تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 326 از 1291 اولاول ... 226276316322323324325326327328329330336376426826 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,251 به 3,260 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

پس چرا اینطوریه پول ریختم به حسابشون بازم میرم تو پروفایلم هنوز مینویسه تعلیق پرداخت
    باید زنگ بزنم 707؟
    کارت شارژ بگیر با استفاده این ادرس:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به کنترل حساب اینترنتی برو و از منو شارژ مجدد اقدام به شارژ کن
    هم زودتر شارژ میشه و هم زودتر فعال میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان من امروز وایمکس ایرانسل ثبت نام کردم کی باید پول بریزم به حساب چقدر طول میکشه تا وصل بشه ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIG3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

کارت شارژ بگیر با استفاده این ادرس:
    کد:
    به کنترل حساب اینترنتی برو و از منو شارژ مجدد اقدام به شارژ کن
    هم زودتر شارژ میشه و هم زودتر فعال میشه

نه دوست عزیز من تازه ثبت نام کردم برام اس اومد این مبلغ واریز کن مبلغ واریز کردم نه برام پیامی اومد که پولو واریز کردی نه حسابم از حالت تعلیغ پرداخت بیرون اومده موندم چه کار کنم؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام
    دوستان اگر من اینترنت 128 نا محدود از ایرانسل بگیرم اونوقت سرعت دانلود من معمولا چند هستش؟
    و یه سوال دیگه...
    تو سایت ایرانسل نوشته اگر اینترنت نامحدود بگیری ولی بیشتر از حد معمول دانلود کنی .اونا اونوقت سرویس دانلود نامحدودت رو قطع میکنن!!!! ...
    مثلا ما در طول روز چند گیگ میتونیم دانلود داشته باشیم تا به آقایون برنخوره تا دانلود نامحدودمون رو بر ندارن
    کمک کنید ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خیلی سوال میشه که RSSI و CINR چی هستند.

جواب این سوال در سایت Huawei
    کد:
    What is the meaning of CINR and RSSI
    (1)RSSI indicates the signal strength. If the value is between -40 and -60, signals are strong. The greater the positive value is, the weaker the signals are. (2)CINR indicates the signal quality. If the value is greater than 20, signals are strong. The greater the positive value is, the better the signals are.

6. 2 کاربر از saeed9009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه palizesoftware's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

نه دوست عزیز من تازه ثبت نام کردم برام اس اومد این مبلغ واریز کن مبلغ واریز کردم نه برام پیامی اومد که پولو واریز کردی نه حسابم از حالت تعلیغ پرداخت بیرون اومده موندم چه کار کنم؟؟
    شما بهتره که با پشتیبانی ایرانسل تماس بگیرید
    پیشنهاد میکنم ساعت ۱۲ شب به بعد تماس بگیری که زیاد پشت خط نمونی
    باهاشون هماهنگ کن، سریع مشکل برطرف میشه. نگران پول واریزی هم نباش چون به حسابت ریخته شده

8. این کاربر از palizesoftware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ehsan_jan3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من در شیرازم و با 3 چراغ روشن 128 3 گیگ دارم با سرعت دانلود 14 مزخرف البته اگر با اوربیت دانلود کنم اینقدره مگر نه 6 و 7 سرعت دانلوده .از بس سرعت پایینه میخوام مهاجرت کنم به آسیا تک البته قول دادن خطم را از پی سی ام دربیارن . فقط نمی دونم اون موقع مودمم را چکار کنم .از این کله قندیهاست . و البته وضعیت اشتراکم چی میشه ؟

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

من در شیرازم و با 3 چراغ روشن 128 3 گیگ دارم با سرعت دانلود 14 مزخرف البته اگر با اوربیت دانلود کنم اینقدره مگر نه 6 و 7 سرعت دانلوده .از بس سرعت پایینه میخوام مهاجرت کنم به آسیا تک البته قول دادن خطم را از پی سی ام دربیارن . فقط نمی دونم اون موقع مودمم را چکار کنم .از این کله قندیهاست . و البته وضعیت اشتراکم چی میشه ؟
    عزیز منم شیراز هستم 3چراغ روشن مودم قدیمی ها یا به قول شما کله قندی 128 دائم 6 گیگ برای دوماه با نرم افزار download studio هم دانلود میکنم سرعت تا 20 و بعضی هم 15 میشه راضی هم هستم قبلا ای دی اس ال از شرکت بومرنگ داشتم اما از این وایمکسه راضی هستم اما بازم سلیقه ای هست و توی کم شدن سرعت نت سلامتی ویندوز نداشتن ویروس مدل ضد ویروس و نرم افزار های مختلف که در حال اجرا هستند هم میتونه سرعت رو کم کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان من دیروز سرویس وایمکس ایرانسل ثبت نام کردم بعد یک اس ام اس برام اومد که نوشته شما 2 روز دیگر جهت پرداخت هزینه مهلت دارید .
    حالا من باید پول به حساب بریزم یا صبر کنم که نمایندگی فروش بهم تماس بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIG3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

سلام دوستان من دیروز سرویس وایمکس ایرانسل ثبت نام کردم بعد یک اس ام اس برام اومد که نوشته شما 2 روز دیگر جهت پرداخت هزینه مهلت دارید .
    حالا من باید پول به حساب بریزم یا صبر کنم که نمایندگی فروش بهم تماس بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این که چیزی نیست من پولو هم ریختم خودشون هم اس دادن که پولو ریختی تماس هم گرفتن تایید کردن که پولو ریختم الان دوباره اس اومده فقط فردا رو وقت دارمم پولو به حسابشون واریز کنم
    در مورد سوالتون هم اگه مطمئنی که تو محلتون پوشش قوی داری پولو بریز وگرنه حالا حالا ها باید منتظر بمونی منم خودم همین کارو کردم

راستی یکی از این شماره رنده تماس گرفت (09351000000)گفت پولو ریختی منتظر تکنسینمون باشید حالا منظورش کی بود؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •