سلام
d که ماله بالاتر از کنکوره فقط به درک و استدلال بیشتر کمک می کنه!
در مورد a b c هم نمیشه گفت چون گاهی وقت ها یک سوال سخت رو زده a و گاهی هم سوال آسون رو زده c
بنابراین من فکر می کنم a b c هم سطح هستند
سلام
d که ماله بالاتر از کنکوره فقط به درک و استدلال بیشتر کمک می کنه!
در مورد a b c هم نمیشه گفت چون گاهی وقت ها یک سوال سخت رو زده a و گاهی هم سوال آسون رو زده c
بنابراین من فکر می کنم a b c هم سطح هستند
در مورد خستگی که فکر می کنم همه همین جوری هست براشون. من که خسته می شم! چون به هر حال کدوم آدم سالمی 4 ساعت و 10 دقیقه میشینه پای یه دفترچه ای که همش باید فکر کنه و سعی کنه جواب بده ! و یک لحظه هم استراحت وجود نداره!rosenegarin13 :بچه ها 10 روزتون میره واسه این گزینه 2
10 روز حداقل 4 ساعت پشت کامپیوتر تست زدن
من روزایی که آزمون میدم خیلی خسته میشم
شما رو نمیدونم
یعنی 10 روزم میره
مگه چند روز دیگه مونده
من میخواستم ثبت نام کنم ولی معلمم قانعم کرد بشینم درس بخونم بهتره
به هرحال صلاح مملکت خویش خسروان دانند
این نظر من بود
سربلند باشید
ولی به هر حال کنکور هم این شکلیه و باید براش آماده شد! ویژگی سوالات کنکور اینه که سوالات به ترتیب فصول درسیه! یعنب مثلا درس فیزیک سوال یک ماله فصل اول سوال 2 ماله فصل دوم و الی آخر! یعنی هر بار که یک تست کنکور جامع رو میزنین و ارزیابی می کنین انگار یک دور 30 کتاب کامل رو ورق زدبد و مرور کردید!
بنابراین این شیوه ی خوبیه برای جمع بندی و مرور و آمادگی برای کنکور و پیدا کردن نقاط قوت و ضعف برای چاره اندیشی پیش از کنکور!
یعنی اینکه وقتی امروز یک آزمون رو زدید باید اونو بررسی کنید و تمام اشکالات رو یاد بگیرید ! مثلا ممکن است فکر کنید قسمتی از درس را باید مرور کنید(البته به صورت گزینشی) یا جایی رو باید بیشتر تمرین کنید و ..
بنابراین کار اصلی فقط اینه که اشکالات آزمون امروز رو خوب یاد بگیرید و در آزمون بعدی فقط مراقب باشید همان اشکالات قبلی رو دو باره تکرا نکنید
هر سال تکرار شدن سوالات کنکور و شبیه به هم بودن سوالات به این کار کمک می کنه! و به این ترتیب با زدن چند کنکور گذشته کم کم تمام نقاط ضعف برطرف میشه و احساس می کنید که به جمع بندب رسیدید و آماده ی کنکور هستید! این فلسفه ی جمع بندی ماه آخر است!
واسه همین به نظر من زرد قلم چی بهتره . چون فقط سوالات کنکور رو جمع آوری کرده! و ماه آخر زمان یادگیری نکات جدید و زدن تست های طراحی شده نیست! از طرفی هم مطمئن نیستم ویژگی های سوالات کنکور یعنی تکرار شدن سوالات - به ترتیب فصول بودن و ... توش رعایت شده باشه ! که احتمالا هم نشده!
اتفاقا باید تکراری باشه! چون قصد چمع بندی داریم! ماه آخر استرس و چیز های دیگه باعث میشه احساس کنیم حتی ساده ترین چیز ها رو هم بلد نیستسم . واسه همین زدن سوالات کنکور و جمع بندی به این روش خیلی موثرهسلام دوستان
برتری مرور آخر اینه که سوال تکراری نداره ولی زردقلمچی کلش سوالاتی هستش که شما قبلا زدید و به قول گزینه دو شما نمی تونید خودتون رو محک بزنید و ببینید کجا اشکال دارید چون ممکنه اون سوال دقیقا به ذهن شما مونده باشه یا شاید حفظ کرده باشین ولی احساس کنید بلدین و اینجوری دقیقا نقاط ضعف شناسایی نمیشه
من خودم که ثبت نام نکردم
اگر فرصت کنید که خیلی خوبه! ولی من باور نمی کنم!به نظر من که چیز خوبی می تونه باشه
آخه یک ماه آخر رو بیشتر باید آزمون زد
من که هم زرد می زنم و هم گزینه ی 2
من فکر کنم، بهترین منبع جمع بندی به طور استاندارد کتاب سنجش آخر گاج هست چون سوالهای خارج از کشور را داره و این سوالاتش طراح کنکور طرح کرده و خیلی تازه هست ، هیجا ندیدین،اگر گاج چاپ جدید کرده باشد خیلی خوب میشه چون جمعا از سال 84 تا 87 میشه 4 تا آزمون،و تمام مشکلات ضعفت مشخص میشه.
یه سوال:
همه درسها را تمام کردی؟
من قرابت از انرژی اتمی استفاده میکنم آرایه هم تعریف کلک رو شنیدم چیزخوبیه اگه ضعف داری بگیر کمکت میکنه
تا خرداد کاظم تمومش میکنه
آزمون امروز یه سوال فیزیک مسخره داشت.شیمی هم خیلی سخت بود. ولی در کل آزمون خوبی بود.
چرا ؟
خیلی شیمی سنگینی بود..واقعا شیمیش سخت بود.. دیفرانسیل هم خیلی سخت بود.. شکل هایی که داده بود سر آدم رو گیج میکرد...
هندسش خیلی راحت بود .. فیزیک پیش و پایش هم متعادل بود ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)