تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 326 از 376 اولاول ... 226276316322323324325326327328329330336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,251 به 3,260 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

همه پست ها از اکادمی و استعداد یابی هامون هستند
    عرض کردم اکادمی و استعداد یابی....نه خرید ستاره با پول های زیاد....ایا رونی تو اورتون به همین شکل بود یا فرگوسن پرورشش داد....فکر میکنم اون زمان17یا 18 ساله بود
    این کاملا مشخص هست که خرید بازیکن هیچ ایرادی نداره...ولی در صورتی که مثمر ثمر باشه....چلسی هم با اومدن ابراموویچ تیم خوبی شده....من میگم شما چرا انقدر فکر میکنید منچستر قرار هست که تو این 2 بازی 6امتیاز از دست بده؟؟
    تو بازی های قبل 2بار ارسنال و 2بار چلسی رو شکست دادیم...اگه میباختیم یه چیزی
    امید ندید به خودتون...ما قهرمانیم

ایشالا واسه فصل بعدکه اونم بعیده...اسنایدر میاد ایشالا...شایدم خاویر پاستوره....دخه ا....هرناندز و رونی هم که دیگه
    امیدوارم صحبت هام رو رو غرور حساب نکنید....
    من با همتون دوستم فقط یه کم دیدم دارید زیاد به این 6 امتیاز دل خوش میکنید
    زیاد مطمئن نباش !
    دوست من...یه 50-60 سال با فرگوسن اختلاف سن داری حتما از تیمش مطمئن هست دیگه....24سال که کارش همینه...همه این مسابقات و فشردگی بازی ها رو قبلا دیده....بهش اعتماد کن.
    سلام شرمنده وسط بحثتون وارد میشوم
    اینجا بحث ها اختصاصی نیست....هر کسی میتونه بیاد و نظرش رو بگه....ما با کسی جنگ نداریم اینجا
    Last edited by shutdown; 24-04-2011 at 13:11.

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

ای حال میدهسامان جون بجای دو بازی سه بازی رو ببازید و سوم شید

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

چلسی رو نمی دونم ولی من همین جا به نمایندگی از طرفداران ارسنال اعلام میکنم که ما میریم 3 امتیاز رو از من یو بگیریم!
    بر و بچه های چلسی باقیش با شما...

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی دارین مغرور میشین!
    از این خبرا نیست که بگین منچستر اصلا 6 امتیاز از دست نمیده ! لندنی ها منچستر رو یه درس حسابی میدن

چلسی رو نمی دونم ولی من همین جا به نمایندگی از طرفداران ارسنال اعلام میکنم که ما میریم 3 امتیاز رو از من یو بگیریم!
    ایول
    باید با آنجلوتی در این مورد یه صحبتی بکنم
    Last edited by vahidgame; 24-04-2011 at 14:39.

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

ای حال میدهسامان جون بجای دو بازی سه بازی رو ببازید و سوم شید
    خیلی دارین مغرور میشین!
    از این خبرا نیست که بگین منچستر اصلا 6 امتیاز از دست نمیده ! لندنی ها منچستر رو یه درس حسابی میدن
    بهتون تبریک می گم ، واقعا حسودیم شد بهتون ، شما خوش بین ترین ( شایدم متوهم ترین ) انسانهای زمینید .
    البته یه عده دیگه هم هستن که فکر می کنن شالکه هم منچستر رو می بره ، اونا هم مثل شما .

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

باید با آنجلوتی در این مورد یه صحبتی بکنم
    الان یه زنگ بهش میزنم

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دعوای الکی چرا ؟
    ما حرف الکی نمیزنیم که ، عمل میکنیم . وقتی بازی ها رو بردیم اون وقته که تمام این حرفا پوچ و بی ارزش جلوه میکنه و الکی حرس ( هرس درسته یا حرس ) بی خودی خوردین ؟
    این فصل ما قهرمانیم

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

بحث شدیدا تکراری و کهنست... یادمه یه بار با وحید در مورد این موضوع مفصل تو این تاپیک صحبت کردیم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بازیکنای پرورش دیده در آگادمی یونایتد:
    گری نویل از 1992
    وز برون از 1996
    پاول اسکولز از 1994
    جان اوشی از 1998

جانی اوانز از 2006
    دارن فلچر از 2001
    دران گیبسون از 2005
    ماچدا از 2007
    کری اوانز از 2009

...
    و البته یه سری بازیکنه دیگه که هنوز مطرح نشدن و دارن تو تیماس دیگه قرضی بازی می کنن...
    اضافه می کنم بازیکنان بسیار زیادی هم هستند که یونایتد از تیم های دیگه خریده (با قیمت های پایین) و بعد چهرشون کرده (پرورششون داده) و احیانا فروختتشون با قیمت بالا.
    لیست خرید چلسی از سال 2003 تا تابستان 2009:
    فرگوسن باید از مالک باشگاه بدهکارش راضی باشه یا چلسی از مالک پولدارش که از سال 2003 که اومده تا همین سال 2009 که آخرین فصل نقل و انتقال بازیکن برای چلسی بود بیش از 310 میلیو پوند بازیکن خریده... (شک نکن عددی که گفتم رو از خودم در نیاوردم!) چلسی بازیکنایی مثل مایکلله، داف، کاروالیو، دروگبا، فررا، روبن، اسین، شوشنکو، بالاک، اشلی کول، بلتی، دکو، آنلکا و... رو جذب کرد و با جذب شوشنکو با قیمت 31 میلیون پوند، از سال 2006 تا 2008، دو سال رکورد دار فصل نقل و انتقلالات بازیکن در جزیره شد...
    بین سال های 2004 تا 2006 که دوران طلایی چلسی و قهرمانی هاش در لیگ برتر بود، چلسی بیش از 180 میلیون پوند بازیکن خریده
    درباره دروگبا:
    بعدش کی گفته دیدیه دروگبا رو چلسی ساخته... دروگبا فصل قبل از انتقال به چلسی،تو 55 بازی ای که برای مارسی بازی کرد، 32 تا گل زد... 24 میلیون پوند دادید به یه بازیکن بعد میگید...!!!!

درباره رونی:
    رونی تو اورتون هنوز قراردادش تموم نشده بود که تیم های دیگه خواستار جذبش شدن... خود باشگاه اورتون هم دوست داشت قبل از پایان قرارداد رونی و بازیکن آزاد شدنش، ردش کنن بره... که تو حدفاصل بازار پیشنهادات از سوی نیوکاسل، لیورپول ومنچستر یونایتد، منچستر تونست باپیشنهاد خوب، رونی رو جذب کنن... اینکه هم میگیم رونی تو منچستر شکوفا شد، دروغ نیست... رونی در مجموع دو فصلی که برای اورتون بازی کرد،77 بار بازی کرد و کلا 17 گل زد... اما در اولین فصل حضورش تو منچستر 43 بار بازی کرد و 17 گل زد... تازه خیلی از بازی ها هم به عنوان بازیکن ذخیره وارد میدون میشد و فیکس نبود....
    البته طبیعتا رونی با 4 گلی که تو یورو 2004 زد خودشو ثابت کرد و البته قیمتش رو بالا برد... ولی فکر کنم جالب و منصفانه نباشه که بگیم رونی تو اورتون ستاره بود و خریده شد... رونی بازیکنی مستعدی بود و خریده شده و یونایتد شکوفاش کرد و در یونایتد رونی به مرز پختگی رسید...
    .
    .

.
    حالا اینا رو بیخیال... این ریو منو کشته با این خوشحالیاش بعد گل!! یعنی شیفتشم... خوشم میاد همیشه خوشحالیش رو با تماشاگرا تقسیم می کنه و بهشون شور میده... نه تنها تو بازی اورتون بلکه تو هر بازی ای که حاضر بوده...
    یاعلی
    Last edited by pcforlife; 24-04-2011 at 15:30.

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

بله....دست به جیب شدیم....بعد از چند سال؟؟؟؟میتونی بگی؟؟؟؟نه!!!!تو اینا رو چه میدونی
    دست به جیب شدیم واسه پست هایی که بازیکن بزرگ نداریم....همه پست ها از اکادمی و استعداد یابی هامون هستند....جای اسکولز اسنایدر رو میاریم(اسنایدر هست نه اشنایدر)و جای ون در سار دخه ا...نه نویرحالا اون چند تا نقطه ای که اخر لیستت گذاشتی معلوم نیست واسه کدوم ها بود...
    مثل تیم شما نمیایم بعد50 میلیون پوند بازیکن بخریم بیاد بعد7-8 بازی 1 گل بزنه...با 7میلیون هرناندز میخریم میاد 19 گل میزنه....ما اینجوری میخریم....شما سعی کن به تیم هایی که 100برابر تیمتون تاریخچه و قهرمانی دارند احترام بزارید کار سختی نیست....اون سالهایی که ما دبل تریبل میکردیم شما کجا بودید....الان مثلا میگید هر تیمی جنبه(جنبه هست نه جمبهحد اقل نوشتاریش رو رعایت کن)3جام رو نداره...مثلا چلسی داره؟؟؟ 1 مورد نام ببر؟میخوای 3جام های منچستر رو نام ببرم؟؟؟نه دیگه گناه داری
    در ضمن....الان هم میتونیم 3جام و حتی بیشتر....حداقل شانسشو داریم.....اول فصل کامیونتی شیلد رو از حلقومتون دراوردیم....توی لیگ6 امتیاز با تفاضل گل بیشتر سر تریم.....لیگ قهرمانان رو میتونیم بگیریم....جام باشگاه های جهان رو هم میتونیم بگیریم....شد چند تا؟؟؟عجب سوالی بود شما از 2تا بیشتر نمیتونی جام بشماری چون نگرفتی تا حالا
    دیگه دوستان توهین به منچستر که همتون میدونید بهترین تیم هست این اتفاقات رو هم به دنبال داره
    موفق باشید
    شما تو هیچ پستی بازیکن بزرگ ندارین بازیکن گنده دارین عصا به دستان

آقا ما پول داریم میاریم شما هم بیارین اگه میتونین انقدر پول داریم که میتونیم باشگاه شما با همه افتخاراتش رو هم بخریم حسودیت میشه !

به اون جامهای زیر خاکیتون نناز که همه یا با شانس آوردین یا با کمک داوری اگه راست میگی حالا 3 جام تو یه فصل بیارین دیگه چلسی و سیتی و ... اجازه این کارا رو نمیدم

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

شما تو هیچ پستی بازیکن بزرگ ندارین بازیکن گنده دارین عصا به دستان

آقا ما پول داریم میاریم شما هم بیارین اگه میتونین انقدر پول داریم که میتونیم باشگاه شما با همه افتخاراتش رو هم بخریم حسودیت میشه !

به اون جامهای زیر خاکیتون نناز که همه یا با شانس آوردین یا با کمک داوری اگه راست میگی حالا 3 جام تو یه فصل بیارین دیگه چلسی و سیتی و ... اجازه این کارا رو نمیدم
    خدایی دوستان طرفدار چلسی....جدا از همه ی بحث ها...امیر و دوستان...خداییش حرف هایی که بولد کردم و دوستتون زده رو قبول دارین؟وجدانن قضاوت کنین ببینید یه طرفدار چقدر میتونه بی فکر حرف بزنهخوندم یه کم خندیدم دمت گرم....بچه ها جواب سوالم رو بدید
    همون عصا به دست 3تا پاس گل داد چلسی 3-1 شکست خورد عزیز دلم
    بعدشم...تو کدوم جام چلسی اجازه نداد ما قهرمان شیم؟؟؟اها لیگ قهرمانان
    جام حذفی هم لیورپول و ارسنال رو حذف کردیم...اما با پاس گل کریک حذف شدیم...فدای سرمون...حداقل از اورتون نخوردیم
    Last edited by shutdown; 24-04-2011 at 17:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •