آقا یکی قضیه این تاچ ضربه ای،خازنی و اینا رو واسه ما بی سوادا روشن کنه،آخرش نفهمیدیم بخریمش یا تاچش اذیت میکنه![]()
آقا یکی قضیه این تاچ ضربه ای،خازنی و اینا رو واسه ما بی سوادا روشن کنه،آخرش نفهمیدیم بخریمش یا تاچش اذیت میکنه![]()
آقا ببین روی گوشیت علامت E یا G مشخصه؟
اینترنت استفاده میکنی؟ اینترنت شدیدا شارژ خالی میکنه!!
و ممکنه بعضی وقتا هم گوشی بره تو حالت نت. مثلا بری نت ولی قطع نشه!! البته ممکنه هم هست که گوشیت رو زده باشی به یه شارژ گوشی دیگه که ولتاژ امپرش با گوشی خودت فرق داشته باشه و باتری رسما مرخص شده!!
انگار توی لیوان پلاستکی آب جوش بریزی. یه چیزی که اصلا توان و قدرتش رو ندار!! لوانه جمع میشه ولی باز میشه توش آب ریخت!!!
( خیلی مثالم ابتدایی بود. ببخشید)
آخه من این مورد رو شدیدا بهش اعتقاد پیدا کردم . واقعیت هم داره!!
ممکن هم هست که منطقه ای که هستی به خوبی آنتن نده و گوشی مجبور باشه از یه Bts خودش رو ست که با یه BTS دیگه. یعنی همش در حال سرچ کردن باشه!!!
اینم شارژ خالی میکنه!!
اون الارم هم که کار نمیکنه. احتمالا مشکل نرم افزاری و فرمور هست. ( این الارم وقتی که دیگه خونه خالی نباشه میادا) علامت باطری به حالت چشمک زن میرسه!!
تاچ ضربه ای تاچی هست که باید حتما انگشت رو روی صفحه فشار بدی تا عمل کنه.
تاچ خازنی با لمس صفحه الکتریسته ساکن بین دست و خازن LCD ایجاد میکنه که باعث میشه کنترلر LCD عمل کنه.
تاچ ضربه ای مثل همین گوشی.
تاچ خازنی مثل گوشی آی فون
تاچ خازنی خیلی خیلی دقیق تر و حساستره. البته بیشتر گوشی های HTC هم خازنی هست و واسه همینم هست که گرونه!!!
مثلا گوشی 5800 تاچش از کدوم نوع هست؟ چون خودم این گوشی رو دارم.
تاچش مقاومتی هست
تاچ استار از 5800 بهتره.
باتری استار قیمتش چنده؟کسی میتونه از میکروتل قیمتش رو بگیره
---------- Post added at 02:56 AM ---------- Previous post was at 02:51 AM ----------
الان هیچی ننوشته اما قبلا e آبی رنگ بود.
چیکار کنم باتریشو؟باتریش چنده؟
کسی که قبلا استفاده میکرده بیشتر با یوس بی شارژ میکرده وبیشتر وقتا تو شارژ بوده
باطریش اگه اصل باشه گرونه چون 1000 به بالا هست!
باید 16 رو حساب کنی- اگه اصل باشه!!! اگه هم کسی قیمت 5 تومن 6 تومن داد بدون قلابی هست (البته جالبه مارک باطری اورجینال هستش و چینی درجه 3 هم هست)
من همش دارم با USB شارژ میکنم- چون دارم از نت گوشی روی سیستم استقاده میکنم. کلا 3 ماهی هست که با شارژر شارژ نکردم..
مشکلی نداشتم تا امروز
ولی شارژم از 5 6 روز رسیده به 3 روز و نیم حدودا.
البته من تازه زیاد با تلفن حرف نمیزنم. روزه حد اکثر نیم ساعت!!!!
میگم نگفتین کیفیت دوربینش چطوره؟
نمونه عکس گرفته شده باهاشو ندارین
توی بسته خودش کابل usb هم داره؟
نگفتین الان چنده؟
3.2 با فکوس ثابت. زیاد نباید بهش دل ببندین. توی روز و تصاویر ثابت و نزدیک فقط خوب عمل میکنه . کلا اگه واسه من دوربین هم نداشت فرقی نمیکرد چون عکسهاش پیکسل پیکسه و تار!!! البته این خصلت تمام گوشی های فکوس ثابت هست!!!
گفتم که عکساش کیفیت متوسطی داره.اگه دلخوش به عکسهاش هستی باید بگم متوسط هست .فقط توی روز و تصاویر ثابت خوب عمل میکنه توی نور کم خوب نیست.از کوکی بهتره اما به خوبی ان73 و کا800 و کا770 و این جور گوشیها نیست.
این گوشی رو به خاطر دوربینش نباید بگیری.قیمت خوبی داره باتری خوبی داره(باتری من خرابه)خوشکل و سبک هستش .تاچش هم خوب عمل میکنه.متاسفانه نمیتونم عکس بذارم
من با باتریش چیکار کنم حالا؟
نمیشه آلارم درست بشه؟
به غیر ازمموری کارت همه چیز داره.
قیمتش حدود 130 تا 135
ممنون ولی بازم نمی شه فارسی تایپ کرد فقط منوهاش فارسی شده، راه دیگه ای نداره؟؟
یه چیز دیگه
وقتی دارم از اینترنت استفاده می کنم علامت های مختلفی میاد:
E قرمز
E آبی
کره زمین
G (فکر کنم اینم قرمز و آبی داشت)
اینا چه فرقی با هم دارن و سرعت کدوم بیشتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)