تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 326 از 2199 اولاول ... 2262763163223233243253263273283293303363764268261326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,251 به 3,260 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینترنت شما هم مشکل پیدا کرده؟
    من الان و امروز تنها مشکلم در یاهو مسنجر هست که وصل نمیشه. امروز نسبتا جمعه بهتری بود. البته بیشتر دانلود کردم تا وبگردی...

2. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad_beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ??? ????

پيش فرض

من سرعت دانلود روز و شب و جمعه ام یکیه
    سرعتم ثابته ثابته و اصلا نوسان نداره
    پشتیبانی هم خوب بهم جواب داده غیر از بخش فروش که خیلی ازشون ناراحتم چون اصلا بر نمیدارن گوشی رو
    در کل راضیه راضیم

4. 2 کاربر از mohamad_beauty بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا من نمی دونم چی بگم ولی من تا الان اصلاً به پشتیبانی واسه مشکلات زنگ نزدم یعنی اصلاً مشکلی نداشته که زنگ بزنم ...
    ولی قبلاً که ADSL داشتم همه این بلاهایی رو که سره شما در آوردن سرمن در می آوردن و هر روز 2-3 بار زنگ میزدم ... و از وقتی وایمکس گرفتم دیگه اعصابم راحته....!
    منم تقریبا بی خیال هرگونه پشتیبانی در ایران شدم. چون همینطور که دوست بسیار خوبم AD Computer توضیح دادن مراکز پشتیبانی فقط و فقط جواب سربالا میدن و نهایتا با پر رویی میگن که مشکل یا از خود شماست یا از سیستم شما .... به نظر من دوستانی که میخوان وایمکس بگیرن با چشم باز و تحقیق کامل این کار رو بکنن و انتظار زیاد بالایی رو فعلا از وایمکس نداشته باشن.

6. 2 کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aliy2324's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

منم دیروز جمعه بدی نداشتم با می=بین نت هرچند به سختی پیج باز میکرد ولی سرعت دانلود خوب بود من که 3 گیگ دانلود داشتم

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

راستی دیروز جمعه بوده که سرعت پایین اومده آخه من جمعه ها معمولا خونه نیستم. بدبختا این همه فحش خوردن

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امشب یاهو مسنجر باز نمیشه. جی میل مشکل اساسی داره و فایلهایی که برام میل کردن نمیتونم دانلود کنم. مبین واقعا شاهکار بزرگیه

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امشب یاهو مسنجر باز نمیشه. جی میل مشکل اساسی داره و فایلهایی که برام میل کردن نمیتونم دانلود کنم. مبین واقعا شاهکار بزرگیه
    حرفمو کامل میکنم. یاهو میل هم مشکل داره. کلا چند وقته یاهو و جی میل مشکل دارن. فکر کنم کم کم باید قید ایمیل رو هم بزنیم. گندش بالا آوردن دیگه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان سلام
    یه سوال می پرسم در حد تیم ملی
    فقط خواهشا نخندین
    وای فای(wifi) چیه؟!
    دوست عزیز پرسیدن هیچوقت عیب نیست
    WIFI اتصال بی سیم و کابل است . برای مثال وقتی شما اینترنت و مودم Wifi داشته باشتید و لپ تاپ قابلیت وایرلس داشته باشه بدون سیم و کابل به اینترنت وصل میشوید

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

حرفمو کامل میکنم. یاهو میل هم مشکل داره. کلا چند وقته یاهو و جی میل مشکل دارن. فکر کنم کم کم باید قید ایمیل رو هم بزنیم. گندش بالا آوردن دیگه
    این اواخر در کل ارتباط با سایت های https سخت و با تاخیر خاصی است. یا اینکه سایت اصلاً لود نمیشه. یا نصفه و نیمه و با تاخیر زیاد لود میشه (در اکثر اوقات)
    قبلاً گفته بودم که وی. پی^ان sstp حتی در زمان هایی که افت سرعت شدید وجود دارد در بیشتر وقت ها سرعت دانلود کامل و کیفیت بهتری از اینترنت بدون وی پی *ان دارد اما الان کاملاً وضعیت عوض شده و سرعتی به مراتب کمتر از سرعت و کیفیت اصلی دارد.
    وضعیت ftp و تورنت هم به همین شکل است(کیفیت و سرعت بسیار پایین). البته در روز چندین بار وضعیت عوض میشود اما در مجموع و در حال حاضر اینطور است.
    نظر شخصی: به نظر میاد نوعی از فیلترین*گ و محدودیتهای عمدی است.

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نظر شخصی: به نظر میاد نوعی از فیلترین*گ و محدودیتهای عمدی است.
    دقیقا نظر منم همینه. نوسان در ارتباط یک چیزه و این اختلالات مسخره در باز شدن بعضی سایتها و سرویسها یک چیز دیگه...
    واقعا وضعیت اینترنت در ایران جدا از سرعت بسیار پایینی که داره انقدر خنده داره که من فکر نمیکنم برای هیچکسی در دنیا بشه توضیح داد. حجم وسیعی از سایتها شیلتر هستن و اونهایی که باز هستن هم باز به نوعی در شیلتر نسبی به سر مبیرن و به طور لحظه ای تغییر وضعیت میدن.

14. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •