تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 326 از 432 اولاول ... 226276316322323324325326327328329330336376426 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,251 به 3,260 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اره حتما ميپرسم از اموزش دانشگامون
    يه سوال ديگه اينكه يكم پيچيدس واسم ثبتنام تو علمي كاربردي كه امروز اخرين مهلتشه.به طور مثال رشته نرم افزار كامپيوتر علمي كاربردي با رشته مهندسي تكنولوژي نرم افزار غير انتفاعي برابر و يكيه همون كتابا و واحداس و مدركشون يكيه؟
    يكم پيچيدس دفترچه علمي كاربردي اگه بخوام اون نرم افزاري كه تو غير انتفاعي درس داده ميشه تو علمي كاربردي بزنم بايد كامپيوتر بزنم تو علمي كاربردي يا نرم افزار كامپيوتر بزنم؟ يا كامپيوتر-نرم افزار كامپيوتر يا نرم افزار سيستم اين چه جورياس بعد هركدوم از اينايي كه گفتم يه كد دارن اين كدا واسه چيه؟ادم گيج ميشه
    علمی کاربردی دیگه نرم افزار نداره، اسم جدیدش شده مهندسی فناوری اطلاعات که خودش به گرایش های مختلفی مث it ، ict و شبکه و برنامه نویسی وب و طراحی وب و چند تای دیگه تقسیم میشه.
    به نظرم شما هنوز دفترچه علمی کاربردی رو هم ندیدین، اول دفترچه رو بگیرید بعد ببینید علاقه تون به کدومشه بعد ثبت نام کنید.
    Last edited by mojtaba2321; 11-01-2014 at 09:48.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام
    دوستان کاردانی که چند روز پیش ثبت نام کردیم چه زمانی اسامی را اطلاع میدهند و کلا از چه زمانی باید بریم کلاس
    ممنون

3. این کاربر از parspro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز water_lily_2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    شهریه ارشد
    مهندسی فناوری اطلاعات
    علمی کاربردی هر ترم چقدر میشه؟؟
    داخل دفترچه نبود.
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام
    دوستان کاردانی که چند روز پیش ثبت نام کردیم چه زمانی اسامی را اطلاع میدهند و کلا از چه زمانی باید بریم کلاس
    ممنون
    دوستان کسی نمیدونه ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

از اواسط یا اواخر بهمن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سلام
    دوستان یه سوال ببینید من دیپلمم شهریور آماده میشه حالا چنتا سوال داشتم:
    1-موقع ثبتنام علمی کاربردی از چه تاریخی هست؟میشه معدل داخل سایت رو حدودی زد ؟چون مدرک آماده نیست///
    2-میشه تو کنکور فنی و حرفه ای شرکت کرد بعدش یعنی ترم بهمن ورودی برای علمی کاربردی برم؟یعنی از اون دانشگاهی که کنکور دادم رفتم داخلش موقع بهمن بیرون بیام مشکلی ایجاد نمیکنه؟
    3-موقع ثبتنام کنکور فنی و حرفه ای معدل باید دقیق باشه؟وقتی که قبول شدیم مدارک رو کی باید ببریم؟
    موقع ثبتنام کنکور فنی کی هست؟

8. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام
    1-موقع ثبتنام علمی کاربردی از چه تاریخی هست؟میشه معدل داخل سایت رو حدودی زد ؟چون مدرک آماده نیست///
    2-میشه تو کنکور فنی و حرفه ای شرکت کرد بعدش یعنی ترم بهمن ورودی برای علمی کاربردی برم؟یعنی از اون دانشگاهی که کنکور دادم رفتم داخلش موقع بهمن بیرون بیام مشکلی ایجاد نمیکنه؟
    3-موقع ثبتنام کنکور فنی و حرفه ای معدل باید دقیق باشه؟وقتی که قبول شدیم مدارک رو کی باید ببریم؟
    سلام
    حسین جان . خوبی

1- معدل رو باید تخمینی بزنی ، یعنی اگه به طور قطع فکر میکنی معدلت مثلا 17.5 میشه باید یکم کمتر از اون به طور تخمینی معدل رو حدس بزنی جوری که از معدل واقعی حتی چند صدم بالاتر نره (چون سر ثبت نام خیلی اذیت میکنن به دلیل مغایرت معدل )

3 - میشه باید از دانشگاهی که ترم مهر رفتی( فنی و حرفه ای) اگر درس هایی رو پاس کردی و بهمن ماه میخوای بری علمی و کاربردی باید انصراف بدی و واحد هایی که ترم اول پاس کردی بری علمی کاربردی و تطبیق بدی تا دوباره واحدشو ندن بهتون پاس کنید . (شرط تطبیق هر درس نمره 14 به بالا )

3- اینم باید حدودی تخمین بزنی و بنویسی .

ثبت نامشو از سایت سنجش چک کن .

موفق باشی حسین جون

10. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    ثبت نام علمی کاربردی که تموم شد!
    شما شهریور که مدرکتو گرفتی همون موقع هم ثبت نام علمی کاربردی شروع میشه میتونی ثبت نام کنی.

12. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه wayoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    بهشت سوخته

پيش فرض

نتیجه کاردانی اومد. تو سایت سنجش زده.
    یه پرسش:من 1 کدرشته متمرکز قبول شدم یه نیمه متمرکز اگه تو مصاحبه نیمه متمرکز قبول نشم . متمرکز رو هم نمیتونم برم؟ چی کارکنم؟

14. این کاربر از wayoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام
    من اولین اولویتم قبول شده نیمه متمرکز هم چیزی نیومده حالا باید چکار کنم؟ مخصوصا اینکه یکی دو هفته دیگه مدرک دیپلم میا
    Last edited by mehde444; 21-01-2014 at 22:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •