهای جام جهانی، بازی خودش را به نمایش گذاشت؛ بایکنان این تیم در جام جهانی فوق العاده بودند.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/8/18

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ولی خب شاید می بایست در مسیر مقایسه کردن او با مارادونا اندکی صبر کرد.
    مارادونا مارادوناست و مسی امروزه بهترین بازیکن دنیاست
    ولی شاید نتواند از پس این مسئولیت بربیاید
    آدم می مونه دیگه چی بگه!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام

اول:با نگاهی به اواتار و دیدن شماره 3 کاپیتان پائولو (الگوی کارلوس پویول)میفهمید که من اینتری نیستم
    اما برای اینکه کالچیو دوباره به روزهای اوجش برگرده باید یه تیم ایتالیایی قهرمان میشد

دوم:
    قبل از جام جهانی که شما تاپیک زدید و مسی از مارادونا و پله بهتر دونستید گفتم عجله نکنید عیار مسی در جام جهانی معلوم میشه! و دیدید جوون های المانی بدون اینکه کسی اسمشون رو بدونه چه بلای سر آرژانتین اوردن

سوم:
    حقیقتا بیشتر طرفداران بارسا بعد از کسب شش جام --تیم های دیگه رو اصولا تیم نمیدوستن
    بالاخره هر تیمی یه اوج و فرودی داره نباید به افتخارات اون تیم غره شد.یکی از دلایلی که از بارسا خوشم نمیاد همین طرز تفکر بارسایی هاست

چهارم:
    در مرود ژاوی-اینیستا و اسنایدر...این سه نفر فوق العاده هستن.. اما بهتر بگم به خاطر این گفتم اسنایدر بهترینه چون هم در CL تیمشو کشید بالا و هم در جام جهانی خب تقصیر اسنایدر چی بود که دو تا پاس تک به تکشو روبن گل نکرد؟
    در ضمن این انتخاب سالیانه هست بنابراین امسال اگر اسنایدر شد سال دیگه یکی دیگه است.تغییر میکنه

پنجم:
    آرزوی موفقیت برای شما....
    سلام

1- از روی سابقه گفتم. من صفحات P30World رو متنی می بینم. سواستفاده نشه! تا لازم نباشه فقط تصاویر کش شده رو دارم.
    2- برداشت درستی از هدف قرار دادن اخبار ندارید. اون تاپیک اولین نفر خود من نوشتم زوده. بلافاصله بعد از خبر در اولین نوشته ام. حتی خبرهای خلافش رو هم در ادامه گذاشتم. بحث سر نظرهای مغرضانه و دشمنیه.
    3- در پروفایلتون می نویسم.
    4- انتخاب برترین های اروپا از نگاه یوفا ربطی به جام جهانی نداره.
    5- همچنین برای شما.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •