سلام
من این بازی محشر رو تموم کردم ولی وقتی میرم قسمت آمار بازی STAT , با اینکه بازی تموم شده ولی تو قسمت compagin نوشته 51% نمیدونم جریان چیه؟ یعنی جایی از بازی مونده که من بازی نکردم یا چی؟
من تو درجه ساده بازی کردم؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
سلام
من این بازی محشر رو تموم کردم ولی وقتی میرم قسمت آمار بازی STAT , با اینکه بازی تموم شده ولی تو قسمت compagin نوشته 51% نمیدونم جریان چیه؟ یعنی جایی از بازی مونده که من بازی نکردم یا چی؟
من تو درجه ساده بازی کردم؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
من تو هاردند تموم کردم زده 75 درصد
احتمالا باید برای 100 درصد شدن تو وترن تموم کنی
=
آقا این مرحله موزه سرکاریه؟ من همه رو هم که می کشم باز زنده میشن؟
=
ترینر این بازی رو کسی می تونه بزاره ؟ ممنون
(ورژن بازی رو از کجا میشه فهمید؟؟)
نه من سخت ترين حالت ممکنو بازي کردم الان 89% نوشته بايد intel item ها رو هم پيدا کني
از لحاظ گیم پلی از 4 بالاتر بود اما از لحاظ داستان اصلا داستان نداشت ... کلا میخواست بپره به روسیه و برزیل (اقتصاد نوظهوری تو قاره آمریکا که کم کم داره خطرناک میشه !)
هر جا رو هم که می خواست ترک کنه اول از نقشه ایران شروع میکرد دقت کردین؟؟!!!!
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
intel ها رو پیدا کنی چی کار میکنه ؟ اصلا کجا هست این لامصبا ؟ تو 4 خیلی دم دست بود الان من کلا 2 تا پیدا کردم
پ ن :
شما چجوری تو وترن زدی ؟ ترینر داشتی؟
تو اون مرحله که خودش پیشنهاد سختی رو میده تونستی به وترن برسی؟
دوستمون راست میگن من هم با نرمال بازی کردم 61درصده مشکل از کجاس؟![]()
برای پی سی باز ها هیچ مزیتی نداره... فقط کنسول.
بازی رو در سخت ترین درجه تموم کنین و همه اینتل ها یعنی لپ تاب ها رو هم جمع اوری کنین.
من وقتی قسمتی که توی واشنگتن هست رو تموم می کنم بازی می خواد قسمت جدید رو لود کنه یه دفعه می آد بیرون. مشکل کرک هست یا چیزه دیگه؟
یه کرک داره که باید بریزی
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
ورژن بازی رو از کجا می تونم بفهمم؟
ممنون از راهنماییاتون ولی این بازی مثل far cry نیست که الماسارو پیدا کنی تازه اونم اگه 221تا الماساشو پیدا کنی میتونی بری اسلحه خونه بترکونی ولی لپ تاپارو از کجا گیر بیاریم؟
راستی یه سوال تو اون مرحله که باید بالپ تاپ اون هوا پیماهرو کنترل کنی موشکارو بندازی رو سرشون من تا اومدم اولیشو باز کنم موشک بزنم یه دفعه لپ تاپو انداخت زمین داغون شد تو ش موندم چه کنم؟![]()
مال من درصد بعد تموم شدن 85 هستش
بدون ترینر بازی کنید،کل لذت بازی به سختیش هستش
رامیرز همون عضو رنجرای ارتش بود که توی واشنگتن دفاع میکرد جلوی روسا
دستم اومد،یه دور دیگه مکالمات مهم رو خوندم
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
البته فکر کنم یه جور دیگه بودشپرد قبل شروع ماموریت به جوزف آلن درباره ماکاروف میگفت و آخرش هم گفت تو نمیدونی که چه هزینه ای کردیم تا تونستیم تو رو کنار اون قرار بدیم،این هزینه یه قطعه از وجود خودت هم هست،دلی چیزهایی که نجات میدی خیلی بزرگتر از چیزی هستش که از دست میدی(برای همکاری با ماکاروف توی فرودگاه)
ولی هیچ کدوم فکر نمیکردن که ماکاروف بخواد آخرش آلن رو بکشه که کشتار بیفته گردن آمریکاییا
میخواستن از طریق ماموریت فرودگاه به ماکاروف نزدیک بشن
Last edited by بردیا; 20-02-2010 at 15:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)