تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 326 از 515 اولاول ... 226276316322323324325326327328329330336376426 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,251 به 3,260 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

این آزمون سنجش که تا دلت بخواد سوال اشتباه داره

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه به نظر شما هدف ادم واسه درس خوندن چي باشه بهتره

1. هديه بدر مادر بعد قبولي

2. كسب مدرك خوب

3. كلاس گذاشتن واسه بقيه يا يه جورايي كم نياوردن جلو بچه هاي فاميل
    موارد خیلی بیشتری رو هم میشه اضافه کرد
    شاید برای خیلی ها همون لبخند بابا یا مامان بعد از شنیدن رتبه خوب فرزندشون یه دنیا ارزش داشته باشه
    شاید برای خیلی ها رسیدن به جایگاه اجتماعی خوب و تشکیل زندگی خوب و موفق ملاک باشه
    شاید برای خیلی ها کسب درآمد مهمترین دلیل برای درس خوندن باشه
    شاید برای خیلی ها قبولی در یه دانشگاه خوب به عنوان جواب تمام زحماتی که چندین سال براشون کشیده شده، هدف مهمی باشه
    شاید برای خیلی ها ...

کمی بزرگتر فکر کنیم!

ویرایش:

این آزمون سنجش که تا دلت بخواد سوال اشتباه داره
    در تایید حرفتون در مورد کیفیت پایین این آزمونا یه خاطره کوچیک از آزمون جامع دوم یا سوم سنجش:
    ریاضی رو 83-84 زدم چرا؟ چون تمام سوالاتش (تاکید می کنم تمام سوالاتش) از کنکور های گذشته بود تازه گشته بودن و سوالات آسونش رو پیدا کرده بودن! منم چون جمع بندی رو زود شروع کرده بودم تا قبل از این آزمون از کنکور 85 تا 87 رو کار کرده بودم و نتیجش هم همین بود که بعضی سوالات رو اصلا دقیق گزینه هاش هم یادم بود

فکر کنم اگه کنکور 88 رو هم کار کرده بودم 95 هم میزدم !!

البته سو ءتفاهم نشه به نظر من بین کنکورهای جامعی که تو این دوران برگزار میشه سنجش بهتره اونم به خاطر جامعه آماریش
    Last edited by Reza31001; 16-04-2011 at 17:33.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اگه یه نفر رتبه 3 رقمی بخواد (تو کنکور) ، تو سنجش 23 اردیبهشت حدودا باید چندم بشه؟!!

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

در تایید حرفتون در مورد کیفیت پایین این آزمونا یه خاطره کوچیک از آزمون جامع دوم یا سوم سنجش:
    ریاضی رو 83-84 زدم چرا؟ چون تمام سوالاتش (تاکید می کنم تمام سوالاتش) از کنکور های گذشته بود تازه گشته بودن و سوالات آسونش رو پیدا کرده بودن! منم چون جمع بندی رو زود شروع کرده بودم تا قبل از این آزمون از کنکور 85 تا 87 رو کار کرده بودم و نتیجش هم همین بود که بعضی سوالات رو اصلا دقیق گزینه هاش هم یادم بود

فکر کنم اگه کنکور 88 رو هم کار کرده بودم 95 هم میزدم !!

البته سو ءتفاهم نشه به نظر من بین کنکورهای جامعی که تو این دوران برگزار میشه سنجش بهتره اونم به خاطر جامعه آماریش
    من که اونقدرا بررسی نکرده بودم، سوالاتش برام جدید بود ولی باز هم آسون بود و به نظرم بد نبود. راستی یه چیز جالب اینکه نشر دریافت برای هر آزمون سنجش بعد از یه روز دو روز اون رو نقد می کنه که به نظرم خیلی مفیده و می تونید نقاط ضعف و قوت تست ها رو بدونید و اینکه یه گزینه اشتباهی که زدین مشکل از طراحان بوده یا خودتون./
    واقعا عالی نقد می کنه به نظر من.
    البته سوال 24 ادبیات به نظر من کاملا درسته ولی بهش گیر داده که به نظرم دلیلش خوب نبود و تو جمله کاملا معلومه که "مطبوع" درسته نه " متبوع ".
    اینم لینک :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------

خوب چی شد نتیجه گیری آخرش؟؟؟ نگفتی تو کنکور چند زدی؟ تا معلوم بشه چقدر متفاوته.
    ضمنا اگه کارنامه های سال قبلی ها هست تا ببینیم چیکار کردن+ درصدای کنکور اصلیشون.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب چی شد نتیجه گیری آخرش؟؟؟ نگفتی تو کنکور چند زدی؟ تا معلوم بشه چقدر متفاوته.
    ضمنا اگه کارنامه های سال قبلی ها هست تا ببینیم چیکار کردن+ درصدای کنکور اصلیشون
    ریاضی کنکور 39 زدم!

کارنامه های بچه ها تو تاپیک >>> بانک کارنامه کنکور سراسری [بحث ، مشاوره ، تخمین رتبه و...] باید باشه

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام
    منم سنجش که دادم به نظرم سخت نبود مخصوصا سوالات فیزیک که خیلی امیدوارم کرد برای کنکور چون من فیزیک معمولا کم می زنم
    اگه کنکور اینجوری باشه عالی میشه

تجربی پاسخنامه ادبیات یک غلط داشت
    توی پاسخنامه گفته بود 2 کامه نادرست هست بعد گزینه درست رو گفته 1 که گزینه 1. 1 غلط بود !

داره خودمونی میشه veritaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

"پاسخنامه شما هنوز از حوزه امتحاني در يافت نشده است " این یعنی چی؟ یعنی حوزه ی ما برگه هارو تحویل نداده ؟
    شما کارنامه سنجش گرفتین؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

"پاسخنامه شما هنوز از حوزه امتحاني در يافت نشده است " این یعنی چی؟ یعنی حوزه ی ما برگه هارو تحویل نداده ؟
    شما کارنامه سنجش گرفتین؟
    زیاد اتفاق میفته
    هنوز کارنامتون رو تصحیح نکردن. یا هنوز به دستشون نرسیده یا تو صفه انتظاره (شایدم تنبلی کردن هنوز نذاشتن رو سایت)

منم برای همین آزمونی که گفتم کلی چشم انتظار بودم ببینم کی کارنامم میاد!

داره خودمونی میشه veritaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

زیاد اتفاق میفته
    هنوز کارنامتون رو تصحیح نکردن. یا هنوز به دستشون نرسیده یا تو صفه انتظاره (شایدم تنبلی کردن هنوز نذاشتن رو سایت)

منم برای همین آزمونی که گفتم کلی چشم انتظار بودم ببینم کی کارنامم میاد!
    ماشالا واقعا..کنکورم همینکارو میکنن 1 ماه طول میکشه هاااا
    حوزه ما که خیلی بی نظم بود.خانومه مراقب جلوی من یه تسبیح دستش بود دعا می خوند صدای س س س میوومد
    منم اعصاب تعطیل برگه رو دادم اومدم بیرون.حداقل قلم چی نظم و ترتیب داره

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

این سوال من فکر نکنم زیاد ربطی به اینجا داشته باشه ولی جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم !
    بدون مدرک پیش دانشگاهی میشه تو کنکور سراسری شرکت کرد ؟ اگه آره تو کدوم گروه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •