تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 326 از 506 اولاول ... 226276316322323324325326327328329330336376426 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,251 به 3,260 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir@sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

سلام. دوست عزیز روغن گیربکس هم نیاز به تعویض نداره
    اینطور نیست دوست عزیز اتفاقا صددرصد نیاز به تعویض داره یکی از چیزهای غلطی که در ذهن رانندگان ایرانی فرو رفته اینه که روغن گیربکس و روغن ترمز نیاز به تعویض نداره در حالی که هر دوی اینها خصوصا روغن گیربکس سالی یکبار نیاز به تعویض داره در خودروهای صفر کیلومتر حتما باید روغن گیربکس عوض بشه چون متاسفانه در ماشینهای ایرانی خصوصا پراید به جای واسکازین از روغن 10 استفاده میشه که غلظتش خیلی کمه و دنده ها خوب جا نمیره و در نهایت اینکه روغنهای قسمتهای مختلف خودرو با توجه به میزان کارکرد در اثر گرما غلظت و ویسکوزیته خودش رو از دست میده و حتما باید سالی یکبار تعویض بشه حتی روغن ترمز ,
    لطفا اگر میخواین از جواب کسی انتقاد کنید سعی کنید جواب علمی و منطقی بدین نه فقط از روی شنیده هاتون قضاوت کنید چون با توجه به اینکه اینجا یه محیط عمومی حساب میشه شاید پاسخ اشتباه ما باعث گمراهی سایر دوستان بشه
    Last edited by amir@sh; 25-12-2011 at 18:53.

2. این کاربر از amir@sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir@sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

سلام دوستان : من از ایران خودرو کارت طلائی گرفته بودم ولی رفتم ابطال کردم به این دلیل که میگفتن خدمات و سرویس دهی خوبی نداره......!
    حالا برای بیمه بدنه ماشین کدوم بیمه رو پیشنهاد میکنید؟که هم خدماتش خوب باشه هم بالا ترین خسارت رو پرداخت کنه؟
    دوست عزیز به نظر من اشتباه کردی کارت طلایی از هر بیمه ای معتبرتره همسایه ما سورن رو تازه تحویل گرفت رفت شمال تو جاده خوابش برد با 120 تا میکوبونه تو تیر برق ماشین له شد یعنی واقعا کاپوتش از وسط دو تیکه شد 3 میلیون داد ی دونه صفر دیگه بهش داده این شایعات کار خود نمایندگیهاست چون کارت طلایی واسه اونها ضرر داره نه واسه مشتری ولی میل خودته در نهایت اگر کارت طلایی نخواستی برو بیمه ایران خدماتش از بقیه بهتره

آخر فروم باز vahidhgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز به نظر من اشتباه کردی کارت طلایی از هر بیمه ای معتبرتره همسایه ما سورن رو تازه تحویل گرفت رفت شمال تو جاده خوابش برد با 120 تا میکوبونه تو تیر برق ماشین له شد یعنی واقعا کاپوتش از وسط دو تیکه شد 3 میلیون داد ی دونه صفر دیگه بهش داده این شایعات کار خود نمایندگیهاست چون کارت طلایی واسه اونها ضرر داره نه واسه مشتری ولی میل خودته در نهایت اگر کارت طلایی نخواستی برو بیمه ایران خدماتش از بقیه بهتره
    با دوستمون موافقم
    منم سمند داشتم تصادف کردم کارت طلایی داشت
    سپر جلو کامل افتاد پایین
    بردم نمایندگی یادگار
    230 تومن داد که با صد تومن جمعش کردم بقیه هم زدم به جیب

5. این کاربر از vahidhgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

سلام ماشینمون امروز اون قسمت مشکی سپر جلو افتاده کسی میدونه خودم میتونم بندازمش یا نه باید سپر باز بشه؟؟

اون قسمتی که دورش خط قرمز کشیدم

Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 26-12-2011 at 23:11.

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من ماشینم تیپ 5 و اردیبهشت تحویل گرفتم الان حدود 12000 کار کرده
    خدا رو شکر مشکل خاصی باهاش نداشتم و بخاطر همین هم تنبلی کردم نرفتم برای چک کردن و...
    از لحاظ فنی هم هیچی سر درنمیارم از ماشین!
    روز اول هم که ماشین رو گرفتم دیدم چراغ آچار روشنه و با روش هایی که از اینترنت خوندم اخطار رو قطع کردم (اسمش همون چراغ چک یا نه؟)

حدود یک ماه پیش که هوا خیلی سرد بود ساعت 5 صبح وقتی ماشین رو روشن کردم دیدم اون چراغ زرد رنگ پشت آمپر شروع کرد به چشمک زدن و بوق زدن. (همونی که شبیه ظرف روغنه!)
    این اتفاقا الان خیلی تند تند می افته ...یعنی هر بار که ماشین رو روشن می کنم این چراغ چشمک میزنه و بعد 10 دقیقه خاموش میشه.
    حدود 1 هفته پیش هم وقتی خواستم برم ماشین رو روشن کنم (بعد اینکه 4 روز ماشین خوابیده بود) دیدم نه سوئیچ کار میکنه نه هیچ چراغی روشن میشه
    ماشین هم استارت نمیخوره فهمیدم باتری خالی شده.(روز اول نماندگی گفته بود باتری رو عوض کنم نمیدونم چرا!) چند وقتی هم بود که لامپ نور پایین سمت راننده هی می سوخت.
    باتری به باتری کردیم فعلا درست شده

حالا سوال هام ایناست:

1 - وقتی اخطار آچار رو قطع کردم...اگر مشکلی برای ماشین پیش بیاد میگه یا نه؟ کلا نظرتون چیه در این مورد؟ میشه به حالت اول برش گردوند؟ چی پیشنهاد می کنید؟
    2 - دلیل اینکه باتری خالی شد چیه؟ به نظرتون باتری رو عوض کنم؟ چی پیشنهاد می دید؟
    3 - اون چراغ زرد رنگ مال روغنه؟ راهنمایی بفرمایید چکار باید بکنم.
    4 - 2 ماهی هم هست که وقتی ترمز می کنم ماشین سوت میکشه.مشکل چیه؟
    5-یه مدت هم ضبطم از کار افتاده بود که وقتی باتری خالی شد و باتری به باتری کردیم الان روشن میشه ولی کد می خواد.
    6 - نزدیکترین نمایندگی برای چک کردن کلی ماشین به ما کجاست؟(سمت میدون انقلاب هستیم) هزینه هم میگیرن؟کلا چه جیز هایی رو چک می کنن اینایی که گفتم رو شامل میشه؟
    ساعت کاریشون چه زمان هاییه؟ چون ما تو طرح هستیم.؟

7 - در آخر تمامی موارد که باید چک بشه و تعویض بشه رو لطفا بفرمایید. (از روز اول هیچیش رو تغییر ندادم هیچ روغنی رو هم عوض نکردم)

کلا اگر پیشنهادی دارید بفرمایید که بدجوری خورده تو ذوقم این چند روزه.

8. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی حدود یک ماه پیش هم تو جاده قدیم کرج ساعت 2 شب به سمت تهران در حرکت بودم که به یه سنگ اندازه کف دست نوک تیز برخورد کردم و ..... پنچر شد لاستیک زاپاس هم نبرده بودم : دی... بماند که 35 تومن هزینه حمل دادیم.
    حالا من احساس می کنم لاستیک چیزیش نشده فقط رینگش قر شده....قابل تعمیر هست؟

10. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام الکس جان
    اگرچه که من از بین 206 سوارا رفتم ولی هنوز یه اشرافی بهش دارم

اون چراغ واسه منم روز اول روشن شد ! بعدا حل شد مشکلی نیست

اونی که میگی صبح روشن شده هم تو ذات 206 تیپ 5 هست با بنزین سوپر ! اونم پس از سوخته !
    و چراغ چک هست اون زرد رنگ ! حتما سریعا یه دیاگ بزنید مشکل مشخص میشه

اینکه میگید همش اینجوره یا از سوحته اگر از سوخت نباشه بلاخره یه جایی یه موردی داره از پدال بگیر تا سنسورا !

در مورد باطری هم باز خوبه برای شما 12000 تا اینجوری شد برای من که 4000 تا بود به رحمت خدا رفت !
    ترمز هم از لنت ببر با نوع اصلی تعویض کن من گرفتم 50 تومان جفت جلو رو !
    در مورد کد دهی ضبط هم نمیدونم ولی فک کنم با دیاگ حل میشه ! تجربه این یکی رو نداشتم

در مورد رینگ هم بله درست میکنن من خودم به این مشکلم بر خوردم

خلاصه مشکل داشتی منو صدا کن مرضی نبوده که تو تیپ5 ندیده باشم
    راستی ببر پیچای دسته موتور هم برات چک کنن

روغن رو سریعا تعویض کن ! فیلتر هوا فیلتر بنزین فیلتر روغن

راستی سطح روغن رو چک کردی تا الان؟ موقع باز کردن سوئیچ به min و max روی صفجه کیلومتر توجه کردی ببینی کم کرده یا نه؟
    Last edited by isbn; 27-12-2011 at 00:51.

12. 2 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی عزیز
    والا از زمانی که بنزین معمولی زدم این مشکل چراغ زرد رنگ نمایان شده....قبلش 4 ماه سوپر میزدم از جایگاه های درست و سابی.
    روغن رو هم چک نکردم اصلا چون طریقه چک کردنشون رو نمیدونم....حتی آب رادیات رو هم چک نکردم کلا 3_4 بار بیشتر کاپوت رو بالا نزدم تو این 7 ماه ...یبار روز اول برای زدن نمد کاپوت ...دوبار هم برای ریختن مایع شیشه شور!

اون Min و max رو هم نمیدونم اصلا جریانش چیه! ولی جدیدا یه صدایی موقع چرخوندن سوئیچ میشنوم نمیدونم قبلا بوده یا نه بین پله اول و دوم سوئیچ یه صدایی میده وقتی میچرخونم.

اون رینگ رو اگه درست کنم بعدا مشکل پیش نمیاد؟ چون دو سه نفر میگفتن اگه رینگ چکش بخوره دیگه خیلی خوب نمیشه.الان چرخ جلو سمت راننده زاپاسیه که نمایندگی بهم داد.
    باد چرخها رو باید تنظیم کنم؟ من شنیدم میگن نیتروژن بزنیم خوبه.

کلا این کار هارو کجاها انجام میدن...چجور جاهایی هستن.... من تاحالا گذرم به اینجور جاها نخورده....نمایندگی مجاز انجام میده همه اینکارارو؟ بهترین جایی که میشناسید رو معرفی کنید لطفا.... دور و نزدیکش فرقی نمیکنه.

میگم محمد جان اگه تهرانی وقت آزاد داشتی یروز قرار بذاریم ماشین رو برانداز کنی.
    ماشینت رو که فروختی چیزی ار وسایلش نمونده دستت؟

14. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مرسی عزیز
    والا از زمانی که بنزین معمولی زدم این مشکل چراغ زرد رنگ نمایان شده....قبلش 4 ماه سوپر میزدم از جایگاه های درست و سابی.
    روغن رو هم چک نکردم اصلا چون طریقه چک کردنشون رو نمیدونم....حتی آب رادیات رو هم چک نکردم کلا 3_4 بار بیشتر کاپوت رو بالا نزدم تو این 7 ماه ...یبار روز اول برای زدن نمد کاپوت ...دوبار هم برای ریختن مایع شیشه شور!

اون Min و max رو هم نمیدونم اصلا جریانش چیه! ولی جدیدا یه صدایی موقع چرخوندن سوئیچ میشنوم نمیدونم قبلا بوده یا نه بین پله اول و دوم سوئیچ یه صدایی میده وقتی میچرخونم.

اون رینگ رو اگه درست کنم بعدا مشکل پیش نمیاد؟ چون دو سه نفر میگفتن اگه رینگ چکش بخوره دیگه خیلی خوب نمیشه.الان چرخ جلو سمت راننده زاپاسیه که نمایندگی بهم داد.
    باد چرخها رو باید تنظیم کنم؟ من شنیدم میگن نیتروژن بزنیم خوبه.

کلا این کار هارو کجاها انجام میدن...چجور جاهایی هستن.... من تاحالا گذرم به اینجور جاها نخورده....نمایندگی مجاز انجام میده همه اینکارارو؟ بهترین جایی که میشناسید رو معرفی کنید لطفا.... دور و نزدیکش فرقی نمیکنه.

میگم محمد جان اگه تهرانی وقت آزاد داشتی یروز قرار بذاریم ماشین رو برانداز کنی.
    ماشینت رو که فروختی چیزی ار وسایلش نمونده دستت؟

تمامی این کاراو نمایندگی ها انجام میدن خیالت راحت !
    شما الان یه کار کن موقعی که سوئیچ رو میچرخونی به ان قسمت که کیلومتر ماشین رو مینوسه نگاه کن قبل امدن کیلومتر یه عبارت min چهار تا مربع وسط max مشخص میشه ببین چندتا از اون مربع ها کم شده !
    اون صدای دینگ هم که میگی اگر lcd type b داشته باشی مینویسه deadlocking active که منظورش اینه که کلا در ها تو حرکت چه از بیرون چه از داخل باز نمیشن ! ولی هنگام تصادف وقتی کلا سرعت به 20 تا برسه به صورت اتومات BSI دستور لغو میده ! اما مثل اینکه این سیستم تو مدل ایرانی کار نمیکنه و فقط پیغامش میاد
    دیاگ رو حتما بزن اونم با PPS اگر نمایندگی نداشته باشه که دارن ! میتونبی ببری این خدمات تون آپ تو تهران پارس خیابان فرجام چهار راه سراج حتما دارن دیاگ میزنه و خطا ها رو میبینه هرچی خطا باشه بهت میگه یه وقت میبینی یه خطایی داده باشه که نیاز به تعویض یه قطعه باشه . کلا این دیاگ زدن رو هر از چند گاهی انجام بده

شدت ضربه به رینگ رو نمیدونم چقدر بوده ولی واسه من لبه رینگ پخ شد ! اما درستش کردن مشکلی هم بدش نبود
    باد هم نیتروژن بله بهتر هست من زدم شاید 10 درصد حس کنی تغییرات رو !

در مورد زمان والا الان که فصل امتحانای دانشگاست و فعلا وقت ندارم ولی نیازی به من هم نیست همون نمایندگی برات خیلی راحت انجام میدن

همه چیشو فروختم مونده آینه تاشو برقی فقط با کروز

راستی افت شتاب و افزایش کپ نداشتی ؟
    دیاگ رو حتما بزن چون این جوری که میگی خطاهای زیادی الان تو حافظه ecu ثبت شده .

آها یه چیز دیگه که یادم رفت تا حالا تو حرکت متوجه صدای اخطار و نمایان شدن STOP روی صفجه کیلومتر نشدی؟
    Last edited by isbn; 27-12-2011 at 12:17.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان یک هفته است که 206 وی هشت رو از نمایندگی تحویل گرفتم موقع تحویل زیاد بدنه ماشین کنترل نکردم الان متوجه شدم که روی یکی از درها سه تا فرو رفتگی داره که کاملا موج میزنه میخاستم بدونم که میتونم برم نمایندگی پیگیر باشم یا شکایت کنم یا اصلا دیگه کاریش نمیشه کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •