تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 326 از 500 اولاول ... 226276316322323324325326327328329330336376426 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,251 به 3,260 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

كسي نيست جواب منو بده.
    یه پورت جدیده که روش گذاشتن که خیلی سرعت زیادی داره اما فکر کنم هنوز زیاد جا نیوفتاده

این دوستت چرا قیمتاش این جوریه؟ مطمئنی درسته قیمتاش؟ چرا فقط مدل 723 رو ارزون گفته؟ منطقی نیست اصلا چون اگرهم بخواد گرونتر بگه باید مدل تاپ رو گرون بگه! 721 و 723 300 دلار فرقشه اما این فقط 170 تومن داره گرونتر میده که به دلار 1120 تومنی که خودت گفتی میشه حدود 150 دلار! دقت کرده باشید الماس هم اون اول نوبرانش 723 رو زده بود 3800 و 700 رو زده بود 2تومن اما بعد از تعادل قیمت 723 850 تومن اومد پایین و 700 فقط 250 تومن! اصولا اگه بخوان گرون تر بدن اون مدلی رو که طالب بیشتری داره قیمت بالا میزارن. راستی گفتی طرف مغازه هم نداره پخش کننده اس. خوب تو باهاش صحبت کن مارو معرفی کنه به یکی از این مغازه ها که پخش میکنه دیگه. پخش کننده ها صد در صد همه فروشنده ها رو میشناسن. حداقل یکی باشه که طرف حسابمون باشه. حالا شما رفیقته بهش اعتماد داری اما بقیه دوستان چی؟ کاش میشد همه متحد میشدیم از یه جا که معتبره بخریم. نظر بدید
    قیمت 2650 از اون چیزی که من خواستم پیدا کنم بیشتره تازه
    به فرض 50 دیگه هم بیاره پایین من خواستم بین 2500 تا 2600 پیدا کنم
    آره خیلی خوب می شد اگه متحد می شدیم
    اما یه جورایی بهم خورد و با این وضعیت فکر نمی کنم حتی 3 نفر جمع شیم که از یه جا بخریم

2. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mjos69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اما یه جورایی بهم خورد و با این وضعیت فکر نمی کنم حتی 3 نفر جمع شیم که از یه جا بخریم
    هرکی میخواد تا آخر هفته اعلام کنه قطعی حالا 3نفر یا بیشتر شما با اون فروشنده هماهنگ کن. خودت کی میخوای بگیری ازش؟

4. 2 کاربر از mjos69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه redboy444's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

این دوستت چرا قیمتاش این جوریه؟ مطمئنی درسته قیمتاش؟ چرا فقط مدل 723 رو ارزون گفته؟ منطقی نیست اصلا چون اگرهم بخواد گرونتر بگه باید مدل تاپ رو گرون بگه! 721 و 723 300 دلار فرقشه اما این فقط 170 تومن داره گرونتر میده که به دلار 1120 تومنی که خودت گفتی میشه حدود 150 دلار! دقت کرده باشید الماس هم اون اول نوبرانش 723 رو زده بود 3800 و 700 رو زده بود 2تومن اما بعد از تعادل قیمت 723 850 تومن اومد پایین و 700 فقط 250 تومن! اصولا اگه بخوان گرون تر بدن اون مدلی رو که طالب بیشتری داره قیمت بالا میزارن. راستی گفتی طرف مغازه هم نداره پخش کننده اس. خوب تو باهاش صحبت کن مارو معرفی کنه به یکی از این مغازه ها که پخش میکنه دیگه. پخش کننده ها صد در صد همه فروشنده ها رو میشناسن. حداقل یکی باشه که طرف حسابمون باشه. حالا شما رفیقته بهش اعتماد داری اما بقیه دوستان چی؟ کاش میشد همه متحد میشدیم از یه جا که معتبره بخریم. نظر بدید
    اول یه توضیحی بدم که چون من خودم میخواستم 723 بردارم،زیاد چونه زدم باهاش و به این قیمت رسوندمش،بقیه رو فقط قیمت گرفتم
    اول که باهاش حرف زدم گفت از بازار فی بگیر من 100 تومن زیر بازار بهت میدم،ولی کلی بحث کردم باهاش تا راضی شد!
    در ضمن درمورد طرف حساب بودن هم باید بگم که وقتی شما با گارانتی برداری،خوب طرف حسابت گارانتیه،اگر هم بدون گارانتی برداری که در هر صورت طرف حسابی نداری!

---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------

یه پورت جدیده که روش گذاشتن که خیلی سرعت زیادی داره اما فکر کنم هنوز زیاد جا نیوفتاده

اتفاقا از اون چیزی هم که من میخواستم هم گرونتره!
    اگه یادت باشه بهت گفته بودم که تا 2400 نشه نمیخرم
    اونموقع هم با دلار 1030 حساب میکردم!
    ولی الان میبینم که نمیدن با اون قیمت
    البته من عجله هم ندارم چون امتحانام نزدیکه و سنگین!ولی وسوسه شدم بگیرم
    سعی میکنم اون 50 رو هم بهش ندم!

---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------

كسي نيست جواب منو بده.
    پورتیه که سرعتش بالاتر از یو اس بی 2 هست و قرار بود که جای اونو بگیره
    ولی با اومدن یو اس بی 3،عملا بیرنگ شد!

6. این کاربر از redboy444 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

هر کی قصد خرید داره بهتره که با دوستان متحد شن و با هم بخرند و اینطوری خیلی بهتر میتونی تخفیف بگیری تا اینکه بخوای تکی بگیری.
    راستش اگر من هم ول خرجی نمی کردم و پولم رو داشتم با دوستان همراه میشدم چون عمرا تا 1 سال دیگه هم همچین قیمت هایی بتونید بخرید چون اینجا ایرانه

داره خودمونی میشه redboy444's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

هر کی قصد خرید داره بهتره که با دوستان متحد شن و با هم بخرند و اینطوری خیلی بهتر میتونی تخفیف بگیری تا اینکه بخوای تکی بگیری.
    راستش اگر من هم ول خرجی نمی کردم و پولم رو داشتم با دوستان همراه میشدم چون عمرا تا 1 سال دیگه هم همچین قیمت هایی بتونید بخرید چون اینجا ایرانه
    بله باهم باشیم ارزونتر میوفته
    ولی من که چشم آب نمیخوره بیشتر از 3 نفر 100% بخوان
    که اونم سعید که مشهده،پس تهران فقط 2 نفر میمونیم!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mad86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    من هم یک 724 میخوام
    هرچند بین انتخابش با 375 با توجه به مزیت اختلاف قیمتشون موندم....بهرحال با کمک دوستان که میگن انگار زیاد تفاوتش محسوس نیست...که اگر قیمت بالا باشه که والا وسعم نمیرسه

من با فلسفه این کار موافقم...بنظرم این کار درست و علمی و با نظارت اهل فنش باشه هیمنطور کسایی که بازار بلد هستن!!...مطمئنا حداقل کاربردش ایجاد رقابت با این شرکتهای فانتزی هست که حداقل کاربردی هم که داره بالا رفتن کیفیت و خدمات تو کشوره
    خیلی نکات ریز هم هست که باید بررسی بشه ،مثلا من میدونم خرید مالزی نوع پاورش فرق داره با مثلا اروپایی ها ...یا بعضی ها کیبورداش برای ما مناسب نیست...

بنظرم اولش یک لختی داره اما خیلی زود بدلیل هم رقابت مالی و هم نزدیک بودن به بازار مصرف جاشو پیدا میکنه...همچنین کسایی که کنترل و کمک هم میکنن لااقل ازین شرکت های فانتزی خیلی بیشتر چیز میدونند

در مورد قیمت ها من والا من تو مشهد هم تهران که دسترسی داشتم بدون گارانتی بهم این قیمت دادن یعنی 2.050 تا 2.100
    و نقش با نصب مجانی ویندوز و سی دی اموزشی میداد 2.2
    البته قیمت مال 2 روز پیش هست

اگر امکانش هست قیمت ها رو یکم متعادل تر کنید....ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    منم احتمال 99% می خوام مدل 723 بگیرم
    دوستان قبل خرید اعلام کنید که منم بیام
    با تشکر از همه دوستان به خاطر قیمت گرفتن.

11. این کاربر از mohsen_z94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    منم احتمال 99% می خوام مدل 723 بگیرم
    دوستان قبل خرید اعلام کنید که منم بیام
    با تشکر از همه دوستان به خاطر قیمت گرفتن.
    سلام مدلی که میخوای برداری مهم نیست چون فروشنده همه مدل ها رو داره فقط مهم تعدادمونه. بچه ها اگه تاپیک دیگه ای تو جای دیگه راجع به این موضوع سراغ دارید اونجا هم بگید موضوع رو شاید کسی پیدا شد
    خوب با این دوست جدید (mohsen_z64) شدیم 4 نفر الان. یکی بود گفت 2 تا میخواد واسه خودشو دوستش. خبری ازش نیست؟

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تهران یا مشهدش فرقی نداره چون مشکلی واسه فرستادن نیست
    در مورد ضمانت و طرف حساب و اینا حتی اگه ضمانت هم نداشته باشه لاقل آدم با یکی طرف باشه که هرچی شد ببری پیش خودش
    خیالت راحت باشه که لپ تاپ گرون قیمتتو می دی دستش نمی بره قطعاتشو عوض کنه
    هر کاری بود اون انجام بده و لازم نشه خود آدم دائم دنبالش بیوفته از این مغازه به اون مغازه که آیا بشه اعتماد کرد یا نبره خراب ترش کنه
    یه نفر هم با پیام خصوصی به من گفته اما منکه بعید می دونم همچین اتحادی شکل بگیره
    همون اولش گفتم شما ها هم برید تخقیق کنید هیچکی نرفت
    الان هرکی هر قیمتی باید اینجا بگه یکی دیگه میاد می گه من ارزون ترشو پیدا کردم و آخرشم هیچی به هیچی

14. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تهران یا مشهدش فرقی نداره چون مشکلی واسه فرستادن نیست
    در مورد ضمانت و طرف حساب و اینا حتی اگه ضمانت هم نداشته باشه لاقل آدم با یکی طرف باشه که هرچی شد ببری پیش خودش
    خیالت راحت باشه که لپ تاپ گرون قیمتتو می دی دستش نمی بره قطعاتشو عوض کنه
    هر کاری بود اون انجام بده و لازم نشه خود آدم دائم دنبالش بیوفته از این مغازه به اون مغازه که آیا بشه اعتماد کرد یا نبره خراب ترش کنه
    یه نفر هم با پیام خصوصی به من گفته اما منکه بعید می دونم همچین اتحادی شکل بگیره
    همون اولش گفتم شما ها هم برید تخقیق کنید هیچکی نرفت
    الان هرکی هر قیمتی باید اینجا بگه یکی دیگه میاد می گه من ارزون ترشو پیدا کردم و آخرشم هیچی به هیچی
    خدا وکیلی من یه ظهر تا بعد از ظهر رفتم پایتخت نتیجه شم گفتم اما خوب اون موقع قیمت تخیلی میگفتن چون گمرک جنساشونو ترخیص نکرده بود. الانم که قیمتها مشخصه دیگه. شما همون حرفی که اول از همه گفتی خوب بود دیگه. قرار شد با آشنات هماهنگ کنی اونم مارو به همکاراش تو تهران معرفی کنه همین خوبه دیگه. مشکل چیه پس؟

16. این کاربر از mjos69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •