تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 326 از 905 اولاول ... 226276316322323324325326327328329330336376426826 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,251 به 3,260 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام
    راستش تو دفترچه اصلا چیزی به عنوان فیوز کولر ندیدم و ننوشته بود!! پراید 111
    دیروز در حالت درجا دوباره چک کردم.ظاهرا من اشتباه کردم و کولر روشن میشه.اما دریغ از 1 ذره باد خنک.من فکر کنم گاز کولر به علت نشتی کلا خالی شده. باید تعمیرکار چه دستگاهی داشته باشه برای چک و رفع نشتی؟
    سلام.طبق گفته جناب camaro اگه گاز خالي بشه فشنگي مانع اومدن كمپرسور تو مدار ميشه.چند دقيقه بعد از استارت كولر لوله هاي رفت و برگشت به اتاق تغيير دما داده يعني يكي داغ و ديگري سرد ميشه.اگه اين موضوع در خودرو شما اتفاق ميفته پس احتمال زياد دريچه هاي تنظيم هوا در خودرو شما بدرستي كار نميكنه .شايد هواي سر كولر وهواي گرم بخاري با هم قاطي شده واثر كولر خنثي ميشه.
    اگر به هر دليلي مسير گاز مسدود بشه يك سوپاپ ته كمپرسور هست كه عمل ميكنه و فشار گاز رو ثابت نگه ميداره.براي تست فشار:تعمير كار چند دقيقه ماشين رو روشن ميكنه بعد دو تا گيج فشار به در پوشها در مسير گاز قرار ميده وفشار رو اندازه ميگيره.ولي شما ميتونيد در پوشها رو باز كنيد و با يك فازمتر سوزنها رو در حد يك ثانيه فشار بديد تا از بودن گاز در مسير اطمينان حاصل كنيد.

2. 2 کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    نه صفحه فیوز تو دفترچه رو پیدا کردم اما چیزی به عنوان فیوز کولر یا خنک کننده نیست. یک خنک کننده هست اونم زده خنک کننده موتور
    میشه بفرمائید 111 فیوز کولرش چه شماره و رنگی هست؟ برم چکش کنم تو دفترچه ندیدم
    فکر می کنم این کمپرسور رو هم برای صرفه جویی روی همون گذاشتن شما چکی رو که دوستمون جناب camaro lt فرمودند انجام بدین اگه بلدین و میتونید کمپرسور رو چک کنید
    و با توجه به گفته های بالا اقدام کنید که با کمترین هزینه مناسب ترین نتیجه رو بگیرید

4. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.چند روز قبل پست زدم كه اگه كسي دسترسي داره از مراحل تعويض پمپ بنزين پرايد انژكتوري چندتا عكس بزاره ودر ضمن ريزه كاريها رو هم بگه.هنوز منتظرم.با تشكر فراوان

6. این کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان ماشین من 206 اس دی ( v 20 ) مدل 90 است امروز فن کولر و بخاری داخل اتاق از کار افتاد بعد از بازدید متوجه شدم که فیوز سوخته و بعد از تعویض فیوز مجددا" فن از کار افتاد .حالا نمایندگی می گوید که موتور فن مشکل دارد وباید تعویض شود اما در هیچ نمایندگی تعویض را با گارانتی انجام نمیدهند و بعضی نمایندگی ها می گویند متور آن پیدا نمی شود . قیمت آزاد آن را حدود 3/000/000 ریال اعلام می کنند میخواستم بپرسم کسی نمایندگی که این قطعه را داشته باشد سراغ دارد یا کسی از دوستان به این مشکل برخورد کرده . یعنی قیمت موتور فن بخاری پژو اینقدر گران است . لطفا" اگر تجربه ای در این مورد دارید بفرمایید.

در آغاز فعالیت arakcar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    اراک-اصفهان-کاشان

پيش فرض

سلام
    اگر طبق گفته ها ی شما جلو بریم عیب موتور فن تهویه داخل خودروی شما از دو عدد بوش سر و ته ارمیچر موتور می باشد-منتهی این منوط به این می باشد که موتور فن باز شود.
    بوش ها در مغازه های که فقط لوازم برقی دارند موجود می باشد.البته بوشی به نام این خودرو وجود ندارد و باید از نمونه مشابه استفاده شود یا تراشکاری برای شما دو عدد بوش برنجی بتراشد-
    این که شما فرمودید فیوز سوخته بود و مجددا فیوز استفاده کردید و فن عمل کرد ناشی از همین عیب می باشد-به خاطر تلرانس کم بالشتک با ارمیچر و گشاد شدن بوش ها ارمیچر می تواند به بالشتک اصلاح فارسی تنه بزند و جریان لحطه ای بکشد که منجر به سوختن فیوز می شود.َ
    در پناه حق موفق باشید

9. این کاربر از arakcar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

gmd

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان ماشین من 206 اس دی ( v 20 ) مدل 90 است امروز فن کولر و بخاری داخل اتاق از کار افتاد بعد از بازدید متوجه شدم که فیوز سوخته و بعد از تعویض فیوز مجددا" فن از کار افتاد .حالا نمایندگی می گوید که موتور فن مشکل دارد وباید تعویض شود اما در هیچ نمایندگی تعویض را با گارانتی انجام نمیدهند و بعضی نمایندگی ها می گویند متور آن پیدا نمی شود . قیمت آزاد آن را حدود 3/000/000 ریال اعلام می کنند میخواستم بپرسم کسی نمایندگی که این قطعه را داشته باشد سراغ دارد یا کسی از دوستان به این مشکل برخورد کرده . یعنی قیمت موتور فن بخاری پژو اینقدر گران است . لطفا" اگر تجربه ای در این مورد دارید بفرمایید.
    این سوال رو پاسخ بدین :موتور رو که روشن می کنید بلافاصله فیوز می سوزه یا بعد از کمی کار کردن
    نمایندگی ها معمولا بلد نیستند و کارشون روی سیستم گارانتی فقط تعویض هست که مجموعه رو عوض می کنند و اگه نشد یه جای دیگه رو عوض می کنند
    احتمال زیادی هست که موتور فن سالم بوره و خیلی قطعات ریز قابل تعویض ان مشکل داشته باشه حتی ممکنه فیش ورودی که خیلی یش میاد اتصالی داشته باشه اما مشکل اینجاست که شما باید حوصله داشته باشید و بلد باشید تا تک تک باز و چک کنید
    اگه نه به یک تعمیر کار وارد مجهز سیستم برقی مراجعه کنید نه نمایندگی و نه هر برق کار ماشینی که در برخی شهر ها فقط یکی پیدا میشه
    اونا کل ندار رو براتون چک می کنند تا ایراد مشخص شه
    خودتون تنها کاری که اسون میتونید انجام بدین جدا کردن فیش برق موتور فن و امتحان مجدد فیوزه و اینکه ببینید فن جام نکرده

11. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام.چند روز قبل پست زدم كه اگه كسي دسترسي داره از مراحل تعويض پمپ بنزين پرايد انژكتوري چندتا عكس بزاره ودر ضمن ريزه كاريها رو هم بگه.هنوز منتظرم.با تشكر فراوان
    چند بار انجام دادم و چندان پيچيده نيست اما متاسفانه تصوير ندارم، اگر مناسب ديدين توضيح بدم.

13. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

سلام
    ماشینم پراید تازه گرفتم و دیدم که حجم روغن ترمزش کمه خلاصه رفتم و یه روغن ترمز زرد رنگ گرفتم و ریختم تو مخزن حالا این کار مشکلی رو ایجاد میکنه ؟ اصلا از کجا باید بفهمم که روغن قبلیم چی بوده ؟
    سوال دیگه ای هم که دارم اینه که هر دو روز یه بار اب رادیاتم خالی میشه این طبیعی هستش یا نه (
    فقط اون مخزن کمکیش که پلاستیکی هستش رو پر اب می کنم و اونه که خالی میشه . ایا باید خود رادیات رو باز کنم و اب توش بریزم ؟؟؟؟؟)؟ روزی 20-25 کیلومتر رانندگی میکنم باهاش و ماشینم آمپرش معمولی هستش و تا وسطش میاد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام ما یه پراید 83 داریم که از دیروز نزدیک های خونه خاموش کرد و دیگه روشن نشد ،از طرفی نور چراغ ها هم خیلی کمتر شده،باتریش هم تازه تعویض شده(کمتر از یک هفته) ولی مشکلش حل نشده،ممنون می شم کمک کنید واجبه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من یه روآ مدل 87 دارم که ازش راضیم اما چند ماهی میشه که مشکل پیدا کرده و مشکلش هم اینه که دور موتور میره بالای 2000 و نمیاد پایین، حتی توی سرعت هم وقتی پدال گاز رو هم که ول میکنم باز هم دور موتور از همون جایی که هست پایین تر نمیاد و انگار که هنوز هم گاز میدی... اما کارایی که شده:
    1. سیم گاز چک شده.
    2. استپر تمییز شده و یک بار هم تعویض شده توسط متخصص.
    3.برنامه ECU چند بار عوض شده توسط متخصص اما هر بار فقط 4 روز درست میشه اما دوباره مشکل...
    4.دریچه گاز شسته شده توسط متخصص.
    هر بار که کارای بالا رو انجام میدم فقط 4 روز ماشین درسته اما بعدش دوباره خراب میشه.
    عقلم دیگه به جایی قد نمیده.... لطفا استادان و متخصصان راهنمایی کنن.
    پیشاپیش ممنونم.
    دوستان من واسه این مشکل ماشین رو بردم شهرستان و یکی که کارش ECU بود گفت باید شبیه ساز سنسور اکسیژن نصب کنی چون گازسوز دستی هست ماشینت،
    آقا ما نصب کردیم به ساعت نکشید دوباره خراب شد ...
    بردمش یه شهرستان دیگه و اون طرف گفت این شبیه ساز واسه ساژم هست نه زیمنس پس ببر بکوب توی سر اون نفر قبلی....
    آقا خلاصه به ما گفت ECU ماشین ضعیف شده و باید بلاک بشه....
    و اینگونه بود که بعد از بلاک شدن دیگر نه من مشکلی پیدا کردم نه ماشین و نه دور موتور ماشین...
    جهت اطلاع بقیه دوستان گفتم

17. این کاربر از jesus11077 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •