آره راس میگی , نبین خو ؟ مجبوری ؟
-= -= - = -= -= -= -=
هنوز مجموعه 25 نیومده؟! وای 15تا مجموعه دیگه رو 1 سال کشش میدن ..
آره راس میگی , نبین خو ؟ مجبوری ؟
-= -= - = -= -= -= -=
هنوز مجموعه 25 نیومده؟! وای 15تا مجموعه دیگه رو 1 سال کشش میدن ..
سلام
من اولین بارمه تو این تاپیک پست میدم
نظر من در مورد قهوه تلخ:
واقعا آقای مدیری از نابغه های طنز کشوره. 80 درصد بازیگرای طنز ایران رو آقای مدیری کشف کرده و به جامعه معرفی کرده (عطاران ، دار و دسته ی خودش ، مجید صالحی ، شفیعی جم و....)
بعضی از دوستان گفته اند که چرا تاریخیش می کنن؟
همه می دانیم که قهوه تلخ فقط یک کمدی نیست و نکته هایی در بر دارد. حالا به نظر شما میشود که اتفاقاتی که در داستان می افتد در زمان حال باشد؟ اصلا اجازه پخش که نمی دهند هیچ ، اجازه نمی دهند حتی ساخته بشه ...
بیچاره مهران هم مجبوره مسائل رو در تاریخ نشون بده ولی شنونده باید عاقل باشه
بعضی میگن که بی مزه شده. حق باشماست. بیشتر خاله زنک بازی شده و هر از گاهی یه تیکه می پرونن.
ولی خوب این رو بدونید که مسئولان خودشان اقرار کرده اند که این سریال چندین بار اصلاحیه خورده. حتما نمیزارند که درست ساخته بشه.
ولی واقعا مهران مدیری کارگردان و بازیگر بزرگیست. بعضی ها قبل از سریال مرد هزار چهره اعتقاد داشتند او بازیگر خوبی نیست ولی اوج بازیگری او را در این سریال دیدیم
انتخاب بازیگر و شکفتن استعداد های آنان از توانایی های بینظیر ایشون است.
مثلا آقای جواد عزتی رو کی بازیگر طنز به حساب می آورد؟
هادی کاظمی کجا غیر از کارهای مهران مدیری اینقدر زیبا بازی می کند؟
یا مثلا همین آقای بیژن بنفشه خواه. ببینید در قهوه تلخ چقدر شخصیت جالبی داشت. حالا در این سریال ساختمان پزشکان چه کار خاصی انجام می دهد؟
و خیلی از بازیگر های دیگه
کاملا موافقم که خیلی از بازیگرای طنز رو ایشون شناخته کردن ! نمونه ش خود سیامک انصاری ... از پاورچین شروع شد و بعد شد نقش اصلی فیلمای مهران و خیلیای دیگه.
قهوه ی تلخ هم مثل بعضی از فیلم ها طنز حساب میشه. متاسفانه یه چیزی به نظر من برای ما بد جا افتاده.
ببینید، مثلا قهوه ی تلخ به عنوان یک فیلم طنز میاد تیکه های اجتماعی یا 30یاسی میندازه ! بعد ما میبینیم و میگیم عهههه قهوه تلخ فیلمش 30یاسیه ! یا نمونه های دیگه که زیاد دیدیم![]()
ولی این تیکه ها در اصل محتوای یک فیلم طنزه ! یعنی یک فیلم که به عنوان طنز ساخته میشه وظیفه ش اینه که از نظر محتوایی جامعه و مشکلای اون رو به نحوی نشون بده و همون تیکه انداختن 30یاسی و اجتماعی در واقع یک طنزه ! ... پس قهوه تلخ هم یک فیلم طنزه !
نمیدونم تا چه حد تونستم مفهوم رو برسونم
من واقعا عاشق مهران مدیری و فیلماشم و الانم دارم مرد 2 هزار چهره رو میبینم که از نظر طنزی خیلی قوی و لذت بخشه ولی احساس میکنم قهوه ی تلخ رو داره به صورت کلیشه ای ادامه میده که این زیاد خوب نیست !![]()
مجموعه 24 - قسمت 72
24 مجموعه ا.مده و تو این هفته 25 میاد![]()
راستش من دقیق منظورتون رو نفهمیدم
من هم با اینکه تو اون سال ها که مرد 2 هزار چهره پخش میشد دیدم
ولی چند ماه پیش با این که درس هم داشتم هم هزار و هم هزار چهره رو دیدم
واقعا شاهکار مهران مدیریه
شاید دلیلش اینه که مدتش کوتاهه و حسابی فشرده شده.
یک سوال دارم
از اون مجموعه که قرار بود شاه مثلا پسردار شه خب تغییراتی صورت گرفته
یعنی دوباره بازیگران دارن بازی میکنن؟!
سلام من تا قسمت 21 دیدم.همیشه هم قبل از اینکه سریالو ببینم اول پشتشو می خونم.تو قسمت بیست نوشته آدمی ثابت می کنه پسر شاهه و مستشار مسئول آموزش او میشه.ولی چرا این اتفاق نیفتاد.حتی عکس پسرشم تو جلد قهوه تلخ اومده.آخه چرا یهویی اینجوری شد؟چرا یه دفعه همه چی عوض شد؟
حداقل نوشته پشت جلدو عوض می کردن عجب سوتی![]()
از قصد عوض نکردن تا همه بدونن داستان رو تغییر دادن . . .حداقل نوشته پشت جلدو عوض می کردن عجب سوتی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)