واسه بازی به دلیل :
نداشتن مولتی تاچ
رم ضعیف
چیپست گرافیکی قدیمی
اصلا کارآمد نیس... بهتره سراغ یه گوشی دیگه برین...
واسه بازی به دلیل :
نداشتن مولتی تاچ
رم ضعیف
چیپست گرافیکی قدیمی
اصلا کارآمد نیس... بهتره سراغ یه گوشی دیگه برین...
نه در این حد که شما گفتی.بیچاره در حد خودش خوبه دیگه.من که به شخصه با بلوتوثش مشکلی نداشتم.واسه اس ام اس هم به اندازه کافی برنامه ارسال و دریافت اس ام اس برای آندروئی هست اگه برنامه دیفالت گوشی نتونه راضیتون کنه.
نه در این حد که شما گفتی.بیچاره در حد خودش خوبه دیگه.من که به شخصه با بلوتوثش مشکلی نداشتم.واسه اس ام اس هم به اندازه کافی برنامه ارسال و دریافت اس ام اس برای آندروئید هست اگه برنامه دیفالت گوشی نتونه راضیتون کنه.
اگه الان میخای برای بازی بخری دیرهباید بری دنبال آرک یا دیزایر اچدی و کلاً گوشیهای بالای 500 ت
![]()
اگه میتونی 600 و خورده ای - 700 پول بدی ، Optimus 2X بخر ، اگه نمی تونی ، Optimus Black بخرکلا ال جی بخر
![]()
من گوشی رو بیشتر واسه گیم میخوام.به نظر شما چیکار کنم صبر کنم گوشی های جدید بیاد یا تو همین مایه ها انتخاب کنم.
حداکثر بودجه 500 تومن
چه گيمي ميخواي بازي كني؟
اگه گيم هاي پي اس1 و 2 ميخواي بازي كني ميتوني اكسپريا پلي بخري
حداكثر بودجه رو هم ببر بالاتر![]()
آیپاد هم خوبه ! میتونی روش فک کنیولی گوشی نیست !
مثلا بازی اسفالت و از این جور گیم ها
ببين اين گوشي ديگه يه گوشي فانتزي محسوب نميشه! (براي گيم و اينا كم كم داره كمرنگ ميشه)مثلا بازی اسفالت و از این جور گیم ها
ولي براي يه كاربري كه ميخواد يه گوشي ارزون با حداكثر امكانات رو داشته باشه ايده آل به حساب مياد...
پس شما ميتوني بري سراغ جانشين اين گوشي يعني آرك يا سراغ برند هاي ديگه! مثل ال جي و سامسونگ و ...
موفق باشي
ويرايش :
مثلا اين فيلمو براي اين گوشي (آرك) ببين :
بازي محبوب Metal Gear Solid رو طرف داره بازي ميكنه! بدون هيچ مشكلي!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Original Titan; 07-05-2011 at 14:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)