دوستان قیمت الان چنده؟تو شیراز کسی قیمت داره؟
دوستان قیمت الان چنده؟تو شیراز کسی قیمت داره؟
اقا یکی جواب من رو بده
گوشی شاپ و دیجی کالا و آل دیجیتال همشون خوبن
پ.ن: الان که دیدم جفتشون گرون می دن گوشی شاپ میده 730 دیجی کالا 755
اگه آشنا داری بده برات بخره پست کنه
Last edited by M@hdi-B; 06-09-2011 at 21:09.
سلام.دوستان قیمت الان چنده؟تو شیراز کسی قیمت داره؟
من بازار موبایل ایران بودم بامسئولش صحبت کردم گفتن که باگارانتی800تومنه حالا گارانتیش هم گفتش شامل بدنه وتماس بامایعات نمیشه ولی بقیه رو همه رو ساپورت میکنن.
بعد پرسیدم اگه هرگونه مشکل سخت افزاری ونرم افزاری واسش خدایی نکرده پیش بیاد شما ساپورت دارین گفتن تا پایان گارانتی مجانی ساپورت داریم بعدش بیارین اگر مال خودمون بود نیم بها حساب میشه بعد درباره برنامه های مخرب سوال کردم گفتن کاملاًساپورت میکنن.
بدون گارانتی من طبقه همکف پاساژعلادین720تومن بود شارژرش از مدل رو میزی دوتا هم پیدا کردم یکی55تومن یکیشم باکلی چونه70تومن.
یه نوع قاب بسیار محکم هم ازمارکSGPداشت که رنگ مشکیش35تومن بود.
اپدیتا چه فرقی دارن با هم؟ یعنی انگلیسیِ فارسی نمیشه توش نوشت؟!کد:
بهترین آپدیت انگلیسی XXKH3 Gingerbread 2.3.4 این هم لینک دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه ی نرم افزاری معرفی کنید delivery اس مس ها بیاد؟
Last edited by pooryak; 06-09-2011 at 23:05. دليل: جلوگیری تعدد پست
خود مسیجینگ گوشی هم دلیوری داره. اما برنامه GO SMS رو نصب کنید، خیلی بهتره.
نمی دونم جاش اینجا هست یا نه
این اولین گوشی اندرویدی من هست و کلا زیاد سر در نمیارمیه چند تا سوال ابتدایی دارم
1. بهترین روش برای نصب برنامه روی گوشی چه جوریه ؟؟
2.گوشی از صد روش می شه به پی سی وصل کرد ( همین جوری وصل کنیم با kies air یا از تو تنظیمات بریم و تو قسمت usb گوشی رو وصل کنیم ) معمول ترین روش کدومه برا ریختن عکس موزیک و برنامه و بازی ؟؟؟
3. موقع sms زدن می گه پیام بهم می ریزه برین حالت ورودی رو خودکار قرار بدین گشتم پیدا نکردم جایی دیگه تنظیمات نداره ؟؟؟
4 زبان گوشی رو چه جوری می شه عوض کرد الان همه چی فارسیه ؟؟ ( چرا سیتینگ این اندروید اینقدر بهم ریخته است )
گشتم حتی یه بازی هم روی گوشی نبود
ممنون![]()
1- نرم افزار رو بريز رو مموري و بعد نصبش كن
2- براي تبادل اطلاعات گوشي از usb mass stroge استفاده كن
3- برو تو تنظيمات كيبورد
4- برو تو ستينگ و بعد برو تو زبان و كيبورد اولين آيتم زبان رو تغير ميده
روي گوشي هيچ بازي نصب نيست و خودتون بايد نصبش كنين
دوست عزیز پست هات روکه دیدم گفتم ما هم یه پست بدیم شاید کمکت کنه. اولا" که ما هم مثه خودت از گوشی Wave اومدیم به این گوشی.
واسه مورد اول که گفته بودی تو تغییر زاویه توی پشت زمینه های سفید رنگها تغییر پیدا می کنن باید بگم که من خودم متوجه نشدم! شاید فقط توی رنگ سفید اونم به مقدار خیلی کم اینطور باشه. ولی در عوض اینو هم باید در نظر بگیریم که واقعا" کیفیت SAmoled Plus از SAmoled در حالت عادی که نگاه می کنی بهتره.
حقیقتا" در 2 مورد گوشی Wave از S2 بهتره از نظر من. اول اینکه چیزی که توی Wave به من خیلی حال می داد این بود که صفحه SAmoled ویو واقعا" مشکی خالص بود. یعنی وقتی گوشی خاموش بود, صفحه مشکی Wave در کنار قاب مشکیش خیلی جذاب بود. الان Wave دست پدرمه و وقتی کنار S2 می زارمش در حالت خاموش متوجه این قضیه میشم. البته بگم که صفحه S2 هم در حالت خاموش خفن مشکیه. ولی حس می کنم توی Wave شدتش بیشتره.
مورد دوم هم اینکه صدای هندز فیری Wave موقع آهنگ گوش دادن از S2 بیشتره.
در مورد زردی که گقتین منم این مشکل رو داشتم و اولش تو ذوقم خورد. ولی اینو بدون تعصب می گم. به نظرم این مشکل بعداز مدتی برطرف میشه خود به خود! یا کمتر میشه. دلیلش رو نمی دونم . ولی مین اینطور حس می کنم. شاید هم واسه این بوده که من آپدیت کردم به 2.3.4! تو هم آپدیت کردی؟ یه چیز جالب بگم. اینکه من قبلا" آپدیت کرده بودم به KG6 و مشکلش حل شده بود و بعداز اینکه آپدیت جدیدتر یعنی KH3 رو ریختم بار اول که گوشیو روشن کردم احساس کردم باز زردی برگشته. ولی باز بعداز یه روز برطرف شد! چه در حالت نور کم چه زیاد! کلا" به نظرم مشکلیه که بعد از مدتی برطرف(یا کمتر) میشه.
حالا شما هم آپدیت کن به 2.3.4 بزار یه مدت بگذره ایشالا کمتر میشه.
فکر می کنم واسه همینم هست سامسونگ پاسخی به این زردی نداده! چون می دونه کاربرا بعداز مدتی فراموش می کنن به خاطر برطرف شدنش!
به نظرم صفحه SAmoled Plus واقعا" بی نظیره. سامسونگ باید در ساخت صفحه نمایش به خودش افتخار کنه. اینکه گفتین سامی چون دیده SAmoled Plus مشکل زردی داره پس تصمیم گرفته توی Galaxy Note دیگه از صفحه SAmoled استفاده کنه, باید بگم اینطور نمی تونه باشه. چون اگه اینطور بود توی تبلت جدیدش( Galaxy Tab 7.7) باز از این شاهکار, یعنی SAmoled Plus استفاده نمی کرد.
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم![]()
Last edited by reza_17173; 07-09-2011 at 09:50.
فرق نمیکنه تو کدوم پوشه ریخت ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)