سلام.
میشه لینک پچ 1.0.4 رو بدید تا صفحه 300 رفتم پیدا نکردم!
سلام.
میشه لینک پچ 1.0.4 رو بدید تا صفحه 300 رفتم پیدا نکردم!
بازی بالا نمییاد این ارور رو مید:
gta iv fatal error.ws10
قبلش میومد.ولی یه دفه!!![]()
وقتی rock star social club رو اجرت میکنم و روی پلی میزنم این ارور رو میده
application failed to run
the application you are attempting to launch no longer exists. please reinstall the application ro contact sapport at.....
تا حالا چند بار نصبش کردم. چه خاکی بر سر کنیم!
سلام...
من یه مشکل دارم و اونم اینکه با اینکه سیستمم در حده متوسط هست حتی نمیتونم این بازی رو با ضعیف ترین تنظیمات روان بازی کنم!...
اول بازی رو تو ایکس پی سرویس پک 3 نصب کردم و اجراش کردم...
ولی وقتی بازی میکردم اول از همه تیکه بسیار شدیدی میزد!دوم اینکه اصلا" گرافیک بازی قاطی پاتی بود!یعنی اینکه مثلا" بجای اینکه زیره پات زمین باشه آسمون بود!یا اینکه تیره برق وسطه خیابون بود و هزارو یک چیزه دیگه!...
حالا الان تو ویندوز سون 64 بیتی نصبش کردم...
خدارو شکر همه چیزش درست شد به غیر از اینکه هر 3 ثانیه یکبار بازی تیک میزنه!اونم با ضعیف ترین تنظیمات بازی!
مشخصات سیستم:
CPU : AMD Phenom II x3 710
Graphic : Nvidia 7950GT
Ram : DDR2 4GIG
حالا میخوام ببینم من با این سیستم که مشخصات اصلیش رو گفتم حتی نمیتونم در ضعیف ترین حالت بازی کنم؟!!
البته این نکته هم بد نیست که بگم که GTA ای که من خریدم 3 تا دی وی دی هست...(گفتم بگم شاید مشکل از این باشه!که البته بعید میدونم!)
بچه ها لطفا" راهنمایی کنید...
بدرود.![]()
اینم کرکش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نمیتونم بنچمارک بگیرم همین که بنچمارک رو میزنم یه پیغام میاره بعد اینتر میزنم از بازی بیرون میاد یکی به من کمک کنه لطفا!!
Statistics
Average FPS: 30.60
Duration: 36.96 sec
CPU Usage: 61%
System memory usage: 62%
Video memory usage: 93%
Graphics Settings
Video Mode: 800 x 600 (56 Hz)
Texture Quality: Low
Render Quality: Low
View Distance: 1
Detail Distance: 1
Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: NVIDIA GeForce 7950 GT
Video Driver version: 8.15.11.9038
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
AMD Phenom(tm) II X3 710 Processor
File ID: Benchmark.cli
کسی نمیخواد من کمک کنه؟!!![]()
Last edited by Persian_Gun's; 07-08-2009 at 15:05.
كسي به من كمك نميكنه
من بازي GTA VI رو گرفتم كه 4 دي وي دي هست و به طور مستقيم و در يك مرحله روي هارد نصب مي شه و در پوشه Crack آن 5 فولدر با شماره هاي يك تا پنج وجود داره كه در هريك از اين پوشه ها كركهاي بازي وجود داره و همچنين در همين پوشه Crack 4 فايل رجيستري با اسمهاي C , D ,E , F وجود داره كه من بازي رو هم با كركهاي داخل خود دي وي دي و هم با كركهاي فودور و رازور امتحان كردم ولي در همه موارد بعد از اجراي فايل LaunchGTAIV يا GTAIV پنجرهgames social clube rockstar باز مي شه كه بعد از زدن دكمه skip login و بعد از آن play ارور you are not currently logged into social club رو مي ده كه با زدن دكمه ok ارور application failed to launch مي ده
من چند بار هم بازي رو آنينستال كردم و دوباره نصب كردم ولي باز هم همين پيغام ظاهر مي شه تو رو خدا من رو راهنمايي كنيد تا بتونم اين بازي رو راهنمايي كنم
2-
در هنگام نصب بازي در بالاي پنجره نصب grand theft auto VI (BT) نوشته شده آيا اين نسخه از بازي كه من دارم نسخه بتا هست و اينكه نسخه بتا با نسخه اصلي چه فرقي داره (در ضمن حجم كل بازي 14.9 گيگ هستش)
من هرجوري كه مي خوام لاگين بشم ارور مي ده كه يوزر و پسوردم ايراد داره در صورتي كه يك بار ديگه پسوردم رو به ايميلم فرستاد و من ديدم كه درسته
لطفا يك يوزر و پسورد به من بدبد تا بتونم با اون لاگين بشم![]()
گریم در اومد
من توی کلی سایت گشتم تا مشکل این صفحه ... رو حل کنم ولی نمیشه همش یه صفحه سیاه میاد بالا و می ره پایین همین .. .
پچ رو نصب کردم همه چی رو جونم در اومد ولی درست نمی شه روی مد های مختلف گذاشتم ولی نمیشه
از کرک فدور هم استفاده کردم ولی همین جوری می مونه
ویندوز : هم 7 امتحان کردم هم ویستا
اول نسخه ی جدید Windows-Live رو نصب کنیدبعد از کرک های سایت زیر استفاده کنید ممکنه کارتون راه بیفتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)