تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 326 از 923 اولاول ... 226276316322323324325326327328329330336376426826 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,251 به 3,260 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان یکی از دوستان من یک مهندس است اما زبان انگلیسی‌اش خوب نیست و می‌خواهد به زبان علاقمند شود تا استارت یادگیری‌اش بخورد و انگیزه پیدا کند کسی کتابی سراغ دارد که بدردش بخورد ( جذاب باشد و انگیزه لازم را به این دوست ما بدهد)

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من لغت های کتاب 504 کلمه رو حفظ کردم خیلی بهم کمک کرد مخصوصا تو خوندن متن . الان فلش کارت 1100 کلمه رو گرفتم ولی لغت هاش زیاد کاربردی نیستن ! یعنی خیلی کم تو متن ها بهشون برمی خوری می خواستم کتاب خوب واسه لغت سراغ ندارین ؟
    من هم یه همچین چیزی رو شنیده ام از دوستانی که 1100 واژه رو گرفتن ... البته من یه تئوری دارم واسه این قضیه و اون هم اینکه واژه های 504 سطح متوسط هستند (از نقطه نظر سطح پیشرفته عرض می کنم - خدای نکرده جسارت نباشه) ... نتیجه اینکه واقعاً هم برای زبان آموز مفید و جالبه که بلدشون باشه، چون "باید یادشون بگیره" .. اما 1100 رو میاره به واژه هایی که همونطور که گفتی شاید خیلی مرسوم نباشن ... هرچند باز بسته به معیار مقایسه ماست که مثلاً فیلم و سریال انگلیسی رو ملاک قرار بدیم؟ .. یا مثلاً متون خبری روی وب؟ .. یا کتاب و متون ادبی؟ ...

من پیشنهاد خاصی ندارم و ایشالا دوستان با تجربه تر نظر بدن .. اما فکر می کنم هیچی موثر تر از reading در زمینه های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای تقویت دایره واژگان نباشه.
    دوستان یکی از دوستان من یک مهندس است اما زبان انگلیسی‌اش خوب نیست و می‌خواهد به زبان علاقمند شود تا استارت یادگیری‌اش بخورد و انگیزه پیدا کند کسی کتابی سراغ دارد که بدردش بخورد ( جذاب باشد و انگیزه لازم را به این دوست ما بدهد)
    باز من نظر شخصی ام رو میگم: بهترین کار واسه ایجاد علاقه اینه که از همون علایقی که وجود داره استفاده کنیم!!! ..

الان روبروی دانشگاه تهران متون ادبی (بصورت کتاب داستان منظورمه) خوبی هستند که در سطوح مختلف (از مقدماتی تا پیشرفته) موجود هستند ... میتونه بره و یکی دوتا تهیه کنه .. اگه هم در حدی هست که بتونه متون وب رو بخونه که دیگه چه بهتر .. دریای اطلاعات؛ در هر زمینه ای که بخوای .. اصلاً شما بگو استقلال و پرسپولیس!! ... وقتی طرف بدونه داره یه متن میخونه در مورد تیم مورد علاقه اش که حاوی اطلاعات جدیدی واسه اشه، ناخودآگاه جذب میشه به نظرم.

3. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز من که نگفتم زبانم خوبه. گرامرم ضعیفه یا اینکه نخواستم برم کلاس تا زبان رو
    در حد استادی یاد بگیرم من فقط میخوام توی گرامر یک کم تقویت بشم همین

ممنون
    خب عرض من همینه... سطح زبان شما حدوداً چطوره؟ ... برداشت من اینه که شما میگید متوسط یا زیر متوسط هستید؛ درسته؟ ... با همین حساب بود که من گفتم، اولویت در زبان آموزی با مهارت های دیگه اس که بطور غیرمستقیم گرامر شما رو هم ارتقاء میدن ..

البته این حق شماست که بگید "آقا جان! من الان فقط در مورد گرامر میخوام نظراتتون رو بدونم؛ بی خیال بقیه مهارت ها!" ... در اون حالت من توصیه ام اینه که یک کتاب گرامر انگلیسی تهیه کنید (لازم نیست انگلیسی باشه -- زبان فارسی هم باشه کار رو راه میندازه -- از هر نویسنده ای) و مطالعه کنید .. چون دیگه در اون قالب، بحث صرفاً حفظی جاته ...

* ضمناً یه سوال .. شاید من درست متوجه نشدم .. گفتید "برای کنکور کارشناسی توی دانشگاه خودمون" ... یعنی الان چه مقطعی هستید؟ (کنجکاوی من هستش صرفاً -- ایشالا فضولی نباشه.)

5. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    من لغت های کتاب 504 کلمه رو حفظ کردم خیلی بهم کمک کرد مخصوصا تو خوندن متن . الان فلش کارت 1100 کلمه رو گرفتم ولی لغت هاش زیاد کاربردی نیستن ! یعنی خیلی کم تو متن ها بهشون برمی خوری می خواستم کتاب خوب واسه لغت سراغ ندارین ؟
    من تعریف کتاب سه جلدی English Vocabulary in Use را شنیده‌ام

---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------

دیکشنری سراغ دارید که هم معنی انگلیسی به انگلیسی لغت را داشته باشد و هم نمونه جملات انگلیسی که آن کلمه استفاه شده است و هم معنای فارسی ان کلمه را

کتابی سراغ دارید که اصطلاحات فیلم‌های سینمایی را در آن گردآوری کرده باشد با معنی آن

7. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

کتابی سراغ دارید که اصطلاحات فیلم‌های سینمایی را در آن گردآوری کرده باشد با معنی آن
    آره یه نرم افزار بود به نام کابرد اصظلاحات در فیلم (نرم افزار فارسی بود) منتها من نتونستم باهاش کار کنم چون دور ویستا کار نمیکرد روی xp هم سریال میخواست

داره خودمونی میشه hossein1320's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ممنونم از جوابتون
    راستی یه فلش کارت دیدم که 601 کلمست کسی نمی دونه چطوره ؟

داره خودمونی میشه persian_antonio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض دوستان اگه متن انگلیسی زبان تخصصی برق با ترجمه را برام بگذارید ممنون میشم( 4 صفحه کافیه )

سلام
    دوستان اگه متن انگلیسی زبان تخصصی برق با ترجمه را برام بگذارید ممنون میشم
    خیلییییییییییییییییییییی ممنوووووووووووووووووووووو ووون

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

ممنونم از جوابتون
    راستی یه فلش کارت دیدم که 601 کلمست کسی نمی دونه چطوره ؟
    601 یک کتابه مثل 504، البته کلماتش بسیار سخت تر از 504 هست. کلمات از حد تافل بالاتره و به درد کسانی می خوره که GRE یا آزمونهایی که سطح لغتش از تافل بالاتره امتحان می دن.

بهترین کتاب برای لغت همون 504 هست.

12. 4 کاربر از A r c h i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال جنگل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    در جوار امام رضا

پيش فرض

سلام من از کتا ب های English grammer in use & English vocabulary in use استفاده میکنم خیلی خیلی موثر بوره مخصوصا تو vocab . من به کسانی که مشکل دارم این کتاب رو پیشنهاد میکنم . در ضمن جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه pirooz000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض کدوم یکی از این پکیج ها بهتره ؟

سلاممممممممممممممممممممم به همهههههههههههههههههههههه .

سیزدهتونو در کردید . ما که نکردیم !

یه کمک به ما کنید .

از بین این پکیج ها کدوم برای دانلود بهتره ؟

1. Oxford New English File Series

2. Cambridge English Pronouncing Dictionary

3. Pronunciation and Speech Tutor of The English Center

4. Face2Face Cambridge English Course

5. Learn to Speak English Deluxe 10

6. نصرت 1.2.3

بعد این نصرت چه جوریه ؟ 1.2.3 ش دنباله ی همن ؟ روشش قدیمیه یا خوبه ؟

لطفا راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •