کسی آندروید رو تست نکرد ؟
من که نتونستم دنگ و فنگش زیاده.........
تلفن هم نمیشه زد
کسی آندروید رو تست نکرد ؟
من که نتونستم دنگ و فنگش زیاده.........
تلفن هم نمیشه زد
Last edited by Bs_panzer; 04-09-2009 at 18:14.
تا جایی که ممکنه فایلها رو پوشه بندی و دسته بندی کن و همه رو توی یک پوشه نریز.
هر چه سلسله مراتبی تر ، بهتر.
مثلا : music -> pop/rock/rap/classic و بعد هم هر خواننده و گروه در یک پوشه و ...
آقا این touchwiz 2 رو میشه رو امنیا نصب کرد ؟ خیلی خفنه .من امروز باهاش کار کردم خل شدم![]()
من touchwiz 2 می خوااااااااااام![]()
ذر آینده ی نزدیکحتما
نیمشه ! چیپست گرافیکی می خواد حالا ممکنه یه تغییری تو تاچ ویز داخل رام های جدید تر بده
اینجور که من آمار گرفتم سامسونگ وعدشو داده که واسه امنیا آپگریدشو بزاره .ولی هنوز زمانش معلوم نیست![]()
دوستان امنیا داران به دادم برسید..
من گوشیه دوستمو هارد ریست کردم بعد در قسمت screan algin که باید وسط اون بعلاوه بزنم تا این مرحله رد بشه نمیشه که نمیشه . فکر کنم 100 بار انجام دادم نشد که نشد. اول اشکال از اینجا بود که وقتی با قلم استفاده میکرد باید تقریبا چند میلیمتر اونطرفتر کلیک میکرد . من هم گفتم چند بار هارد ریست کنم که شاید درست شد. اما انگار بدتر شده. ممنون میشم راه حلی را پیشنهاد بدید.
امنيا چنين مشكلاتي زيادداره
فكر كنم بايد از فايل منيجر ديگه اي استفاده كني
من resco را پيشنهاد ميكنم
مال دوستم هم دقيق چنين مشكلي داشت
هر كاري كرديم درست نشد
حتي رام هم عوض كرديم درست نشد
تا اينكه مشخص شد تاچش خراب شده و 55 تومن پياده شد تا تعويضش كنند
اما الان كه عوضش كردند خوب كار ميكنه
حتي بهتر از روز اولش ...
سلام
من یه مشکل دارم یکدفعه نمیدونم چی شد تمام برنامه هایی که نصب کردم این ارور رو میده:
the file ' ' cannot be opened. either it is not signed with a trusted certificate, or one of its components cannot be found. if the problem persists, try reinstalling or restoring this file.
چکارش کنم؟
راستی my storage شده my storage2 چطوری درستش کنم؟
تاچ خراب شده ، حدود 20 تا25 باید بدید تا عوض بشه ، اگر گفتن lcd باید عوض بشه و بیشتر خواستن هم ندید.
متاسفانه این هم یکی از مشکلات امنیا هست که به علت فاصله ی تاچ با lcd پیش میاد.
تاچ رو که عوض کردید حتما اینبار از همون اول حساسیت تاچ رو ببرید بالا تا نیازی به فشار زیاد روی تاچ نباشه و این مشکل دوباره براتون پیش نیاد.
نه بهداد جان میشه ، تطبیق داده میشه با چیپ ضعیف تری که روی امنیا هست![]()
![]()
(اون موارد سه بعدی رو هم احتمالا بصورت فیک پیاده سازی میکنند.)
مموری رو از طریق کابل و یا مموری ریدر به کامپیوتر متصل کنید و تغییر نام بدید. اگر خود مموری سالم باشه مشکلتون حل میشه با اینکار![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)