دوستان یکی از دوستان من یک مهندس است اما زبان انگلیسیاش خوب نیست و میخواهد به زبان علاقمند شود تا استارت یادگیریاش بخورد و انگیزه پیدا کند کسی کتابی سراغ دارد که بدردش بخورد ( جذاب باشد و انگیزه لازم را به این دوست ما بدهد)
دوستان یکی از دوستان من یک مهندس است اما زبان انگلیسیاش خوب نیست و میخواهد به زبان علاقمند شود تا استارت یادگیریاش بخورد و انگیزه پیدا کند کسی کتابی سراغ دارد که بدردش بخورد ( جذاب باشد و انگیزه لازم را به این دوست ما بدهد)
من هم یه همچین چیزی رو شنیده ام از دوستانی که 1100 واژه رو گرفتن ... البته من یه تئوری دارم واسه این قضیه و اون هم اینکه واژه های 504 سطح متوسط هستند (از نقطه نظر سطح پیشرفته عرض می کنم - خدای نکرده جسارت نباشه) ... نتیجه اینکه واقعاً هم برای زبان آموز مفید و جالبه که بلدشون باشه، چون "باید یادشون بگیره" .. اما 1100 رو میاره به واژه هایی که همونطور که گفتی شاید خیلی مرسوم نباشن ... هرچند باز بسته به معیار مقایسه ماست که مثلاً فیلم و سریال انگلیسی رو ملاک قرار بدیم؟ .. یا مثلاً متون خبری روی وب؟ .. یا کتاب و متون ادبی؟ ...
من پیشنهاد خاصی ندارم و ایشالا دوستان با تجربه تر نظر بدن .. اما فکر می کنم هیچی موثر تر از reading در زمینه های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای تقویت دایره واژگان نباشه.
باز من نظر شخصی ام رو میگم: بهترین کار واسه ایجاد علاقه اینه که از همون علایقی که وجود داره استفاده کنیم!!! ..
الان روبروی دانشگاه تهران متون ادبی (بصورت کتاب داستان منظورمه) خوبی هستند که در سطوح مختلف (از مقدماتی تا پیشرفته) موجود هستند ... میتونه بره و یکی دوتا تهیه کنه .. اگه هم در حدی هست که بتونه متون وب رو بخونه که دیگه چه بهتر .. دریای اطلاعات؛ در هر زمینه ای که بخوای .. اصلاً شما بگو استقلال و پرسپولیس!! ... وقتی طرف بدونه داره یه متن میخونه در مورد تیم مورد علاقه اش که حاوی اطلاعات جدیدی واسه اشه، ناخودآگاه جذب میشه به نظرم.
خب عرض من همینه... سطح زبان شما حدوداً چطوره؟ ... برداشت من اینه که شما میگید متوسط یا زیر متوسط هستید؛ درسته؟ ... با همین حساب بود که من گفتم، اولویت در زبان آموزی با مهارت های دیگه اس که بطور غیرمستقیم گرامر شما رو هم ارتقاء میدن ..
البته این حق شماست که بگید "آقا جان! من الان فقط در مورد گرامر میخوام نظراتتون رو بدونم؛ بی خیال بقیه مهارت ها!" ... در اون حالت من توصیه ام اینه که یک کتاب گرامر انگلیسی تهیه کنید (لازم نیست انگلیسی باشه -- زبان فارسی هم باشه کار رو راه میندازه -- از هر نویسنده ای) و مطالعه کنید .. چون دیگه در اون قالب، بحث صرفاً حفظی جاته ...
* ضمناً یه سوال .. شاید من درست متوجه نشدم .. گفتید "برای کنکور کارشناسی توی دانشگاه خودمون" ... یعنی الان چه مقطعی هستید؟ (کنجکاوی من هستش صرفاً -- ایشالا فضولی نباشه.)
من تعریف کتاب سه جلدی English Vocabulary in Use را شنیدهام
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
دیکشنری سراغ دارید که هم معنی انگلیسی به انگلیسی لغت را داشته باشد و هم نمونه جملات انگلیسی که آن کلمه استفاه شده است و هم معنای فارسی ان کلمه را
کتابی سراغ دارید که اصطلاحات فیلمهای سینمایی را در آن گردآوری کرده باشد با معنی آن
آره یه نرم افزار بود به نام کابرد اصظلاحات در فیلم (نرم افزار فارسی بود) منتها من نتونستم باهاش کار کنم چون دور ویستا کار نمیکرد روی xp هم سریال میخواست
ممنونم از جوابتون
راستی یه فلش کارت دیدم که 601 کلمست کسی نمی دونه چطوره ؟
سلام
دوستان اگه متن انگلیسی زبان تخصصی برق با ترجمه را برام بگذارید ممنون میشم
خیلییییییییییییییییییییی ممنوووووووووووووووووووووو ووون
601 یک کتابه مثل 504، البته کلماتش بسیار سخت تر از 504 هست. کلمات از حد تافل بالاتره و به درد کسانی می خوره که GRE یا آزمونهایی که سطح لغتش از تافل بالاتره امتحان می دن.
بهترین کتاب برای لغت همون 504 هست.
سلام من از کتا ب های English grammer in use & English vocabulary in use استفاده میکنم خیلی خیلی موثر بوره مخصوصا تو vocab . من به کسانی که مشکل دارم این کتاب رو پیشنهاد میکنم . در ضمن جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلاممممممممممممممممممممم به همهههههههههههههههههههههه .
سیزدهتونو در کردید . ما که نکردیم !
یه کمک به ما کنید .
از بین این پکیج ها کدوم برای دانلود بهتره ؟
1. Oxford New English File Series
2. Cambridge English Pronouncing Dictionary
3. Pronunciation and Speech Tutor of The English Center
4. Face2Face Cambridge English Course
5. Learn to Speak English Deluxe 10
6. نصرت 1.2.3
بعد این نصرت چه جوریه ؟ 1.2.3 ش دنباله ی همن ؟ روشش قدیمیه یا خوبه ؟
لطفا راهنمایی کنید![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)