بعدا اون جا شما اگه 256 بگیرید سسرعت دانلود چقدره؟؟![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بعدا اون جا شما اگه 256 بگیرید سسرعت دانلود چقدره؟؟![]()
ممنون از زحمات توحيد عزيز
من هم كاملا با اين رويه موافقم و بهتره كه همه دوستان انتقادات و مشكلاتشون رو اينجا مطرح كنند تا دقيقا سرفصل موضوعات مشخص بشه
در مورد افرادي كه بايد برن هم من نظرم اينه كه يه سري از بچه ها كه واقعا روي شبكه و اينجورچيزا تسلط دارن به اين بحث برن تا نشه به اين راحتي ها با يكي دو مورد حرف قلمبه اونا رو پيچوند (البته من قصد جسارت به هيچكدوم از بچه ها رو ندارم و منظورم خودمه كه اطلاعات علمي و آكادميكي در مورد شبكه ندارم) اينجوري بنظرم نتيجه بهتري عايدمون ميشه ولي بهرحال همه كاربرا ي سابق و فعلي همارا با هم همفكري داشته باشيم تا شايد بتونيم مشكل اينترنت شهرمون را با شروع از همارا حل كنيم
به اميد اون روز![]()
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
یه چند تا موضوع به ذهنم اومد می گم /
- اینکه بهتره نیست هزینه 10000 تومانه نگیرن؟ ( یه سری فوایدی داره / البته در کنار یکسری مسائل که باعث ضرر نشه )
- چرا سرویس 1 مگ رو ماهانه نمی فروشند؟
فعلا چیز دیگری به ذهنم نمی رسه
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
Last edited by arashrasa; 06-04-2010 at 14:08.
سلام بر دوستان
از عزیزان واقعا تشکر می کنم که بانی این عمل خیر شدند و از همه مهتر از آقا توحید که واقعا سنگ تموم گذاشتند آقا ایول
اما بریم سر اصل مطلب ...........
من امروز رفته بودم همارا یه خبرایی و اطلاعاتی کسب کردم که مفید بود .
دوستانی که می خوان به عنوان نماینده حضور داشته باشند خبر ما را به همارایی ها برساند ولی ،
در نظر داشته باش :
جلیل زادی دارای اخلاق خاصیه اصلا در مقابلش کوتاه نیان
100 % هر چی ما بگیم اونا تقصیر مخابرات می ندازند و یا سیاست های کلی کشور . پس سعی کنید که اسیر اداری بازی و کاغذ بازی ایشون نشوید چون با ارائه چند آمار و حرف زدنش بدهکار هم می شیم (تجربه ام می گم اما نپرسیم از کجا می دونمd
تو رو خدا این مشکل DNS را بگین تا قبول کنه که مشکل دارند که فکر نکنم ...
رابطشون را با سایر شرکتا از ایشون بپرسید چون رابطه با سایر شرکتا نشان دهنده کلی چیز است . مثلا اگر خوب باشد بنابراین سعی می کنند که سیاست های کلی خود را با هم هماهنگ کنند اما اگر اختلاف زیاد داشته باشند در این صورت به نفع ماست چون باعث رقابت می شود که در دراز مدت باعث بهبود شرایط می شود . تا اونجا که من اطلاع دارم گزینه دوم صادقه
مشکلات مربوط به پشتیبانی و حرفای موجود در این زمینه که کلی در این فروم بحث کردیم انتقال فرمائید . مثلا اگر دو بخش پشتیبانی تخصصی و ساده داشته باشند فکر کنم مفید باشه
اگر هم فرصت شد در مورد افزایش نماینده هاش تو شهر اقدام کنند
سایت همارا را پر بار کنند چون اطلاعاتی که در اختیار کاربر قرار می دهد کمه . مثلادر مورد قطعی و یا کاهش سرعت .
در اخر هم اینکه آرزوی موفقیت کنید چون بالاخره مال شهر خودمونه و خودمون ازش استفاده می کنیم اما اگر باعث بهبود سرویس های خودشان بشوند موفقیت بیشتری را برایشان خواهد داشت
موفق باشیند و بازم تشکر
Last edited by AAKOJ; 08-11-2009 at 22:17.
سرعت دانلود و آپلود من به این میگم 128/128 یعنی همین
اینم لیست قیمت
---------------.net
Last edited by arashrasa; 08-11-2009 at 22:15.
پینگش واقعا عالیه....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)