سلام به همه عزیزان ، میخواستم یه مطلبی رو در مورد ADSL خونگی براتون بنویسم ، من حدودا یک هفته پیش درخواست دادم به یکی از نمایندگی های فن آوا و وقتی به شرکت زنگ زدم و لیست قیمت پرسیدم دیدم یکمی زیادی داره گرون میگه ، من خودم مودم TP-Link مدل 8811 گرفتم و سرویس 512 ماهی 4 گیگ خریدم 26 هزار تومن ( با مالیات و آبونمان مخابرات ) و 15 هزار تومن هزینه رانژه و نصب . در کل چیزی حدود 75 هزار تومن برام آب خورد،وقتی به دوستام گفتم اینقدر هزینه کردم بهم خندیدن !! چون همشون از داتک 128 ماهی 10 تومن گرفته بودن و فکر میکردن رفته تو پاچم ، منم شک کردم تو ذوقم خورد و به خودم گفتم خونگی 128 بیشتر نمیدن ولی سرویس من 4 روزه وصل شد و من 3 روزه دارم استفاده میکنم ، فقط عکس زیر رو ببینین خودتون متوجه میشین ، من با IDM دانلود میکنم :
فقط یه چیزی رو بهتون بگم ، هر چیز ارزونی بی دلیل نیست !!!
هرچی بیشتر پول بدین بیشتر آش میخورین !
من اگر به جای شما بودم و میخواستم 512 محدود بگیرم ، 512 ECO از شاتل میگرفتم ، البته شاید شاتل تو منطقه شما سرویس نمیده و به همین دلیل شما رفتی از اون شرکت گرفتی یا به هر دلیل شخصی دیگه ای ، ولی شما فرض کن اصلا تا 1 مگابیت سرعت دانلود داشته باشی ، چه فایده ای داره وقتی که محدودیت 4 گیگ داری ؟!!!
برای همین من برای 512 محدود شاتل رو پیشنهاد میکنم چون 1 تا 7 صبح محدودیت نداره . قیمتش هم 18900 تومان هست . خنده دوستانتون هم به نظر من بی دلیل بوده چون خیلی نمیشه سرویس نامحدود رو با سرویس محدود مقایسه کرد .
خودم هم به طور کلی از سرویس محدود متنفرم برای همین طرف شرکت هایی که محدودیت حجمی دارن نمیرم .
---
راستی چرا قیمت های فن آوا اینطوریه ؟!!! :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
512 عادی نامحدود رو 2,150,000 ریال به اضافه 1,990,000 ریال آبونمان !!!
یک مگ عادی نامحدود رو زده 4,300,000 ریال به اضافه 3,990,000 ریال آبونمان !!!
یا من چشمهام اشتباه میبینه ، یا این یکی دیگه ترکونده ! تازه سرعت ارسال اینها نصف سرعت دریافتشون هست یعنی به ترتیب 256 و 512 .