امتحانات ترم تابستان کلا کی تموم میشه؟
امتحانات ترم تابستان کلا کی تموم میشه؟
تا 90/06/17
.
انتخاب واحد کی شروع میشه .
بچه ها من یه سوال در مورد سربازی داشتم جواب بدین ممنون میشن :
1- اگر یکی نتونه 6 ساله یه رشته رو تموم کنه فرض کنید به دلیل بیماری که حتی چند ترم رو هم مرخصی گرفته باشه آیا اگر مدرک پزشکی ببره میتونه بیشتر از 6 سال درس بخونه یا نه البته معافیت سربازی نداره و غیبت هم نداره .
2- اگر هم نتونه بیشتر از 6 سال ادامه تحصیل بده میتونه دفترچه خدمت رو پست کنه و تا زمانی که محل خدمتش معلوم بشه واحد برداره ؟ یا اینکه نه اگه به 6 سال رسید باید کلا بره سربازی و اجازه برداشتن واحد نداره .
3- بعد در حین خدمت میتونه درس هم بخونه ؟
بعد یه سوال هم در مورد معافیت سربازی داشتم :
4- یه فرد میتونه حین درس خوندن در پیام نور به دلیل بیماری بره دنبال معافیت پزشکی . بیماری که 6 سال طول کشیده و احتمالا به گفته پزشک متخصص راه درمان نداره اصلا به بیماری پوستی مزمن معافیت پزشکی تعلق میگیره
![]()
ببخشید یه سوال داشتم.برادر من دانشجوی رشته ی نقاشی هستش.امسال کاردانیشو تموم کرده و میخواد واسه کارشناسی گرافیک بخونه.به نظر شما آیا پیام نور گزینه ی مناسبی هستش واسه گرافیک؟کیفیت تدریسش و امکاناتش به طور کلی چجوریه؟شرایطش به چه صورت هستش؟
انتخاب واحد کی شروع میشه .
نیمسال اول (پاییز)
ثبت نام و انتخاب واحد: ۲۱/۶/۹۰ لغایت ۲۸/۶/۹۰
نه چون در حین تحصیل از معافیت تحصیلی استفاده میکنید نمیتونید درخواست معافیت پزشکی بدیدیه فرد میتونه حین درس خوندن در پیام نور به دلیل بیماری بره دنبال معافیت پزشکی . بیماری که 6 سال طول کشیده و احتمالا به گفته پزشک متخصص راه درمان نداره
این پست رو ببینید :اصلا به بیماری پوستی مزمن معافیت پزشکی تعلق میگیره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاریخ ثبت انتقال و تغییر رشته : 90/5/2 الی 90/6/15
تاریخ ثبت مهمان شدن: 90/5/2 الی 90/6/21
ارائه دروس در سیستم برای مراکز : 90/6/1 الی 90/6/20
زمان درخواست وام : از شروع ثبت نام تا پایان ثبت نام
ثبت نام و انتخاب واحد: 90/6/21 الی 90/6/28
زمان پرداخت شهریه ثابت و قطعی: زمان ثبت نام
شروع کلاسهای رفع اشکال گروهی : 90/7/3
اگه درسخون هست و میتونه بدون استاد درس یاد بگیره ، خوبه
ولی درکل پیام نور نرید بهتره
.
پیام نور رو به عنوان اخرین گزینه در نظر بگیریدبه نظر شما آیا پیام نور گزینه ی مناسبی هستش واسه گرافیک
؟؟؟
چرا اخه؟
مگه پیام نور چشه؟
من دارم تصمیم میگیرم برم پیام نور
اکه میدونید مشکلی چیزی داره بگید
در ضمن ,مگه فرقی هم بین مراکز پیام نور میکنه؟(بهتر بودن)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)