تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 326 از 646 اولاول ... 226276316322323324325326327328329330336376426 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,251 به 3,260 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دوستان من قردا میخوام برای خرید note 3 یا S4 اقدام کنم ...تنها چیزی که منو در خرید نوت 3 مردد میکنه وباعث میشه به سمت S4 متمایل شم اندازه ی بزرگشه و میترسم بعد از یه مدت گوشی وبالم بشه و در حمل ونقل و استفاده های طولانی مدت اذیتم کنه ...البته درسته که هرشخصی خودش باید مشخص کنه که آیا در کار کردن با گوشی مورد نظرش راحت هست یا نه ...اما باور کنید با چند دقیقه دست گرفتن یه گوشی نمیشه مشخص کرد که گوشی مناسب هست یا نه ...چون در طول چند دقیقه همه ی گوشی ها میتونن راحت و حتی خوشدست به نظر بیان.. اما در طولانی مدت و کار کردن زیاد با گوشیه که میشه به نقاط ضعف و قوتش پی برد...اینم بگم که به احتمال زیاد قلم نوت 3 زیاد به کارم نمیاد و تنها دلیلی که این گوشی منو وسوسه میکنه سایز بزرگتر و جدیدتر بودن سخت افزاره ....با این تفاسیر دوستانی که تجربه ی کار با هر دو گوشی رو دارن نظرشون چیه ؟
    سلام.
    البته همونطور که میدونید سلیقه ایه اما خوب برای نت و بازی و حتی اس ام اس صفحه بزرگتر نوت 3 بهتره.اما برای تماس و اوقاتی که نیاز به استفاده یک دست هست اس 4 گزینه بهتریه.از طرفی هم همونطور که فرمودید سخت افزار به روزتر نوت 3 میتونه وسوسه انگیز باشه باتوجه به قیمتی که داره.

2. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان من قردا میخوام برای خرید note 3 یا S4 اقدام کنم ...تنها چیزی که منو در خرید نوت 3 مردد میکنه وباعث میشه به سمت S4 متمایل شم اندازه ی بزرگشه و میترسم بعد از یه مدت گوشی وبالم بشه و در حمل ونقل و استفاده های طولانی مدت اذیتم کنه ...البته درسته که هرشخصی خودش باید مشخص کنه که آیا در کار کردن با گوشی مورد نظرش راحت هست یا نه ...اما باور کنید با چند دقیقه دست گرفتن یه گوشی نمیشه مشخص کرد که گوشی مناسب هست یا نه ...چون در طول چند دقیقه همه ی گوشی ها میتونن راحت و حتی خوشدست به نظر بیان.. اما در طولانی مدت و کار کردن زیاد با گوشیه که میشه به نقاط ضعف و قوتش پی برد...اینم بگم که به احتمال زیاد قلم نوت 3 زیاد به کارم نمیاد و تنها دلیلی که این گوشی منو وسوسه میکنه سایز بزرگتر و جدیدتر بودن سخت افزاره ....با این تفاسیر دوستانی که تجربه ی کار با هر دو گوشی رو دارن نظرشون چیه ؟
    از دوستان دیگه کسی نظری نداره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه خواستی اس4 بگیری و چه نوت3 مدل Snapdragon رو بگیر (در اس4 مدل I9505 و در نوت3 مدل N905) چون بعداً در زمینه عمر باتری و داغ کردن (البته داغ کردن فقط در اس4) دچار مووشکل میشی. مثل من که اس4 مدل هشت هسته‌ای گرفتم و به خاطر داغ شدن بیش از حدش مجبور شدم بفروشمش. به علاوه نسخه‌های اسنپ (چهارهسته) در هر دو گوشی به دلیل اینکه عمدتاً مخصوص بازارهای اروپایی هست زودتر آپدیت‌ها رو میگیره و پشتیبانی بهتری داره.

5. 2 کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

چه خواستی اس4 بگیری و چه نوت3 مدل Snapdragon رو بگیر (در اس4 مدل I9505 و در نوت3 مدل N905) چون بعداً در زمینه عمر باتری و داغ کردن (البته داغ کردن فقط در اس4) دچار مووشکل میشی. مثل من که اس4 مدل هشت هسته‌ای گرفتم و به خاطر داغ شدن بیش از حدش مجبور شدم بفروشمش. به علاوه نسخه‌های اسنپ (چهارهسته) در هر دو گوشی به دلیل اینکه عمدتاً مخصوص بازارهای اروپایی هست زودتر آپدیت‌ها رو میگیره و پشتیبانی بهتری داره.
    ممنون از جوابت ...اما من موندم کدومو انتخاب کنم ..وقتی تصیمم قطعی شد میرم سراغ انتخاب اسنپ یا اکتا ....فعلا موندم چی بگیرم....

پروفشنال waltz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

گوشی اس 4 مسخره ترین گوشیه که تو غول های اندرویدی دیدم

8. این کاربر از waltz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

گوشی اس 4 مسخره ترین گوشیه که تو غول های اندرویدی دیدم
    سلام.

دلیلتون چیه دوست عزیز؟

پروفشنال waltz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام.

دلیلتون چیه دوست عزیز؟
    معایب گوشی از دید من

در نگاهه اول زشت ترین گوشی اندرویدیه
    طراحی فوق العاده بد، گویا سامسونگ کمبود خلاقیت داره
    جنس پشت بدنه از پلاستیکه، حس بدی به عادم دس میده
    پشت گوشی طراحیش بافت دار نیست، باید مواظب بود نیوفته
    خیلی از امکانات گوشی که سامسونگ در تبلیغات ازش استفاده کرد کار نمی کنه، کارایی نداره
    خدایش خودم رو کشتم آخرش نتوستم وسط یه موزیک ویدئو یه استوپ تام کروزی بزنم

11. 2 کاربر از waltz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه @liRez@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان تو رنج 200 تا 270 تومن چی پیشنهاد میدین؟ LG Optimus L1 II E410 ارزش خرید داره؟ یا انتخاب های بهتری هم هست گوشی رو برای یه فرد مسن می خوام

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان تو رنج 200 تا 270 تومن چی پیشنهاد میدین؟ LG Optimus L1 II E410 ارزش خرید داره؟ یا انتخاب های بهتری هم هست گوشی رو برای یه فرد مسن می خوام
    چرا گوشی غیر لمسی نمی گیری؟

داره خودمونی میشه @liRez@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

چرا گوشی غیر لمسی نمی گیری؟
    چرا غیر تاچ بگیرم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •