درست متوجه نشدم.یعنی جی پی اس مکان فعلی رو باید نشون بده تا سالم باشه دیگه درسته ؟؟یعنی اونا که مشکل دارن مکانو نشون نمیدن ؟
داستان مال شما چیه جریانش (اگه مایلی بگو)
ممنون![]()
درست متوجه نشدم.یعنی جی پی اس مکان فعلی رو باید نشون بده تا سالم باشه دیگه درسته ؟؟یعنی اونا که مشکل دارن مکانو نشون نمیدن ؟
داستان مال شما چیه جریانش (اگه مایلی بگو)
ممنون![]()
واسه جي پي آر اس يه گوشي نوكيا دارم؛حيفم مياد از اين استفاده كنم؛آخه كلا اين جي پي آر اس پدر باتريو درمياره.
در مورد خش هم هيچ اتفاقي نيفتاد؛هميشه تو كيف بوده و كوچكترين ضربه اي هم نخورده؛يه بار كه دقت كردم ديدم يه خش 2ميليمتري روش افتاده.
اگه مشکل داشته باشه،گاهی وصل نمیشه و موقعیت رو پیدا نمیکنه،گاهی اذیت میکنه و از این حرف ها...جی پی اس وقتی به کار ادم بیاد،اگه بخواد اذیت کنه بهتره بندازیش دور!!!مرد که نباید ادرس بپرسه!!جلو مادر اینده بچه ها ضایع میشی خوبدرست متوجه نشدم.یعنی جی پی اس مکان فعلی رو باید نشون بده تا سالم باشه دیگه درسته ؟؟یعنی اونا که مشکل دارن مکانو نشون نمیدن ؟
تعریف کردنش واسه شما زیاد جالب در نمیاد چون در جریان موضوع نیستی!!داستان مال شما چیه جریانش (اگه مایلی بگو)
کیفت لابد یه دگمه ی ای چیزی داره که از تو به صفحه میسابه و اینجوریش میکنه!!!صفحه نمایش فوق العاده قوی هستش و نیازی نداره واقعا....در مورد خش هم هيچ اتفاقي نيفتاد؛هميشه تو كيف بوده و كوچكترين ضربه اي هم نخورده؛يه بار كه دقت كردم ديدم يه خش 2ميليمتري روش افتاده.
سلام دوسه تان
آقا این سه دکمه رو تست کنید یعنی چی؟چه جوریه؟
بعد من گوشی رو سفارش دادم قراره تست بشه بعد برسه دستم.راه دیگه واسه فهمیدن نو بودنش نیست جز باطری؟
قابل توجه دوستان صفحه نمایش این گوشی از نوع شیشه Gorilla هستش و ضد خش و بسیار مقاوم ویدیو هاش توی یو تیوب موجود، من هم از هیچ محافظی نه برای روش نه برای پشتش استفاده نکردم فقط موقع بیرون از خونه تو کیف هستش. طراح این گوشی خودشه کشته از لایه های صفحه نمایش کم کنه کیفیت بره بالا، اون وقت ما یه لایه بهش اضافه کنیم![]()
سلام
ویژگیهای بازی:
- 52different soundtracks
- 84characters
- High resolution graphics
- 100hours of play
"Spectral Souls - Resurrection of the Ethereal Empires" GamePlay video:
!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بازی 1.5گیگی رو چنتا اسکرین شات میذاشتی :|
ویدیوش رو گذاشته دیگه!!این بازی 1.5گیگی رو چنتا اسکرین شات میذاشتی :|
سلام
دوست عزیز من که ویدئوشو گذاشتم با این وجود اینم چندتا اسکرین شات:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)