هکی رو که ریختم چطور پاک کنم ؟
بابا من گوشیم p1i هستش تا حالا صد بار گوشیم رو هک کردم و مشکلی نبوده در عجبم چه طوری شما نمیتونی هک ها رو انجام بدی اگه صدای گوشیت تیز تر شده واسه همون هکه هستش من هم وقتی هک کردم صدای گوشیم تیز تر شد و بعدش کلا پاکش کردم و دیدم صدای خود گوشی بدون هک با کیفیت تره.
موفق باشی .
پس مشکل از تایپیک هک نیست مشکل از فایل توی هکه هست.
Last edited by saber.r; 06-05-2009 at 11:55.
هکی هست که دکمه های پی وان را به صورت پیش فرض با اعدادش فعال کنه بعد alt را که میزنیم حروف فعال بشه ؟ چون بیشتر نرم افزار ها احتیاج به دکمه های جهت دار دارند و باید مرتب alt را بزنیم تا بتونیم با این نرم افزار ها کار کنیم.

بچه ها جون هرکی رو دوست دارید یه کمک به ما هم بکنید.من رو گوشیم هک صدا رو انجام دادم گوشیم روشن خاموش میشد بردم آپش کردم درست شد ولی هنوز یه مشکل باهاش دارم اونم اینه که ولومشو نمیتونم کم و زیاد کنم . تو کل گوشی.ارور میده ..
خواهشا یه کمکم بکنید . ممنون از بروبچ
من به عنوان کسی که اکثر آموزشهای این تاپیک رو گذاشته از شما معذرت میخوام بابت آموزشهای ناقص و تست نشده این تاپیک
درود
از وقتی گوشی P990 رو هک کردم
نمی دونم چرا وقتی در دوربین رو باز می کنم
گوشیم نمی ره تو حالت عکسبرداری ؟؟

از pack Dock هستش pv-camera-loc رو پاک کن از توی C-resource-app حل میشه

بچه ها ازتون خواهش میکنم , یه راهنماییم کنید . گوشیمم p1
خوشحالم از اینکه یک نفر پیدا شد معذرت خواهی کرد
سلام
یه رم 2گیگ روی گوشیم بود که فقط 50مگابایت از اون خالی بود. حالا یه اتفاق جالب افتاده اینکه رم پاک نشده اما وقتی میرم تو منیجر گوشی، نه آهنگها رو نشون میده و نه هیچ فایل دیگه!!!
چندتا پوشه جدید مخصوص موزیک ، ویدئو ، عکس و . . .اومده که انگار یه رم جدید گذاشتم روی گوشی!
چطور میتونم فایلهایی رو که هنوز پاک نشده برگردونم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)