تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 326 از 1124 اولاول ... 226276316322323324325326327328329330336376426826 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,251 به 3,260 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

پروفشنال mehr film's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا منم دقیقا سوال تورو دارم....منم فقط حسابگر داشتم کرمانشاه... اول چند ماه محدود داشتم هم سرعتش هم پینگ و این مزخرفاتش که واقعا عالی بود(واقعا عالی)...حالا هم نامحدود دارم هم 128 هم256 هم512 گرفتم ازش خوب بوده...تازه 512ویژه هم بود ولی دانلود از 60هیچوقت کمتر نشد...الانم 256ویژه دارم این ماه دانلود از 30کمتر نمیشه.
    ولی من خیلی وقته هم اینجارو دنبال میکنم هم از بچه های دیگه میپرسم هروقت که مخابرات و جاهای دیگه مشکل داشتن از 100درصد 50درصدش نت منم خراب شده.یعنی خیلی کمتر از مخابراتا من قطعی و مشکل داشتم ولی بودن مشکل هم نبوده((که دیگه برای یه ایرانی چیزی بودن مشکل معنا نداره))
    مثلا همین چند روز گذشته واقعا مشکل داشت نت ولی شهرای دیگه هم همه مشکل داشتن و کاملا سراسری بود...امروز خوب شده و مشکلی فعلا نیست از صبح ،ولی مخابراتی ها مثل اینکه هنوزم مشکل دارن.

آره حساب گر خیلی عالیه . در آخرین رنکینگ که گرفته شد حتی رکورد ISP های آمریکا و آلمان و ژاپن و چند جا دیگه رو زد ! باور نمیکنید برید از آقای کرانی برسید مدارکش موجوده

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آره حساب گر خیلی عالیه . در آخرین رنکینگ که گرفته شد حتی رکورد ISP های آمریکا و آلمان و ژاپن و چند جا دیگه رو زد ! باور نمیکنید برید از آقای کرانی برسید مدارکش موجوده
    هه هه هه هه هه........واقعا خندیدم به حرفات
    اولا رکورد نه دست امریکاست نه المان نه ژاین توی کیفیت و سرعت اینترنت مدارکشو برو از همون اقای کرانی که نمیدونم کیه بگیر بخون(((خواستی هم توی گوگل سرچ کن البته اگه مثل من کافری و به اعتقادات توهین نمیشه با استفاده از گوگل!!!)))
    من اولشم گفتم فقط کرمانشاه ADSL فقط حسابگر داشتم نه جایی دیگه که بخوام بگم جای دیگه بده یا این خوبه....
    اصلا حوصله زرزر کردنم با ادمایی مثل تو ندارم بخوام جوابتو بدم چون من ISP مال بابام نیست بخوام ازش طرفداری کنم یا از مال بابای یکی دیگه بدم بیاد چون بزرگتره!......من فقط وضعیت نت خودمو گفتم نه چیز دیگه.

حسابگرم فقط همینش که میشه نتی شارژ کرد صد ارزش مخابراتو داره که باید راه بیفتی بری بانک بعدم فیشو ببری مخابرات تازه 2روز بعد برات شارژ کنن....تنها دلیلی که بین مخابرات با حسابگر من حسابگرو برداشتم برای همین بود.

3. این کاربر از ahoora f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حسابگرم فقط همینش که میشه نتی شارژ کرد صد ارزش مخابراتو داره که باید راه بیفتی بری بانک بعدم فیشو ببری مخابرات تازه 2روز بعد برات شارژ کنن....تنها دلیلی که بین مخابرات با حسابگر من حسابگرو برداشتم برای همین بود.
    البته الان دیگه مخابرات دوباره قسمت شارژ انلاین رو فعال کرد دوباره

الان کسی هست تایم اوت نداشته باشه؟
    هر شرکتی هستین فقط تایم اوت دارین الان یا نه؟

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اولا رکورد نه دست امریکاست نه المان نه ژاین توی کیفیت و سرعت اینترنت مدارکشو برو از همون اقای کرانی که نمیدونم کیه بگیر بخون(((خواستی هم توی گوگل سرچ کن البته اگه مثل من کافری و به اعتقادات توهین نمیشه با استفاده از گوگل!!!)))
    من اولشم گفتم فقط کرمانشاه ADSL فقط حسابگر داشتم نه جایی دیگه که بخوام بگم جای دیگه بده یا این خوبه....
    اصلا حوصله زرزر کردنم با ادمایی مثل تو ندارم بخوام جوابتو بدم چون من ISP مال بابام نیست بخوام ازش طرفداری کنم یا از مال بابای یکی دیگه بدم بیاد چون بزرگتره!......من فقط وضعیت نت خودمو گفتم نه چیز دیگه.

دوست من چرا اینقدر هیجانزده ای؟! mehr film مخاطبش شرکت بود نه شما...

آقای کرانی هم رییس محترم شرکت حسابگرند (با هر عقیده ای باید به اشخاص احترام بزاریم خصوصاً اینجا) البته ایشون انصافاً با مشتری خیلی خوب برخورد کردند تا امروز...یعنی وقتی رودر رو میری شرکت و باهاشون صحبت میکنی از تمام کارمندای شرکت با شما خوش برخوردتر رفتارخواهند کرد ...

در مورد شارژ اینترنتی هم مخابرات داشت و فکر کنم دوباره راش انداخته...
    اون اولا هم که نداشت من یادمه فیش رو میبردم همون روز شارژ میشد (الان رو چون ندارم نمیدونم)

بقیه شرکتای اینترنتیم تو کرمانشاه همه شارژ اینترنتی دارن! حسابگرم یه نمایندس مثل بقیه.... سالهاست نمایندگی داتک تهرانه... فقط با اسم خودش فعالیت میکنه(البته یه مدت پهنای باند میگرفت و یه مقدار از سرویساش رو خودش پوشش میداد ولی نمیدونم چی شد عقب رفت داشت بجای پیشرفت)

6. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من فقط نصف شب تایم اوت ندارم : دی

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

پینگ نوین نت در ساعت رایگان ،قضاوت با شما .....

Last edited by behnam-k; 11-10-2012 at 09:06.

9. 4 کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

پینگ نوین نت در ساعت رایگان ،قضاوت با شما .....

یا خداااااا ...... دیال وصل بشی از این بهتره ...... خدا بهت صبر بده

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

یه سر به اینجا بزنید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بخ جای خط ها بازیسنتر
    فقط کرمانشاست که نتش مرگ خوردش ...
    هیچ جا تایم اوت نداره اگرم دارن به این فجیهی نیست ...
    پس مشکل سراسری نیست !

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Lesbian Club

پيش فرض

سلام کسی به این 2020 لعنتی زنگ زده ؟ دیگه شورشو در اوردن

پروفشنال mehr film's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا خوب منم میگم رکورد دست آمریکا و اینا نیست دست حسابگره !
    ))) دوست عزیز من با شما نبودم حالا چرا عصبانی میشی ؟؟؟؟

بنده هم نگفتم شما با من زرزر کنی، خوب باشه زرزر نکن عزیز جان من که مجبورت نکردم

و نکته ی بعد اینکه شما که فقط حسابگر بودی ، من چیزی حدود به 6 ، 7 سال هست که ADSL رو از هر شرکتی که شما اسمش رو هم نشنیدی گرفتم تو این شهر . فعلا هم خابراتم و کمتر از بقیه اذیتم کرده

اون موقع که سر دزدی حجمم و قطعی دم به دقیقه رفتم حسابگر شما هنوز آدرس حسابگر رو بلد نبودی دوست عزیز .. البته شایدم هم ........

و نکته ی دیگه این که بنده آدرس گوگل رو بلد نیستم شما داخل گوگلی که میگی ، اینترنت مخابرات کرمانشاه رو سرچ کن و ساییتش رو هم ببین و سری به امکانات و شارژ آنلاینش هم بزن ... شما اگه اولین بارته از فیش پرداخت کردن و بانک رفتن راحت شدی و شارژ آنلاین دیدی تقصیر کسی نیست.

موفق باشی
    Last edited by mehr film; 11-10-2012 at 13:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •