خسته نباشید ! اون که میاید میگه سه تا شلغم بده برای اینکه خودش می خواد توی مسابقه شرکت کنه اگه کمی بجای بازی کردن میرفتی کلاس زبان متوجه میشدی !و اون دستور پیتزایی رو هم که گذاشتی اگه حتی سه تا شلغم رو هم به شهردار ندی باز هم برنده میشی .
خسته نباشید ! اون که میاید میگه سه تا شلغم بده برای اینکه خودش می خواد توی مسابقه شرکت کنه اگه کمی بجای بازی کردن میرفتی کلاس زبان متوجه میشدی !و اون دستور پیتزایی رو هم که گذاشتی اگه حتی سه تا شلغم رو هم به شهردار ندی باز هم برنده میشی .
سلام
برای من هم اومد ولی از من ذرت می خواست که چون من تو پاییز خونم را بزرگ کردم تو یخچال نداشتم و بهش ندادم ولی با راهنمایی دوستان و دستور پخت چای نیروزا که در چند صفحه قبله تو مسابقه اول شدم و عکسش را هم گذاشتم و همونطور که جناب love_iran1983 فرمودن :
اون که میاید میگه سه تا شلغم بده برای اینکه خودش می خواد توی مسابقه شرکت کنه اگه کمی بجای بازی کردن میرفتی کلاس زبان متوجه میشدی !( البته برای من ذرت خواست )
هر سال یه چیزی می خواد.سلام
برای من هم اومد ولی از من ذرت می خواست که چون من تو پاییز خونم را بزرگ کردم تو یخچال نداشتم و بهش ندادم ولی با راهنمایی دوستان و دستور پخت چای نیروزا که در چند صفحه قبله تو مسابقه اول شدم و عکسش را هم گذاشتم و همونطور که جناب love_iran1983 فرمودن :
اون که میاید میگه سه تا شلغم بده برای اینکه خودش می خواد توی مسابقه شرکت کنه اگه کمی بجای بازی کردن میرفتی کلاس زبان متوجه میشدی !
سال اوّل شلغم.
سال دوّم و سوِِّم خیار،ذرت و ...
دستت درد نکنه اومد.اگه باز نیومد بگو یجا دیگه آپ کنم
امّا ایمان جان این غذایی که درست کردی همینجوریش هم برنده میشدی.
در زمن اسم من ايمان نه ..... غزيز![]()
سلام
آخ ببخشید... نمی دونم چرا اسمتونرو اشتباه گفتم !! بازم معذرت میخوام....
ما در صفحات قبل عکس های برنده شدنمون تو فستیوال رو گذاشتیم و مشکلی برای برنده شدن تو فستیوال نیست !
اما برنده شدن تو فستیوال ارتباطی به دادن اون سه محصول به شهردار نداره !!!
من که اینطور فکر می کنم ! به نظرم اگه بهش 3 تا محصول رو بدیم باهامون دوست میشه و خوب این یه جور کمکه !!!
پیوست : راستی .... Love_iran1983 عزیز سیوی که گذاشته بودین رو من نتونستم دانلود کنم... گفته بودید 64 غذا درست کردین ... میشه دوباره سیوتون رو بگذارید ... من 63 تا درست کردم و خیلی دوست دارم بدونم که اون یه دونه غذا چیه !!
aquaqiest : سیوتون رو دیدم ... خوب بود ... معلومه که خیلی زحمت کشیدین برای پول جمع کردن ... میتونستید از exchene استفاده کنید و زودتر پول دار بشید ... فکر نمیکنم همونطور هم که قبلا" گفتیم تاثیری در روند بازی داشته باشه !
در کل خسته نباشید ... پیشرفتتون خوب بوده![]()
Last edited by aroosak_kooki; 18-10-2008 at 15:07.
چه استقبالی من رو این یه 1 ماهی اسیر بودم خوب نشده یا شوده نمیدونم از سورن جان میخوام اینو بزاره تو اولین پست
http://wowp30world.mygig.ir
سلام
من سیو Love_iran1983 را دیدم و فکر کنم اشتباه گذاشتند چون این سیو برای سال اوله و هنوز وسایل آشپز خونه هم تکمیل نیست .
در مورد exchene راستش من اون موقع که تو ps1 بازی می کردم نفهمیدم کتاب رمز چی میگه و دیگه امتحانش هم نکردم ولی فعلاً پولی احتیاج ندارم .
اما این هم آموزش آشپزی مادربزرگ Ellen :
آقا ايمان يكم توضيح راجع به اين ترينري كه گذاشتين ميدين كه چه جوري بايد ازش استفاده كرد !!!
من تا حالا از اين ترينر ا استفاده نكردم و طرز كار كردن باهاش رو بلد نيستم !!!!
اون عكس ها بالاش چه بانمك بود ... از كجا آووردين اون عكس ها رو !!! خيلي جالب بود ...
این آموزش به این قسمت انجمن منطقل شد .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای دیدن مستقیم به اینجا مراجه شود .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Harvest_Moon_Iman; 21-10-2008 at 03:04.
میخوام کمی عکس بزارم .
خوب اولیش اینه پوپوری و ریسک ( عکس واقعی ) تو تولد هاروستمن در 2008
اینم درخته فاملی هاروست من
![]()
Last edited by Harvest_Moon_Iman; 19-10-2008 at 13:30.
آموزش شما در صفحه ی اوّل قرار داده شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)