عادل جان من یک هفته ای هست دارم ازش استفاده میکنم
خیلی هم ازش راضی هستم تا حالا مشکلی برام نداشته
عادل جان من یک هفته ای هست دارم ازش استفاده میکنم
خیلی هم ازش راضی هستم تا حالا مشکلی برام نداشته
سلام mt-nik ببخشید سرعتش چجوریه منظورم اینه که تو بازیها چجوری عمل میکنه مصرف باتریش خوبه و مولتی تاچ هم داره وقتی زیاد برنامه بریزی سرعتش کاهش پیدا نمیکنه؟
سلام به دوستان عزیز کسی نرم افزار کیبورد با دست آزاد سراغ داره اگه کسی نرم افزاری که ازش راضی بود هم فارسی و انگلیسی داره لطفا لینک مورد نظر قرار بده
تو بعضی از بازی ها یکم کنده اما مصرف باتریش 1 روز کامل تا 1.5 روز پایداره حدود 30 ساعت نگه میداره
البته من دایم به وایر لس متصلم
وقتی از ورژن قبلی stornmix استفاده میکردم خیلی با کیبوردش حال کردم کسی نمیدونه چجوری میتونم اونو پیدا کنم روی رام جدیدم نصب کنم
سلام دوستان، گوشی با قیمت 200 هزارتومن چی پیشنهاد میدین؟ من خودم می خوام x8 برای خواهرم بگیرم ، اون دوم راهنمایی هستش و از رام و اینا چیزی سر در نمیاره یعنی منم زیاد سر در نمیارم، حالا شما میگید براش بخرم یا گوشی دیگه ای پیشنهاد میدین؟
ببین داداشم
شاید یکم کار کردن با این گوشی براش سخت باشه ولی بهترین گزینه همینه
چون توی دوران راهنمایی هست فک نمیکنم نیازی به رام و ..... داشته باشه رام اصلی براش کافیه و بازی و برنامه به اندازه ای میتونه نصب کنه که راضی باشه
سلام.
دوستان كيبورد رام اصلي 2.1 سوني اريكسون فارسيش هست براي دانلود؟ اگه هست بي زحمت قرار بديد. اگه نيست يه كيبورد خوب فارسي معرفي كنيد. الان 1 سالي هست كيبورد فارسي ندارم.![]()
من حدود یک ماهی بود که این گوشی رو گرفته بودم، با سیستم عامل خودش کار می کردم... دیشب یه GX 12 ریختم روش، واقعا انتظار نداشتم اینقدر تغییر کنه! دیشب هنگ کرده بودم، خیلی ذوق زده شدم!! فوق العادس، آدم احساس می کنه یه گوشی جدید گرفته! انصافا با این رام ها و این قیمت مناسب، تو این رنج بهتر از این نمی شه پیدا کرد.
محمد رضا جان اگه هنوز رام قبلی رو داری میتونی از زیپ درش بیاری و کیبردو از تو رام بکشی بیرون بعد از طریض روت اکسپلورر بریزش تو خود گوشی قسمت نرم افزارها و پرومیشینش رو هم طبق بقیه نرم افزارها تغییر بده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)