تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 326 از 456 اولاول ... 226276316322323324325326327328329330336376426 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,251 به 3,260 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من مصاحبه ژاوی رو ندیدم و نمی دونم خبر تا چه حد صحت داره؛

ولی تو همون خبر چن خطی سایت گل هم اشاره شده: "مسئولان باشگاه کاتالان درحال بررسی این هستند که این ویدئو چطور به رسانه ها درز پیدا کرده."

که میشه استنباط کرد که مصاحبه ی اختصاصی بارسا تیوی و ژاوی بوده و احتمالا ژاوی حرف تندی زده که نمیخواستن پخش بشه...

+

در مورد اصطلاح حیوانی، بردیا جان خودت حداقل با یه زبان خارجی آشنایی داری و میدونی که همچین اصطلاحاتی تو فرهنگ های مختلف، هاله های معنایی نسبتا مختلفی داره؛ به این معنی که ممکنه یه جایی توهین بدی به حساب بیاد و یه جای دیگه این مساله شدتش کمتر باشه...

مثال مشابه ای که به ذهنم میرسه قضیه دکتر پرویز سیار و حضورش تو نود به عنوان کارشناس داوری بود که تو یکی از برنامه ها از اصطلاح تکل وحشیانه استفاده کرد؛ (در مورد یکی از اون تکل های معروف بهروز رهبری فرد؛) که باعث جنجال رسانه ای هم شد...

تو انگلیسی اما اصطلاح wild tackle، عبارت مصطلحیه تو زبان فوتبالی...

+

راستی یه سوال؛

دوس دارم بپرسم که چرا خبر چن خط بالاترش، باعث واکنش شما نشد...

پ.ن. لاسانا دیارا یکی از بازیکنای مورد علاقه منه و من اگه بخوام یکی رو از تیم مادرید انتخاب کنم، همین لاسه...
    خب به قول خودت همین که دارن دنبال این میگردن چطوری خبر درز کرده یعنی برای اونا هم مهمه که همچین مصاحبه ای از ژاوی پخش نمیشده پس این یعنی کلمات به کار برده شده تو مصاحبش بار معنایی مثبت نداشته
    بعدشم آدم از بازیکنی مثل ژاوی یه انتظاری داره از مورینیو یه انتظار دیگه
    حالا سخنگوی مورینیو که دیگه جای خودشو داره

ﺧﻄﺎﯼ ﺩﯾﺎﺭﺍ ﺧﺸﻦ ﻧﺒﻮﺩ؟؟؟؟؟ ﺷﻤﺎ ﺩﻗﯿﻘﺎ ﺍﻭﻥ ﺻﺤﻨﻪ ﺭﻭ ﺩﯾﺪﯼ؟ ﻋﺠﯿﺒﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭼﺠﻮﺭﯼ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ ﺑﮕﯿﻢ ﺧﺸﻦ
    ﺍﺻﻼ ﺑﻪ ﺗﻮﺏ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺷﺖ ﻣﺴﯽ ﺍﮔﺮ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﻭ ﺟﻤﻊ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﻧﺒﻮﺩ ﭼﯽ ﻣﯿﺸﺪ ﺷﻤﺎ ﺍﺯ ﺯﺍﻭﯾﻪ ﻫﺎﯼ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺻﺤﻨﻪ ﺭﻭ ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ ﺑﻌﺪ ﻣﻄﻤﺌﻨﺎ ﺑﻬﺘﺮ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﮐﻨﯿﺪ... ﺍﻣﺎ ﻫﻤﯿﻦ ﮐﻪ ﻗﺒﻮﻝ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺧﺮﺍﺝ ﻣﯿﺸﺪ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺗﺸﮑﺮ ﮐﺮﺩ
    اون شب که من صحنه آهسته رو دیدم خطاش جوری نبود که قابلیت مصدوم کردن رو داشته باشه به همین خاطر میگم که خشن نبود.خشن اونی بود که پپه پارسال تو نیمه نهایی cl به آلوز زد
    بعدشم دوست عزیز،... من کلا طرفدار فوتبال اسپانیا نیستم چه رئال چه بارسا
    Last edited by Ezel; 28-01-2012 at 19:01. دليل: حذف قسمت حاشیه ساز بوسیله ... /sir0c0

2. 4 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

گواردیولا: «جایگاه ویارئال در جدول نشان دهنده ضعف کیفی آنها نیست».

مربی بارسا معتقد است جایگاه هفدهم ویارئال در جدول نشان دهنده ضعف کیفی شاگردان خوزه فرانسیسکو مولینا نیست. گواردیولا اعلام کرد آیزاک کوئنکا جزو بازیکنان تیم اول قرار گرفته و به بارسا ب باز نخواهد گشت.

جوزپ گواردیولا از دشواری بازی در ال مادریگال آگاه است. مربی بارسا اظهار داشت: «در سالهای اخیر بازی در این زمین برای ما سخت بوده است و این بار نیز مستثنی نخواهد بود». او افزود: «جایگاه فعلی آنها نشان دهنده کیفیت بازیکنانشان در طول تاریخ نیست و علی رغم اینکه بازیکنان اصلی به دلیل مصدومیت غایب خواهند بود؛ آنها بازی خوبی را به نمایش خواهند گذاشت».

او از جوانان خواست که جسورانه رفتار کنند

گواردیولا بعداز مصدومیت اینیستا و الکسیس در بازی میان هفته باید تیمی را برای بازی 21 ام راهی میدان کند. او کوئنکا، سرجیو روبرتو، کریستین تلو و جاناتان دوس سانتوس به همراه 14 بازیکن تیم اصلی رادر اختیار دارد.او از انتظارش از جوانان آگاه است: «شما می توانید از بازیکنان ذخیره هم انتظار داشته باشید.آنها باید همانطور که هستند بازی کنند و ترسی نداشته باشند. لازم است جسورانه رفتار کنند تا بتنواند یاری دهنده ما نیز باشند».

کوئنکا که هفته بعد قراردادش را تا 2015 با بارسا به امضا خواهد رساند، اعلام شده که جزو بازیکنان تیم اصلی قرار گرفته است. گواردیولا گفت: «او بازیکن جدیدی است و بسیار خوب کار می کند. تا کنون به ما کمک زیادی کرده است و امیدوارم در ادامه نیز این چنین باشد».

گواردیولا عدم استراحت تیمش بعد از بازی جام حذفی را تائید کرد اما گفت که بازیکنانش به این برنامه عادت کرده اند. «من معتقدم باید از کیفیت بازیکنان اطمینان حاصل کرد سپس به انجام بازی پرداخت. درست است که ما استراحت کافی نداشته ایم اما به چنین برنامه ای عادت کرده ایم. می دانیم چه وظیفه ای داریم. مرحله دوم لیگ در حال برگزاری است و ما سعی داریم برای بازیهای آینده برنامه ریزی مناسبی داشته باشیم تا بهترین کار ممکن را انجام دهیم».

اهمین جهت گیری نتایج مسابقات

در بازی با رئال مادرید، مربی بارسا بیان کرد: «علی رغم حذف از ادامه مسابقات، سفیدپوشان بازی خوبی ارائه دادند.در مسابقات 180 دقیقه ای محال است بتوان در تمام لحظات بر تیمی مانند رئال مسلط بود. اما ما باید بر روی نتایج تمرکز کنیم تا بتوانیم گامی موثر به جلو برداریم».

یک دقیقه سکوت یه احترام دنی مونتسنس

پیش از مصاحبه مطبوعاتی گواردیولا، حضار به احترام دنی مونتسنس خبرنگار یک دقیقه سکوت کردند. علاوه بر خبرنگاران و مربی بارسا، کاپیتان های تیم اصلی نیز حضور داشتند؛ پویول، ژاوی، اینیستا و ویکتور والدز. گواردیولا گفت: «نبود او باعث تاسف است. او تقریبا در تمامی مصاحبه ها حضور داشت. مرگ او را به خانواده اش تسلیت می گوییم».

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: سمیرا محمدی / FCBarcelona.ir

4. 11 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خوب مثل اینکه پدرو از لیست بازی امشب با ویارئال خارج شده و الکسیس با کسب اجازه از پزشکان بارسا به لیست اضافه شده و تیم رو تو ال مادریگال همراهی می کنه...ماشــالا الکسیس

من به نقل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون هم به نقل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : دی

6. 8 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

سلام
    دوستان عکسای طنز اگه دارید بذارید!!!

8. 2 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تیترهای روزانه ی اسپورت 28 ژانویه ی 2012

اکنون آنها لیگ را میخواهند

بارسا - ویارئال ساعت 22:00

پس از حذف مادرید در کوپا،بازگشت به بخش دوم این فصل (رقابتهای لیگ) برای بارسا مطرح است

پیکه به رکورد 100 بازی در رقابتها رسید که فقط در 4 بازی از آنها شکست خورده است

محرمانه:این چگونگی آماده سازی او برای مواجهه در کمپ نو است

مو به بازیکنانش دستور داد که داور را عصبانی کنند

تیترهای روزانه ی الموندو 28 ژانویه ی 2012

بازیهای په په در مرز مجازات قانونی قرار دارد

خوان مانوئل سرات

"هرچند او کودکی است که خوب بازی میکند ولی آنها باید به او توجه کنند،او مشکلات فیزیکی دارد"

بارسا - ویارئال ساعت 22:00

بارسا،15 بازی کامل - بارسا این رقابت طولانی را ادامه میدهد تا صدر نشین را به زیر بکشد و این یک انتخاب کوچک است تا آنها به اوج انگیزه برسند

بازی کثیف در برابر ژاوی - او نظر شخصی خود را علنا بیان کرد

"بازیکنان مادرید نمیدانند که چطور باید ببازند"

10. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض پدرو آسیب دید، الکسیس به ویارئال خواهد رفت

مهاجم اسپانیایی بارسا به دلیل آسیب دیدگی در جلسه تمرین دیروز، بازی امشب را از دست داد. بازیکن شیلیایی که به درمان خود پاسخ مثبت داده است، در لیست گواردیولا گنجانده شد.

تیم بارسا در بازی امشب لیگ مقابل ویارئال، به کاستلون سفر خواهد کرد و با کمی سورپرایز آن ها سنت ایستاسیو را ترک کردند. پدرو رودریگز بازی امشب را به دلیل آسیب دیدگی از دست داد و الکسیس به جای او در ال مادریگال خواهد بود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آسیب دیدگی در طول جلسه تمرین دیروز

با توجه به اقدامات پزشکی این تیم، در پایان جلسه تمرین در روز جمعه، پدرو دچار مشکل شده است. آزمایش ها تایید کرد که این بازیکن انقباضاتی در عضله دور ران چپش ایجاد شده. او مسابقه برابر ویارئال را از دست داد و رسیدن او به بازی بستگی به بهبود او دارد.

با توجه به پاسخ مثبت الکسیس به درمان، دوران بهبودی آسیب دیدگیش بعد از ال کلاسیکوی این چهارشنبه را ط کرد. علاوه بر این در آخرین لحظات بازیکن شیلیایی، امشب برای تیم گواردیولا بازی خواهد کرد.

مترجم: سولماز مجیدزاده / FCBarcelona.ir

12. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

دیدار مقابل ویارئال؛ صدمین بازی پیکه برای بارسا در لالیگا

این ملی پوش اسپانیایی که یکی از محصولات لاماسیاست، در 17 سالگی راهی منچستریونایتد شد اما بعد از 4 فصل و تنها 12 بازی برای یونایتدها، در سال 2008 به نوکمپ برگشت

سایت گل- جرارد پیکه، مدافع ملی پوش بارسا، در دیدار امشب تیمش مقابل ویارئال، برای صدمین بار در لالیگا برای آبی و اناری ها به میدان می رود.
    این ملی پوش اسپانیایی که یکی از محصولات لاماسیاست، در 17 سالگی راهی منچستریونایتد شد اما بعد از 4 فصل و تنها 12 بازی برای یونایتدها، در سال 2008 به نوکمپ برگشت.
    او خیلی زود به یکی از بازیکنان ثابت بارسا تبدیل شد و در این مدت 13 جام مختلف از جمله سه قهرمانی در لالیگا و دو قهرمانی در چمپیونزلیگ با این باشگاه کاتالانی به دست آورد.
    بارسا امشب در حالی به مصاف ویارئال می رود که امیدوارند رئال مقابل ساراگوسا امتیاز از دست بدهد و بتوانند اختلاف در صدر را کاهش دهند.

غیبت پدرو در دیدار امشب بارسا مقابل ویارئال

این ملی پوش اسپانیایی، به دلیل مصدومیت بازی های زیادی از رقابت های این فصل را از دست داد.

سایت گل- باشگاه بارسلونا اعلام کرد پدرو رودریگس، مهاجم جوان این باشگاه، به دلیل مصدومیت از ناحیه ران پای چپ، دیدار امشب این تیم مقابل ویارئال را از دست خواهد داد.
    این ملی پوش اسپانیایی، به دلیل مصدومیت بازی های زیادی از رقابت های این فصل را از دست داد.
    اما در مقابل الکسیس سانچس که در دیدار مقابل رئال از ناحیه شانه مصدوم شد، بهبود پیدا کرده و می تواند آبی و اناری ها را در دیدار امشب همراهی کند.
    بارسا در حال حاضر با 5 امتیاز اختلاف نسبت به رئال در رتبه دوم قرار دارد، چند بازیکن دیگر از جمله داوید ویا و آندرس اینیستا را نیز در این دیدار به همراه نخواهد داشت.
    بارسا روز چهارشنبه در دیدار رفت نیمه نهایی کوپا دل ری مقابل والنسیا قرار خواهد گرفت.

14. 6 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺟﺎﻟﺒﻪ ﺭﺋﺎﻟﻴﺎ ﺩﺍﺭﻥ ﺩﺳﺖ ﺑﻪ ﯾﻪ ﻓﺮﺍﻓﮑﻨﯽ ﺑﺰﺭﮒ ﻣﯿﺰﻧﻦ ﻭ ﺗﺎﺳﻒ ﺁﻭﺭ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺗﻤﺎﺷﺎﮔﺮﺍﺷﻮﻥ ﻭ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻣﻮﺟﻪ ﺍﯾﻦ ﺗﯿﻢ ﻫﻢ ﺍﺳﯿﺮ ﺍﯾﻦ ﻓﺮﺍﻓﮑﻨﯽ ﮐﻪ ﺁﺑﺸﺨﻮﺭﺵ ﻓﺮﻫﻨﮓ ﻣﻮﺭﯾﻨﯿﻮ ﻫﺴﺖ ﺷﺪﻥ
    ﺧﯿﻠﯽ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﮐﻤﯿﺘﻪ ﺩﺍﻭﺭﺍﻥ ﺭﺋﺎﻟﯿﺎ ﺭﻭ ﺟﻤﻊ ﮐﻨﻪ ﻭ ﻓﯿﻠﻢ ﺭﻓﺖ ﻭ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﺭﻭ ﺑﺮﺍﺷﻮﻥ ﺑﺬﺍﺭﻩ ﺗﺎ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﻣﺜﻼ ﮐﺎﺳﯿﺎﺱ ﻣﻮﺭﯾﻨﯿﻮ ﺭﺍﻣﻮﺱ ﻭ .... ﭼﻪ ﺣﺮﻓﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﮔﻔﺘﻦ ﺩﺍﺭﻥ ﺑﺮﺍﻡ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺳﻮﺍﻝ ﺷﺪﻩ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺎ ﮐﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﻥ ﺑﻪ ﻧﺘﺎﯾﺠﺸﻮﻥ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺑﺎﺭﺳﺎ ﻣﻨﻄﻘﯽ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﻦ
    ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻝ ﺍﺧﯿﺮﺷﻮﻥ ﺭﻭ ﻓﻘﻂ ﻣﺪﯾﻮﻥ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﻋﻤﺪﯼ ﺩﺍﻭﺭ ﻫﺴﺘﻦ ﺑﻌﺪ ﺑﺎ ﻓﺮﺍﻓﮑﻨﯽ ﻗﺼﺪ ﺩﺍﺭﻥ ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ ﺭﻭ ﺑﺮﻋﮑﺲ ﺟﻠﻮﻩ ﺑﺪﻥ ﺩﯾﺸﺐ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﻣﯿﮕﻔﺖ ﺷﻤﺎ ﮐﻪ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﺭﮐﻮﺭﺩ 11 ﺗﺎ ﺭﻭ ﺑﺸﮑﻮﻧﯿﺪ ﮔﻔﺘﻢ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﺍﻭﺭ ﺗﻮ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭ ﻣﻮﺍﻗﻊ ﺑﺎﺯﯾﮑﻨﺘﻮﻥ ﺭﻭ ﺍﺧﺮﺍﺝ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﭼﺠﻮﺭﯼ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﻢ ﺑﺮﺩ ﺑﺎ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﮔﻞ ﺑﺎﻻ ﺑﯿﺎﺭﯾﻢ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺑﺮﺍﻡ ﺳﻮﺍﻝ ﺷﺪﻩ ﮐﻪ ﻣﻮﺭﯾﻨﯿﻮ ﻭﻗﺘﯽ ﺟﻠﻮﯼ ﺩﺍﻭﺭ ﺭﻭ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﻪ ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﺎﺕ ﺍﺻﻠﯽ ﺩﺍﻭﺭ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻧﻔﻌﺶ ﺑﻮﺩﻩ ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﮔﺮ ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩﻩ ﭼﻄﻮﺭ ﻣﯿﺘﻮﻧﻪ ﺑﺎ ﻭﺟﺪﺍﻥ ﺭﺍﺣﺖ ﺍﯾﻦ ﺣﺮﻓﺎ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺩﺍﻭﺭ ﺑﺰﻧﻪ ﺩﺍﻭﺭﯼ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﺎﻧﻊ ﯾﮏ ﺷﮑﺴﺖ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﺋﺎﻝ ﺷﺪ ﺍﺯﺵ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺳﺮﮐﺎﺭﯼ ﻭ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﯾﺰﯼ ﺷﺪﺱ ﻣﻈﻠﻮﻡ ﻧﻤﺎﯾﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﺍﻣﺘﯿﺎﺯ ﺩﺭ ﺁﯾﻨﺪﻩ
    اگه امکانش بود 100 بار از این پست تشکر میکردم.
    لغت "فرافکنی" به زیبایی استفاده شد.
    لطفا فعالیت بیشتری در این تاپیک داشته باشید.
    ممنونم

16. 6 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه wow barca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اگه امکانش بود 100 بار از این پست تشکر میکردم.
    لغت "فرافکنی" به زیبایی استفاده شد.
    لطفا فعالیت بیشتری در این تاپیک داشته باشید.
    ممنونم
    ممنونم دوست من خیلی لطف دارین متاسفانه من دکمه تشکر ندارم تا از پستهای خوب و فنی دوستان که باعث شد اینجا عضو بشم تشکر کنم

انشاالله که امشب ویارئال رو ببریم هر چند دستت پپ واقعا خالیه منتظر درخشش کوئنکا هستیم

18. 4 کاربر از wow barca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺟﺎﻟﺒﻪ ﺭﺋﺎﻟﻴﺎ ﺩﺍﺭﻥ ﺩﺳﺖ ﺑﻪ ﯾﻪ ﻓﺮﺍﻓﮑﻨﯽ ﺑﺰﺭﮒ ﻣﯿﺰﻧﻦ ﻭ ﺗﺎﺳﻒ ﺁﻭﺭ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺗﻤﺎﺷﺎﮔﺮﺍﺷﻮﻥ ﻭ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻣﻮﺟﻪ ﺍﯾﻦ ﺗﯿﻢ ﻫﻢ ﺍﺳﯿﺮ ﺍﯾﻦ ﻓﺮﺍﻓﮑﻨﯽ ﮐﻪ ﺁﺑﺸﺨﻮﺭﺵ ﻓﺮﻫﻨﮓ ﻣﻮﺭﯾﻨﯿﻮ ﻫﺴﺖ ﺷﺪﻥ
    ﺧﯿﻠﯽ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﮐﻤﯿﺘﻪ ﺩﺍﻭﺭﺍﻥ ﺭﺋﺎﻟﯿﺎ ﺭﻭ ﺟﻤﻊ ﮐﻨﻪ ﻭ ﻓﯿﻠﻢ ﺭﻓﺖ ﻭ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﺭﻭ ﺑﺮﺍﺷﻮﻥ ﺑﺬﺍﺭﻩ ﺗﺎ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﻣﺜﻼ ﮐﺎﺳﯿﺎﺱ ﻣﻮﺭﯾﻨﯿﻮ ﺭﺍﻣﻮﺱ ﻭ .... ﭼﻪ ﺣﺮﻓﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﮔﻔﺘﻦ ﺩﺍﺭﻥ ﺑﺮﺍﻡ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺳﻮﺍﻝ ﺷﺪﻩ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺎ ﮐﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﻥ ﺑﻪ ﻧﺘﺎﯾﺠﺸﻮﻥ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺑﺎﺭﺳﺎ ﻣﻨﻄﻘﯽ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﻦ
    ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻝ ﺍﺧﯿﺮﺷﻮﻥ ﺭﻭ ﻓﻘﻂ ﻣﺪﯾﻮﻥ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﻋﻤﺪﯼ ﺩﺍﻭﺭ ﻫﺴﺘﻦ ﺑﻌﺪ ﺑﺎ ﻓﺮﺍﻓﮑﻨﯽ ﻗﺼﺪ ﺩﺍﺭﻥ ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ ﺭﻭ ﺑﺮﻋﮑﺲ ﺟﻠﻮﻩ ﺑﺪﻥ ﺩﯾﺸﺐ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﻣﯿﮕﻔﺖ ﺷﻤﺎ ﮐﻪ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﺭﮐﻮﺭﺩ 11 ﺗﺎ ﺭﻭ ﺑﺸﮑﻮﻧﯿﺪ ﮔﻔﺘﻢ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﺍﻭﺭ ﺗﻮ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭ ﻣﻮﺍﻗﻊ ﺑﺎﺯﯾﮑﻨﺘﻮﻥ ﺭﻭ ﺍﺧﺮﺍﺝ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﭼﺠﻮﺭﯼ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﻢ ﺑﺮﺩ ﺑﺎ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﮔﻞ ﺑﺎﻻ ﺑﯿﺎﺭﯾﻢ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺑﺮﺍﻡ ﺳﻮﺍﻝ ﺷﺪﻩ ﮐﻪ ﻣﻮﺭﯾﻨﯿﻮ ﻭﻗﺘﯽ ﺟﻠﻮﯼ ﺩﺍﻭﺭ ﺭﻭ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﻪ ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﺎﺕ ﺍﺻﻠﯽ ﺩﺍﻭﺭ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻧﻔﻌﺶ ﺑﻮﺩﻩ ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﮔﺮ ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩﻩ ﭼﻄﻮﺭ ﻣﯿﺘﻮﻧﻪ ﺑﺎ ﻭﺟﺪﺍﻥ ﺭﺍﺣﺖ ﺍﯾﻦ ﺣﺮﻓﺎ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺩﺍﻭﺭ ﺑﺰﻧﻪ ﺩﺍﻭﺭﯼ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﺎﻧﻊ ﯾﮏ ﺷﮑﺴﺖ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﺋﺎﻝ ﺷﺪ ﺍﺯﺵ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺳﺮﮐﺎﺭﯼ ﻭ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﯾﺰﯼ ﺷﺪﺱ ﻣﻈﻠﻮﻡ ﻧﻤﺎﯾﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﺍﻣﺘﯿﺎﺯ ﺩﺭ ﺁﯾﻨﺪﻩ
    سلام
    دوست من ؛فکر میکنی خود اونها(مخصوصا مورینیو)نمیدونن که دارن چه کار میکنن؟
    کلا سیاست مورینیو اینجوری هست که باختهاشو اینجوری(انداختن گردن داور؛به حساب شانس گذاشتن؛گاهی هم گزارشگر!!!!و...)توجیه میکنه و وقتی میبینه که از طرف هوادارها وباشگاه تحت فشار هست؛مجبوره!!متاسفانه یه دروغ یا حرف واهی رو اگه زیاد تکرارش کنی و مخصوصا اگه چند نفر دیگه هم تاییدش کنن خودتم باورت میشه(اینو خودمم تجربه کردم)!!!
    به بزرگ بون مورینیو هیچ اعتراضی وارد نیست؛قبول.اما یه اشکال کاری که مورینیو داره اینه که هدفهاشو شخصی میچینه.افتخارات رو بیشتر واسه خودش میخواد تا تیم.(من در چلسی فلان کردم در اینتر فلان کردم الانم اومده بود اسپانیا تا بعدا به افتخاراتش بنازه و بگه من ....)یاد نمیدم که مورینیو از کسی(مربی یا بازیکن) تعریف کرده باشه(به جز رونالدو و گاها ستاره های تیمش واسه روحیه دادن و شاید تظاهر به همبستگی)واسه همین هم با بازیکنهای تیمش اختلاف دارن.اما در مقابل گواردیولا هر کس رو در جایگاه خودش میبینه.یادمه همیشه از تیمهای مقابل و مربی ها تعریف میکنه و فقط نقاط قوتشون رو بیان میکنه(مثل همین مصاحبه های بازی ویارئال"جایگاه ویارئال نشون دهنده قدرت اونا نیست" یا نظراتش درباره منچستر .قبل و بعد از بازی فینال)همیشه از توانایی های رونالدو تعریف کرده و...!
    مورینیو هر وقت ببره مخصوصا اگه تیم حریف خوب باشه میگه همه کاره من بودم!!مثلا بازی با لیون که بعد از مدتها .....!بعد از بازی رفت با بارسا بود که گفت شکست یه پدر داره(من)و برد صدها پدر!منظورش این بود که وقتی میبرم من باعثش هستم اما هیچکس از من تشکر نمیکنه اما وقتی میبازیم همه من رو میشناسن!

بازی اخر هم از همیشه بهتر بودن و تنها تیمی بودن که اینهمه بارسا رو تحت فشار گذاشتن.مخصوصا 15 دقیقه اول و 20 دقیقه اخر.اما در بقیه وقت بازی دست بارسا بود هرچند که زیاد حمله نمیکرد.(این اواخر؛به ترتیب این بازی رئال؛بازی با میلان توی ورزشگاهشون،و بازی رفت با ارسنال فصل قبل .بازیهایی بودن که بارسا رو تحت فشار گذاشتن و میشه گفت بارسا رو دچار مشکل کردن و بازی توی اوج بود.در هیچکدوم هم حق تیم حریف نبوده که صعود کنه و حق به حقدار هم رسیده)و از این بابت به رئالی ها تبریک میگم و دوست دارم رئال همیشه همینطور بازی کنه(20 دقیقه اخر و بدون درگیری فیزیکی).
    این بازی درسته که رئال بهترین خودشو توی این چند سال ارائه داده اما این دلیل بر این نمیشه که چون بهتر از قبل بازی کرده صعود کنه(به قول گواردیولا توی این بازی خیلی خوب بودن اما توی 180 دقیقه ما بهتر بودیم)

اما بعد از این همه قصه یه سوال عجیب ذهنمو مشغول کرده :رئالی ها که واسه یه بازی پایاپای این نظریات رو دارن؛اگر به جای بارسا بودن و توی کمتر از 4 سال با گواردیولا این همه افتخار(مخصوصا بردن ال کلاسیکو) کسب میکردن؛در باره خودشون چه نظری میدادن؟
    مورینیو به خودش چی میگفت؟

خیلی دوست دارم رئالی های منطقی بیان و نظرشون رو درباره این سوال من بدن.
    و جالب تر نظریات گواریلا است که میگه همه چیز در نتیجه یه کار گروهی ایجاد شده و من هم نقش کمی در این وسط داشتم!

در مورد داوری هم یه نکته بگم؛تقریبا در تمام بازی های رئال بارسا؛رئالی ها از داور ناراضی بودن(بازی رفت اخری کمتر).و بارز ترین دلیلش هم به نظر من باختشون بوده.چطوره این همه داور درجه یک اروپا رو اوردن یکیشون هم داوری بلد نیست که هر بار بعد از باخت همه چیز رو میندازین گردن داور؟اگه اینایی که اومدن داوری بلد نبودن پس کی بلده؟

گاهی یه اعتراف ساده زیباترین نظری هست که میشه درباره بازی داد.باور کنید از غرور و شخصیت کسی چیزی کم نمیشه.

20. 5 کاربر از m.prodigy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •