آبی کاربنی
آبی کاربنی
سلام دوستان عزیز من تازه ثبت نام کردم میخواستم تیبا EX بخرم اگه کسی تیبا EX داره میتونه از داخل کابین از چیدمان کلیدهای شیشه بالابر و اینه برقی عکس بگیره؟؟
و از رینگاش
درباره سیستم تهویه اتوماتیک هم میخواستم بیشتر بدونم و همچین نمیدونم ریموت کنترل چیه
اگه کسی راهنماییم کنه واقعا ممنون میشم
دوستای گلم تیبا تریم کرم داره داشبورد؟؟؟این عکس واقعیه؟؟
![]()
Last edited by vahid.modarres; 29-12-2014 at 02:07.
فک کنم قبلا داشت - جدیدا همه رو خاکستری میده انگار
سلام
سه ماهی هست یه تیبا صفر گرفتم. وقتی موتور رو روشن میکردم یه صدای سوت از موتور میومد که گفتند مال تسمه دینام هست و همه تیبا این صدارو دارند! اوایل فقط وقتی صبح سرد بود ماشین صدا میداد ولی الان دیگه صداش خیلی بیشتر شده و یه وقتایی توی ترافیک ایستادم و ماشین گرمه هم شروع میکنه به صدا دادن!
کسی این مشکل رو داره؟! راه حل براش سراغ دارین؟!
سلام
منم این مشکلو دارم
بردم نمایندگی گفت همشون اینجوریه و کاریش نمیشه کرد![]()
کاملا حرف نمايندگي اشتباه بوده-ممکن نيست همه تيباها اين صدا رو داشته باشن. اگه مطمئني مال تسمه هست بايد ريگلاژ بشه.
سلام
راستش فکر کنم من بدبخت شدم!!! چون از وقتی تیبا 2 رو خریدم 4000 تا رفتم و روغنشو عوض نکردم چون بعضی ها می گفتن همون 4500 تو نمایندگی عوض می کنن! حالا چکار کنم؟! الآن عوض کنم یا بذارم این 500 تا رو هم برم بعد؟ راستش تو این 4000 تا هیچ چکی نکردم!!! حالا چکار کنم؟؟!
سلام
راستش فکر کنم من بدبخت شدم!!! چون از وقتی تیبا 2 رو خریدم 4000 تا رفتم و روغنشو عوض نکردم چون بعضی ها می گفتن همون 4500 تو نمایندگی عوض می کنن! حالا چکار کنم؟! الآن عوض کنم یا بذارم این 500 تا رو هم برم بعد؟ راستش تو این 4000 تا هیچ چکی نکردم!!! حالا چکار کنم؟؟!
الان هم میتونی ببری نمایندگی واسه بازدید و روغنش رو عوض کنی فقط قبلش خودت روغنی رو که گفته شد تهیه کند اگه میتونی همون واسکازین اسو رو هم تهیه کن ببر نمایندگی بگو روغن خودت رو بریزه بعدش هم برو تعویض روغنی بده واسکازینت رو هم عوض کنه با همین اسو
بعدش هم حتما رادیاتورت رو چک کن ضد یخ خوب بگیر و اگه میتونی خودت بریزش توش
لاستیکا رو هم حتما ببر بالانس کنن برات
موید باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)