تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 326 از 1081 اولاول ... 226276316322323324325326327328329330336376426826 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,251 به 3,260 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه goldenmasoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام.من internet security2009 نصب کردم اما وقتی میخوام آپدیتش کنم خیلی طول میکشه.تا حالا نزدیکه 15مگ دان کرده اما باز هم آپدیت نشده.مشکل از چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید
    من بازی گرید رو نصب کردم
    ولی وقتی کاسپر نصبه بازی نمیاد
    و وقتی کاسپر رو حذف میکنم بازی به راحتی میاد و اجرا میشه
    لطفا منو راهنمایی کنید که چی کار کنم؟
    با تشکر
    البته یادم رفت بگم که ورژن کاسپر 8.0.0.357 هستش
    دوست عزيز چون اکثر بازی هايی که ما نصب ميکنيم دارای کرک، و غير اورجينال هست، هميشه فايل هايی هست که بعضی محصولات امنيتی اون رو پاک ميکنند يا اجازه اجرا بهش نميدن...مثلاً محصول آويرا از دم هرچی کيجن بازی هست رو پاک ميکنه!
    درکل يک توضيح خارج از بحث نرم افزاری به شما ميدم که، حتی اگر دارای سيستم بالايی هستين موقع انجام بازی هميشه محصول امنیتی خودتون رو غير فعال کنيد...چون هر فايلي که موقع اجرای بازی ردوبدل ميشه توسط آنتی اسکن ميشه و در انجام بعضی بازی های با گرافيک بالا تأثير ميگذاره، پس هميشه موقع انجام بازی هر محصول امنيتی که دارين خاموش کنيد!
    اين يکی از روش های خوب اجرا شدن بازی ها هست، که در فروم های مخصوص بازی تذکر داده ميشه

داره خودمونی میشه mahsa_kaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ميتونيد تصويري از قسمت Update كاسپر را بگذاريد.
    من از نسخه KIS8.0.0.357 استفاده میکنم آیا باید نسخه 8.0.0.454رو نصب بکنم ت خوبا آپدیت بشه ؟

یک سؤال هم در مورد KASPERSKY KEY FINDERداشتم . آیا این برنامه قابل اطمینان هست ؟ با عث ویروسی شدن سیستم نمیشه؟

دوستان اگه در این مورد این برنامه اطلاعات کاملی به بنده بدید سپاسگزار میشم . آخه تمام KEY هایی که دارم بلک یتس هستند و برای نصب دوباره کاسپر 8 کی ندارم .

مشکل آپدیت برطرف شد فقط نمیدونم چرا بعضی قسمتها صبح و بعضی عصر آپدیت میشن و در یک اتصال کامل آپدین نمیشه؟

متشکرم

داره خودمونی میشه wood56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام من از kaspersky 7 استفاده می کنم. پس از نصب و هنگام اتصال به اینترنت هنگامی که می خواهم آنرا آپدیت کنم مشاهده می کنم که آپدیت آن غیرفعال است. لطفا بطور ساده و قابل درک توضیح دهید که چگونه این مشکل را برطرف کنم؟ در ضمن کلید فعال سازی آن تا 889 روز دیگر فعال است و مشکلی بابت این موضوع ندارم.

با تشکر از دوستان عزیز

داره خودمونی میشه mahsa_kaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

باید نسخه 8 کاسپر اسکای رو نصب بکنید . نسخه 7 دیگه کارایی نداره .

دوستان سؤال من در انتهای صفحه 427 رو هم نگاه کنید.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام من از kaspersky 7 استفاده می کنم. پس از نصب و هنگام اتصال به اینترنت هنگامی که می خواهم آنرا آپدیت کنم مشاهده می کنم که آپدیت آن غیرفعال است. لطفا بطور ساده و قابل درک توضیح دهید که چگونه این مشکل را برطرف کنم؟ در ضمن کلید فعال سازی آن تا 889 روز دیگر فعال است و مشکلی بابت این موضوع ندارم.

با تشکر از دوستان عزیز
    شما ظاهرا تازه اين نسخه را نصب كرده ايد و آپديت هم نكرده ايد.در ضمن نفرموديد كدام نسخه 7 را در سيستم خود نصب كرده ايد(ورژن دقيق را بفرماييد).اين احتمال وجود داره كه كليدي كه شما استفاده كرده ايد در ليست سياه باشه و بدون توجه به تعداد روزهاي باقيمانده امكان آپديت نخواهيد داشت.اطلاعات دقيق تري بفرماييد تا راحت تر بشه راهنمايي كرد.

داره خودمونی میشه wood56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

شما ظاهرا تازه اين نسخه را نصب كرده ايد و آپديت هم نكرده ايد.در ضمن نفرموديد كدام نسخه 7 را در سيستم خود نصب كرده ايد(ورژن دقيق را بفرماييد).اين احتمال وجود داره كه كليدي كه شما استفاده كرده ايد در ليست سياه باشه و بدون توجه به تعداد روزهاي باقيمانده امكان آپديت نخواهيد داشت.اطلاعات دقيق تري بفرماييد تا راحت تر بشه راهنمايي كرد.

دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون.نسخه مورد استفاده من به شرح زیر است.
    Kaspersky internet Security 7.0.0.125 - Final

اگه نباشه جاش خالی می مونه rw280s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من Kaspersky Internet Security 2009 استفاده می کنم و کاملا آپدیت شده است.
    الان اگر بخوام ویندوزم رو عوض کنم چطور باید آپدیتها رو نگه دارم و بعد از نصب ویندوز کجا کپی کنم.
    لطفا راهنمایی بفرمایید

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون.نسخه مورد استفاده من به شرح زیر است.
    Kaspersky internet Security 7.0.0.125 - Final
    دوست عزیز به احتمال زیاد مشکل از Key باشه

شما در تصویری که گذاشتید منوی کسپرسکی قرمز رنگ بود یعنی تهدید خطرناک ..

شما بر روی Security Alert کلیک کنید و ایراد رو برطرف کنید ، احتمالا مشکل حل میشه

باید نسخه 8 کاسپر اسکای رو نصب بکنید . نسخه 7 دیگه کارایی نداره .

دوستان سؤال من در انتهای صفحه 427 رو هم نگاه کنید.
    چه ربطی داره ؟ من خودم بنا به دلایلی از نسخه 7 استفاده میکنم

شما بر چه اساسی این حرف رو میزنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rw280s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با تشکر از دوستان عزیز
    دوست عزیز به احتمال زیاد شما چند تا Key رو نصب کردید.پیشنهاد می دم که کلیه کلیدها رو پاک کنید بعد تک تک نصب کنید و بعد از نصب هر کلید در آیکون کنار ساعت کسپر راست کلیک کرده و باید Active دیده نشه.
    موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •