تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 326 از 1805 اولاول ... 2262763163223233243253263273283293303363764268261326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,251 به 3,260 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ظاهرا شاتل واسه محدود کردن دانلود شبانه روش های دزدی جدیدی یاد گرفته

الان 2 هفته ست سرعت دانلود از سرورهای معروف بین 10 تا 20 بالا پایین می شه ولی مثلا از سایت اپل می شه با 60 تا دانلود کرد !

این افت سرعت در مورد سرورهایی پیش اومده که تا همین 2 هفته پیش می شد با 60 تا ازشون دانلود کرد

اول به اون سرور شک کزدم، اما چند بار لیچ کردم و دیدم با سرعت 20 مگا بایت لیچ می کنه ولی وقت دانلود همون لینک سرعت به 30 کیلو بایت هم نمی رسه !

ماه پیش می خواستم از مخابرات بگیرم که رفتار متصدی فروش در حد یه گاو بود ! یعنی یه گاو می ذاشتن اونجا بهتر جواب می داد

گفتم یک ماهه می خوام واسه تست گفت زیر 3 ماهه نداریم. گفتم خوب 3 ماهه بدین

گفت خط شما پی سی امه اگه بخواد از پی سی ام در بیاد فقط باید اینترنت 6 ماهه بگیرین :|

گفتم یعنی ظلمی که 7 ساله به ما کردین با این پی سی ام آشغال ! حالا واسه درست کردن و رفع این ظلم طلب کار هم هستین و شیرینی می خواین؟

این شد که منم بو و خوی گاو رو باهم گرفتم و در نهایت حماقت با شاتل تمدید کردم !

الان شبانه ی مخابرات چه طوره؟ می تونین مثل آدم دانلود کنین یا اونجا هم واسه یه سری سرور خاص محدودیت گذاشتن؟

چون تو شاتل که دیگه عملا نمی شه دانلود کرد. حالا می خوام روزانه از همین شاتل استفاده کنم واسه شبانه از یه آی اس پی دیگه بگیرم

2. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

ظاهرا شاتل واسه محدود کردن دانلود شبانه روش های دزدی جدیدی یاد گرفته

الان 2 هفته ست سرعت دانلود از سرورهای معروف بین 10 تا 20 بالا پایین می شه ولی مثلا از سایت اپل می شه با 60 تا دانلود کرد !

این افت سرعت در مورد سرورهایی پیش اومده که تا همین 2 هفته پیش می شد با 60 تا ازشون دانلود کرد

اول به اون سرور شک کزدم، اما چند بار لیچ کردم و دیدم با سرعت 20 مگا بایت لیچ می کنه ولی وقت دانلود همون لینک سرعت به 30 کیلو بایت هم نمی رسه !

ماه پیش می خواستم از مخابرات بگیرم که رفتار متصدی فروش در حد یه گاو بود ! یعنی یه گاو می ذاشتن اونجا بهتر جواب می داد

گفتم یک ماهه می خوام واسه تست گفت زیر 3 ماهه نداریم. گفتم خوب 3 ماهه بدین

گفت خط شما پی سی امه اگه بخواد از پی سی ام در بیاد فقط باید اینترنت 6 ماهه بگیرین :|

گفتم یعنی ظلمی که 7 ساله به ما کردین با این پی سی ام آشغال ! حالا واسه درست کردن و رفع این ظلم طلب کار هم هستین و شیرینی می خواین؟

این شد که منم بو و خوی گاو رو باهم گرفتم و در نهایت حماقت با شاتل تمدید کردم !

الان شبانه ی مخابرات چه طوره؟ می تونین مثل آدم دانلود کنین یا اونجا هم واسه یه سری سرور خاص محدودیت گذاشتن؟

چون تو شاتل که دیگه عملا نمی شه دانلود کرد. حالا می خوام روزانه از همین شاتل استفاده کنم واسه شبانه از یه آی اس پی دیگه بگیرم
    در حال حاضر مخابرات توی دزدی دست و پای شاتل رو ازپشت بسته.
    ولی اگر بخوای از سایت های داخلی ( ایرانی ) با لینک مستفیم دانلود کنی دانلودش بد نیست. ( نهایتا 250 تا با طرح طلایی )

4. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

البته دردوساعت اول شبانه ازهرسروری افت سرعت خواهد بود چه ایرانی چه داخلی

6. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

البته دردوساعت اول شبانه ازهرسروری افت سرعت خواهد بود چه ایرانی چه داخلی
    واسه من که اینحوری نیست.
    فقط تورنت اصلا ر*ده مال شده خفن. با کلی سید و لیچ شب بیشتر از40 تا نمیره. تو روز ولی 250 تا میره.

8. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

واسه من که اینحوری نیست.
    فقط تورنت اصلا ر*ده مال شده خفن. با کلی سید و لیچ شب بیشتر از40 تا نمیره. تو روز ولی 250 تا میره.
    والله امید جان ازاکسپرس لچ اپلود باز رود فایل که البته اولی رو می دونم سرورهاش خارج کشورن ازاینا که افت سرعت هستش زیاد هم هست
    شما ازکدوم سرورها دان می کنی که تو اون دوساعت افت نداری بخصوص با تک لینک؟

10. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سرویس ما رو 4 مگ بسته شده ولی سرعت دانلود 40 کیلوبایت تو شب مثل یه رویا می مونه !

پس هنوز دانلود شبانه ی مخابرات نسبت به شاتل شرف داره که حداقل سرعت دانلودتون 40 ه

ممنون از همه ی دوستانی که جواب دادن

راستی آپلودباز و رودفایل هم واسه من دچار محدودیت شدن و از 20 کیلوبایت بالاتر نمی رن

. با همون آپلودباز لیچ کردم که 20 مگ در ثانیه سرعت داشت ولی دانلود همون لینک افتضاح

ظاهرا تمام سرورها رو شناسایی کردن و رو اکثریت چه داخلی چه خارجی محدودیت گذاشتن

فقط امیدوارم این ویروس کثیف به مخابرات هم سرایت نکنه !

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرویس ما رو 4 مگ بسته شده ولی سرعت دانلود 40 کیلوبایت تو شب مثل یه رویا می مونه !

پس هنوز دانلود شبانه ی مخابرات نسبت به شاتل شرف داره که حداقل سرعت دانلودتون 40 ه

ممنون از همه ی دوستانی که جواب دادن

راستی آپلودباز و رودفایل هم واسه من دچار محدودیت شدن و از 20 کیلوبایت بالاتر نمی رن

. با همون آپلودباز لیچ کردم که 20 مگ در ثانیه سرعت داشت ولی دانلود همون لینک افتضاح

ظاهرا تمام سرورها رو شناسایی کردن و رو اکثریت چه داخلی چه خارجی محدودیت گذاشتن

فقط امیدوارم این ویروس کثیف به مخابرات هم سرایت نکنه !
    دوست عزیز خیلی از دوستان شب دانلود کردن و از حجمشون کم شده + من خودم بارها برام پیش اومده دیدم یهو 1 گیگ از حجمم پرید و نیست زنگ زدم پرسیدم میگن دانلود کردی در حالی که من اصلا خونه نبودم

13. 3 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

والله امید جان ازاکسپرس لچ اپلود باز رود فایل که البته اولی رو می دونم سرورهاش خارج کشورن ازاینا که افت سرعت هستش زیاد هم هست
    شما ازکدوم سرورها دان می کنی که تو اون دوساعت افت نداری بخصوص با تک لینک؟
    همین سایت های چرت و پرت ایرانی.
      محتوای مخفی: Site : 

آسان دانلود- پی سی ورلد-سافت98-دانلودها و...
    این سایت ها چون بر بستر اینترانت ملی هستند سرعتشون زیاده.

بله با تک لینک. گاهی هم دوتا.

15. 3 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

همین سایت های چرت و پرت ایرانی.
      محتوای مخفی: Site : 

آسان دانلود- پی سی ورلد-سافت98-دانلودها و...
    این سایت ها چون بر بستر اینترانت ملی هستند سرعتشون زیاده.

بله با تک لینک. گاهی هم دوتا.
    امید بی انصافی نکن اگه همین چند تا سایت ایرانی نبودند معلوم نیست دیگه اینترنت به چه درد ما می خورد

به نظرم سایت های ایرانی از نظر نرم افزار و لینک های مستقیم از سایت های خارجی بهترند تازه کرک هم می زارند

من تقریبا همیشه وقتی از یک سرور خارجی نرم افزار دانلود می کنم در 90 درصد مواقع نرم افزارش ویروسیه یا اینکه می خوان که نصب کننده سایتشون رو نصب کنی بعد از طریق نصب کننده سایت نرم افزار مورد نطرت رو

دانلود کنی

خدا پدر مادر سایت های ایرانی رو بیامرزه اگه نبودند معلوم نبود چی می شد

17. 2 کاربر از imanghamari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چ باحاله کانتر آنلاینشون میخاستم بدونم چ قدر از حجم کم میکنه یک ساعت بازی کردن؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •