بحث شدیدا تکراری و کهنست...
.gif)
یادمه یه بار با وحید در مورد این موضوع مفصل تو این تاپیک صحبت کردیم:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازیکنای پرورش دیده در آگادمی یونایتد:
گری نویل از 1992
وز برون از 1996
پاول اسکولز از 1994
جان اوشی از 1998
جانی اوانز از 2006
دارن فلچر از 2001
دران گیبسون از 2005
ماچدا از 2007
کری اوانز از 2009
...
و البته یه سری بازیکنه دیگه که هنوز مطرح نشدن و دارن تو تیماس دیگه قرضی بازی می کنن...
اضافه می کنم بازیکنان بسیار زیادی هم هستند که یونایتد از تیم های دیگه خریده (با قیمت های پایین) و بعد چهرشون کرده (پرورششون داده) و احیانا فروختتشون با قیمت بالا.
لیست خرید چلسی از سال 2003 تا تابستان 2009:
فرگوسن باید از مالک باشگاه بدهکارش راضی باشه یا چلسی از مالک پولدارش که از سال 2003 که اومده تا همین سال 2009 که آخرین فصل نقل و انتقال بازیکن برای چلسی بود بیش از 310 میلیو پوند بازیکن خریده...
.gif)
(شک نکن عددی که گفتم رو از خودم در نیاوردم!) چلسی بازیکنایی مثل مایکلله، داف، کاروالیو، دروگبا، فررا، روبن، اسین، شوشنکو، بالاک، اشلی کول، بلتی، دکو، آنلکا و... رو جذب کرد و با جذب شوشنکو با قیمت 31 میلیون پوند، از سال 2006 تا 2008، دو سال رکورد دار فصل نقل و انتقلالات بازیکن در جزیره شد...
بین سال های 2004 تا 2006 که دوران طلایی چلسی و قهرمانی هاش در لیگ برتر بود، چلسی بیش از 180 میلیون پوند بازیکن خریده
درباره دروگبا:
بعدش کی گفته دیدیه دروگبا رو چلسی ساخته... دروگبا فصل قبل از انتقال به چلسی،تو 55 بازی ای که برای مارسی بازی کرد، 32 تا گل زد... 24 میلیون پوند دادید به یه بازیکن بعد میگید...!!!!
درباره رونی:
رونی تو اورتون هنوز قراردادش تموم نشده بود که تیم های دیگه خواستار جذبش شدن... خود باشگاه اورتون هم دوست داشت قبل از پایان قرارداد رونی و بازیکن آزاد شدنش، ردش کنن بره... که تو حدفاصل بازار پیشنهادات از سوی نیوکاسل، لیورپول ومنچستر یونایتد، منچستر تونست باپیشنهاد خوب، رونی رو جذب کنن... اینکه هم میگیم رونی تو منچستر شکوفا شد، دروغ نیست... رونی در مجموع دو فصلی که برای اورتون بازی کرد،77 بار بازی کرد و کلا 17 گل زد... اما در اولین فصل حضورش تو منچستر 43 بار بازی کرد و 17 گل زد... تازه خیلی از بازی ها هم به عنوان بازیکن ذخیره وارد میدون میشد و فیکس نبود....
البته طبیعتا رونی با 4 گلی که تو یورو 2004 زد خودشو ثابت کرد و البته قیمتش رو بالا برد... ولی فکر کنم جالب و منصفانه نباشه که بگیم رونی تو اورتون ستاره بود و خریده شد... رونی بازیکنی مستعدی بود و خریده شده و یونایتد شکوفاش کرد و در یونایتد رونی به مرز پختگی رسید...
.
.
.
حالا اینا رو بیخیال... این ریو منو کشته با این خوشحالیاش بعد گل!! یعنی شیفتشم... خوشم میاد همیشه خوشحالیش رو با تماشاگرا تقسیم می کنه و بهشون شور میده... نه تنها تو بازی اورتون بلکه تو هر بازی ای که حاضر بوده...
.gif)
یاعلی
.gif)