البته من هم قبول دارم که افرادی در ایران هستند که حاضرند سالیانه 20 میلیارد برای فوتبال هزینه کنند و از تبلیغات اون بهره ببرند!
البته من هم قبول دارم که افرادی در ایران هستند که حاضرند سالیانه 20 میلیارد برای فوتبال هزینه کنند و از تبلیغات اون بهره ببرند!
خوشم میاد کلا فتح الله زاده همیشه با قاطعیت صحبت می کنه
توی این مصاحبه اخیرش جواب های خیلی خوبی داد
خبرای خوبی هم داره از باشگاه میاد
امروز بالاخره 5 بازیکن قرارداد خودش رو توی هیئت فوتبال ثبت کردن یعنی میدواوودی ، مبعلی ، بیک زاده ، صادقی و اکبرپور
احتمال این هم هست که خلعتبری و نکونام رو بگیریم که در اون صورت حاجی بالاخره بمب این فصلش هم جور میشه
+
3 خبر هم از سایت ورزش 3 که راست و دروغش دیگه با خودشون:
مجيدي به مس کرمان نزديک شد
فرهاد مجيدي در آستانه پيوستن به مس کرمان قرار گرفت.
دبير هيات مديره باشگاه مس کرمان با اشاره به تمايل اين باشگاه براي جذب مجيدي گفت: خوشبختانه مذاکرات اوليه بين دو طرف به خوبي انجام شده است و امشب قرار است، نمايندهي مجيدي جلسهاي با مسئولان باشگاه داشته باشد تا وضعيت پيوستن اين بازيکن به مس مشخص شود.
صحبتهايي هم مبني بر بازگشت مجيدي به استقلال به گوش ميرسيد، اما امير قلعه نويي در مصاحبهاي عنوان کرد به فرهاد مجيدي در اين فصل نياز ندارد تا احتمال حضور او در جمع آبيپوشان کمرنگ شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جذب اسپانسر 9 ميليارد توماني براي استقلال
قائم مقام اقتصادي باشگاه استقلال قصد دارد يک اسپانسر 9 ميليارد توماني براي اين باشگاه بگيرد.
سردار محمد صلاحي در جلسه هيئت مديره استقلال به عنوان قائم مقام اقتصادي اين باشگاه انتخاب شد. وي در اولين اقدام قصد دارد اسپانسر 9 ميلياردي براي استقلال بياورد.
صلاحي در اين باره به فارس گفت: "براي آنکه بازيکنان و هواداران استقلال به هيچ عنوان دغدغه مالي نداشته باشند براي شروع کارم در اين باشگاه مردمي و پرطرفدار يک اسپانسر 9 ميليارد توماني براي فصل آينده جذب کردم تا ديگر بازيکنان استقلال دغدغه پول نداشته باشند."
گزارش تمرين استقلال
در تمرين امروز استقلال امير قلعهنويي با درخواست عجيب يک هوادار مواجه شد.
تمرين نوبت بعد از ظهر تيم استقلال از ساعت 18 در کمپ اختصاصي اين باشگاه برگزار شد.
* حدود 200 هوادار استقلال در تمرين امروز حضور داشتند و نظاره گر تمرين شدند. در ابتداي تمرين يکي از هواداران روي ميلههاي کنار زمين رفت و با صداي بلند خطاب به قلعه نويي گفت: شما که با جانبازان عکس مياندازيد از دوست من تست بگيرد. من هم فرزند جانباز هستم.
سرمربي استقلال که در فاصله دوري قرار داشت خطاب به اين هوادار گفت: اينجا جاي تست گرفتن نيست. چرا از اسم جانبازان سوء استفاده ميکني؟ ما اينجا تست نميگيريم. آن هوادار که خيلي عصباني بود گفت بايد از اين هوادار تست بگيري که قلعه نويي گفت بايدي وجود ندارد و آن تماشاگر با ناراحتي به همراه دوستش کمپ استقلال را ترک کرد.
* فريدون زندي در همان ابتداي تمرين و در حالي که تازه کار با توپ آغاز شده بود دچار آسيب ديدگي شد و به رختکن رفت. اين بازيکن نتوانست به تمرين ادامه بدهد و کمپ استقلال را ترک کرد.
* ميلاد ميداودي با 30 دقيقه تاخير به محل تمرين رسيد. وقتي ماجدي از او سؤال کرد که چرا دير رسيده مهاجم استقلال گفت که با اتومبيل شخصي خود تصادف کرده و به همين دليل با تاخير آمد.
* دويدن دور زمين ارسال پاسهاي کوتاه در ميانه زمين، حرکتهاي ترکيبي که توسط قلعه نويي سازمان دهي ميشد و شوت به سمت دروازه توسط بازيکنان از برنامههاي اصلي تمرين امروز استقلال بود. در يکي از اين صحنهها روي ارسال علي حمودي، آرش برهاني با ضربه قيچي برگردان دروازه را باز کرد و مورد تشويق هواداران قرار گرفت.
* با وجود اينکه گفته ميشد ملي پوشان استقلال به تمرينات اين تيم اضافه ميشوند امروز هم خبري از آنها نبود.
* بعد از گذشت 40 دقيقه هواداران استقلال قصد تشويق قلعه نويي را داشتند که سرمربي استقلال با حرکات دست از آنها خواست اين کار را نکنند تا بازيکنان تمرکز کافي داشته باشند.
* در آخر تمرين طرفداران استقلال امير قلعه نويي را تشويق کردند که سرمربي استقلال از طرفداران خواست بازيکنان را تشويق کنند.
* طالبي مترجم فصل گذشته هنکه در تمرين امروز حضور داشت و با امير قلعه نويي صحبت کرد.
ظاهرا استقلال به دنبال گتوزو هستش
خیلی خوبه. با گرفتن اون راه گرفتن آندره پیرلو هم هموار میشه
ولی جدا آمار گتوزو رو در اوردم حدودا 10 روز پیش به یه باشگاه سوئیسی به نام FC Sion رفته و فکر نکنم امکان گرفتن اون باشه!
ولی در کل به یه هافبک دفاعی با کیفیت بالا صد در صد نیاز داریم حالا فرقی نداره که مثلا نکونام باشه یا یه بازیکن خارجی...
همون طور هم که انتظار می رفت مهدی رحمتی هم امروز رسما قرارداد خودشو برای یه فصل تمدید کرد
صحبت های فتح الله زاده هم که مثل همیشه بسی قشنگه
آخرین صحبت های اونو به نقل از سایت گل در زیر می بینید
فتحاللهزاده: پرسپوليس دو گل جلو است اما بازي تازه شروع شده/ خلعتبري استقلالي ميشود، گتوسو را هم ميآوريم جاي آندو!
ما که نفهمیدیم اسم گتوسو چطور از دفتر ما به روزنامهها درز کرد ولی با ایجنتاش مذاکرات اولیه را داشتیم و روند گفتوگوهایمان صعودی است
سايت گل- حتي اگر در عمل مقابل خريدهاي رقيب عقب مانده باشد، يك خصوصيت ويژه دارد كه باعث ميشود در حرف زدن و كري خواندن از او كم نياورد. صحبت از علي فتحاللهزاده است. مديرعاملي كه ميگويد براي جانشيني آندو تيموريان قرار است گنارو گتوسو را به استقلال بياورد و اگر بخواهد خلعتبري را جذب كند حتي مارادونا هم جلودار او نيست!
به گزارش گل به نقل از خبرآنلاين علی فتحاللهزاده ساعتی پس از تغییرات جدید در هیات مدیره باانگیزهتر از قبل به نظر میرسد. او میگوید تازه نیمه دوم فصل نقل و انتقالات شروع شده و استقلال میخواهد هتتریک کند تا بازی را از پرسپولیس برده باشد: «چرا وقتی عکس 6 بازیکن استقلال را که رفتند هیات فوتبال ثبت کردند منتشر کردید؛ ننوشتید توفان فتحاللهزاده؟ بازی تازه از الان شروع شده. ما تازه وارد بازی نقل و انتقالات شدیم. حالا هی بروید بگوید حاجی فصل نقل و انتقالات را باخته است. بابا بازی تازه وارد نیمه دومش شده. از امروز تازه ما وارد شدیم بایستید ببینید چه بمبهایی در راه است!»
مدیر آبیها در حالی از بمباران سخن میگوید که پرسپوليس تقریبا هرچه ستاره در لیگ بوده را خریده؛ «بابا حالا دوستانمان در پرسپولیس دو تا گل نیمه اول زدند، فکر کردند بازی تمام شده. فوتبال 90 دقیقه است. الان تازه رسیدیم به نیمه مربیان. من تازه وارد بازی شدم.»
اما این بمبها چه کسانی هستند؟ مثلا قرار است استقلال خلعتبری را بگیرد؟ بازیکنی که مارادونا خواسته تا دوباره جذب الوصل شود؟ او میگوید: «چرا که نه؟ ما تا حالا فکر میکردیم دوستان پرسپولیسی خلعتبری را میخواهند برای همین وارد مذاکره با او نشدیم اما الان واقعا مذاکرات خوبی داشتیم. مارادونا هم تا وقتی ما هستیم باید بزند کنار و برود گاراژ!(میخندد) فکر میکنم که خلعتبری استقلالی میشود البته اگر در ایران به فوتبالش ادامه بدهد.»
گزینه دیگر استقلالیها نکونام است؛ «آقاجواد میگوید میخواهد فوتبالش را در اروپا ادامه بدهد ولی من از او خواستم تا اگر به ایران آمد به استقلال بیاید. او افتخار فوتبال ماست. ما خیلی دوست داریم که این دو بازیکن یعنی خلعتبری و نکونام را در تیممان داشته باشیم. غیر از این دو با دو یار سرشناس خارجی هم در حال مذاکره هستیم که فردا میتوانم اطلاعات دقیقتری دربارهشان بگویم چون مذاکراتمان با آنها جدیتر از قبل شده است.»
یکی از این دو بازیکن گنارو گتوسو هافبک دفاعی سالهای نهچندان دور تیم ملی ایتالیا و میلان است که سال قبل را در لیگ اسکاتلند حضور داشته. نامی که فتحاللهزاده دربارهاش میگوید: «ما که نفهمیدیم این اسم چطور از دفتر ما به روزنامهها درز کرد ولی با ایجنتاش مذاکرات اولیه را داشتیم و روند گفتوگوهایمان صعودی است. واقعا پریدن آندو برایم گران تمام شد و خیلی دنبال این هستم که به جای او بازیکنی بیاورم که در بالاترین سطح فوتبال دنیا حضور داشته تا خیال طرفداران هم راحت شود. گتوسو و یک بازیکن سرشناس دیگر هم در لیست ما هستند که یکی از این دو به زودی راهی استقلال میشوند. هواداران منتظر باشند که خبرهای خوبی از نقل و انتقالات برایشان دارم.»
استقلال قرار بود امروز قرارداد رحمتی را تمدید کند اما...؛ «مهدی با ما میماند یک روز دیر یا زود که مهم نیست. درباره ساموئل هم بگویم که رقمش را باید کم کند اگر میخواهد در استقلال باشد.»
حضور هنرمندان، رحمتی و حیدری/ تشویقها برگشت سمت قلعهنویی! برخی هنرمندان سینما و تلویزیون عصر امروز در تمرین استقلال شرکت کردند. رحمتی نیز پس از تمدید قرارداد به جمع آبی پوشان ملحق شد اما تمرین نکرد! به گزارش خبرنگار مهر، تمرین عصر امروز سه شنبه تیم فوتبال استقلال در شرایطی برگزار شد که سیدمهدی رحمتی پس از تمدید قراردادش با لباس تمرین در کمپ باشگاه استقلال حاضر شد و نظاره گر تمرین یارانش بود. در کنار او برخی چهره های هنری از جمله پویا امینی، امیر نوری، علی کاظمی، محسن افشانی، علی صالحی ، هاشمی و .... نیز حضور داشتند.
به محض ورود سیدمهدی رحمتی به محل تمرین استقلال حدود 500 هواداری که در این محل حضور داشتند به تشویق رحمتی پرداختند که البته این تشویق های خیلی سریع به سمت امیرقلعه نویی برگشت و هواداران به تشویق سرمربی آبی پوشان پرداختند. خسرو حیدری نیز در تمرین امروز حضور داشت.
در شروع تمرین عصر سه شنبه امیرقلعه نویی دقایقی برای بازیکنان صحبت کرد و به هنرمندانی که در تمرین امروز حضور یافته بودند خوش آمد و گفت از آنها خواست که هر وقت تمایل داشتند به تمرین استقلال بیایند چرا که استقلال خانه آنهاست.
منبع: مهر نیوز
آیا نکونام استقلالی می شود؟ / ساعت ۱۵ جلسه حاج علی انصاری با کاپیتان تیم ملی
به گزارش ابیته دات کام،عصر امروز جواد نکونام جلسه ای را با علی انصاری برگذار می کند.
ساعت ۱۵ عصر امروز جواد نکونام با حضور در دفتر علی انصاری حامی مالی باشگاه استقلال جلسه نهایی را برای پیوستن به این تیم برگذار خواهد کرد.علی فتح الله زاده برای استقلالی کردن او تلاش زیادی به خرج داده است و مذاکره با انصاری صرفا به دلایل مالی است.
در صورت توافقات نهایی نکونام قرارداد خود را با استقلال به امضا خواهد رساند. در صورتی که این اتفاق عملی شود، استقلال شاه مهره نقل و انتقالات را جذب کرده است.
پ.ن
بالاخره حاج علی دست به کار شددیروز رحمتی
یعنی میشه امروز نوبت نکونام باشه![]()
Last edited by Amir M.ohAma.D; 27-06-2012 at 12:01.
محمد محمدی با استقلال قرارداد بست
به گزارش خبرگزاری فارس، باشگاه استقلال پس از عقد قرارداد با مهدی رحمتی برای جذب یک گلر دیگر اقدامات لازم را انجام داد و امروز با محمد محمدی قرارداد بست.
محمدی با حضور در باشگاه استقلال قرارداد یک ساله ای را امضا کرد.
محمدی دو فصل قبل هم در استقلال بازی می کرد اما فصل گذشته به داماش گیلان پیوست.
قرار است محمدی و رحمتی برای ثبت قرارداد با هم به هیئت فوتبال بروند.
منبع:فارس
با عقد قراردادی 2 ساله با استقلال
منوچهری قراردادش را در هیات فوتبال ثبت کرد
به گزارش خبرگزاری فارس، امین منوچهری مهاجم تیم استقلال قرارداد خود را در هیات فوتبال استان تهران به ثبت رساند.
منوچهری که سال گذشته در تیم سایپا توپ می زد با دریافت رضایتنامه خود با عقد قراردادی 2 ساله رسما به تیم استقلال پیوست.
این بازیکن هفتمین استقلالی است که رسما قرارداد خود را در هیات فوتبال ثبت کرده است.
منبع:فارس
Last edited by pcforlife; 27-06-2012 at 20:17. دليل: مرج
تیتر جالب داشت استقلال جوان:
شماره 1 در معرفت 20 گرفت
ایول به معرفتت سید. اگه بتونیم خلعتبری و نکونام و یه هافبک دفاعی خوب بگیریم واقعا تیم فوق کهکشانی میشه .
با افکار قلعه نوعی میتونیم بازیهای زیبایی از استقلال ببینیم این فصل.
با هوشنکونام پس بوقه که هافبک دفاعی بگیریم؟؟؟؟؟اگه جوات بیاد که دیگه بهترین هافبک دفاعی ایران رو داریم.
توی این تیم یه نفر جاش خالیه اونم فرهاده ...........هیچکدوم از ما استقلالیا سیاوش رو نمی بخشیم :اون شماره 7 مقدس رو برداشته......کوفتش بشه
امیدوارم استقلال امسال فصل خوبی رو پیش رو د اشته باشه.و آرزوی موفقیت می کنم براش.
البته یادتون نره که دوباره حاج علی انصاری بهمون کمک کرد و اگه اون نبود وضع خیلی آشفته می شد.
![]()
Last edited by E.G_band; 27-06-2012 at 22:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)