من الان و امروز تنها مشکلم در یاهو مسنجر هست که وصل نمیشه. امروز نسبتا جمعه بهتری بود. البته بیشتر دانلود کردم تا وبگردی...
من الان و امروز تنها مشکلم در یاهو مسنجر هست که وصل نمیشه. امروز نسبتا جمعه بهتری بود. البته بیشتر دانلود کردم تا وبگردی...
من سرعت دانلود روز و شب و جمعه ام یکیه
سرعتم ثابته ثابته و اصلا نوسان نداره
پشتیبانی هم خوب بهم جواب داده غیر از بخش فروش که خیلی ازشون ناراحتم چون اصلا بر نمیدارن گوشی رو
در کل راضیه راضیم
منم تقریبا بی خیال هرگونه پشتیبانی در ایران شدم. چون همینطور که دوست بسیار خوبم AD Computer توضیح دادن مراکز پشتیبانی فقط و فقط جواب سربالا میدن و نهایتا با پر رویی میگن که مشکل یا از خود شماست یا از سیستم شما .... به نظر من دوستانی که میخوان وایمکس بگیرن با چشم باز و تحقیق کامل این کار رو بکنن و انتظار زیاد بالایی رو فعلا از وایمکس نداشته باشن.والا من نمی دونم چی بگم ولی من تا الان اصلاً به پشتیبانی واسه مشکلات زنگ نزدم یعنی اصلاً مشکلی نداشته که زنگ بزنم ...
ولی قبلاً که ADSL داشتم همه این بلاهایی رو که سره شما در آوردن سرمن در می آوردن و هر روز 2-3 بار زنگ میزدم ... و از وقتی وایمکس گرفتم دیگه اعصابم راحته....!
منم دیروز جمعه بدی نداشتم با می=بین نت هرچند به سختی پیج باز میکرد ولی سرعت دانلود خوب بود من که 3 گیگ دانلود داشتم
راستی دیروز جمعه بوده که سرعت پایین اومدهآخه من جمعه ها معمولا خونه نیستم. بدبختا این همه فحش خوردن
![]()
امشب یاهو مسنجر باز نمیشه. جی میل مشکل اساسی داره و فایلهایی که برام میل کردن نمیتونم دانلود کنم. مبین واقعا شاهکار بزرگیه
حرفمو کامل میکنم. یاهو میل هم مشکل داره. کلا چند وقته یاهو و جی میل مشکل دارن. فکر کنم کم کم باید قید ایمیل رو هم بزنیم. گندش بالا آوردن دیگه
دوست عزیز پرسیدن هیچوقت عیب نیست
WIFI اتصال بی سیم و کابل است . برای مثال وقتی شما اینترنت و مودم Wifi داشته باشتید و لپ تاپ قابلیت وایرلس داشته باشه بدون سیم و کابل به اینترنت وصل میشوید
این اواخر در کل ارتباط با سایت های https سخت و با تاخیر خاصی است. یا اینکه سایت اصلاً لود نمیشه. یا نصفه و نیمه و با تاخیر زیاد لود میشه (در اکثر اوقات)
قبلاً گفته بودم که وی. پی^ان sstp حتی در زمان هایی که افت سرعت شدید وجود دارد در بیشتر وقت ها سرعت دانلود کامل و کیفیت بهتری از اینترنت بدون وی پی *ان دارد اما الان کاملاً وضعیت عوض شده و سرعتی به مراتب کمتر از سرعت و کیفیت اصلی دارد.
وضعیت ftp و تورنت هم به همین شکل است(کیفیت و سرعت بسیار پایین). البته در روز چندین بار وضعیت عوض میشود اما در مجموع و در حال حاضر اینطور است.
نظر شخصی: به نظر میاد نوعی از فیلترین*گ و محدودیتهای عمدی است.
دقیقا نظر منم همینه. نوسان در ارتباط یک چیزه و این اختلالات مسخره در باز شدن بعضی سایتها و سرویسها یک چیز دیگه...نظر شخصی: به نظر میاد نوعی از فیلترین*گ و محدودیتهای عمدی است.
واقعا وضعیت اینترنت در ایران جدا از سرعت بسیار پایینی که داره انقدر خنده داره که من فکر نمیکنم برای هیچکسی در دنیا بشه توضیح داد. حجم وسیعی از سایتها شیلتر هستن و اونهایی که باز هستن هم باز به نوعی در شیلتر نسبی به سر مبیرن و به طور لحظه ای تغییر وضعیت میدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)