سلام.من internet security2009 نصب کردم اما وقتی میخوام آپدیتش کنم خیلی طول میکشه.تا حالا نزدیکه 15مگ دان کرده اما باز هم آپدیت نشده.مشکل از چیه؟
سلام.من internet security2009 نصب کردم اما وقتی میخوام آپدیتش کنم خیلی طول میکشه.تا حالا نزدیکه 15مگ دان کرده اما باز هم آپدیت نشده.مشکل از چیه؟
دوست عزيز چون اکثر بازی هايی که ما نصب ميکنيم دارای کرک، و غير اورجينال هست، هميشه فايل هايی هست که بعضی محصولات امنيتی اون رو پاک ميکنند يا اجازه اجرا بهش نميدن...مثلاً محصول آويرا از دم هرچی کيجن بازی هست رو پاک ميکنه!
درکل يک توضيح خارج از بحث نرم افزاری به شما ميدم که، حتی اگر دارای سيستم بالايی هستين موقع انجام بازی هميشه محصول امنیتی خودتون رو غير فعال کنيد...چون هر فايلي که موقع اجرای بازی ردوبدل ميشه توسط آنتی اسکن ميشه و در انجام بعضی بازی های با گرافيک بالا تأثير ميگذاره، پس هميشه موقع انجام بازی هر محصول امنيتی که دارين خاموش کنيد!
اين يکی از روش های خوب اجرا شدن بازی ها هست، که در فروم های مخصوص بازی تذکر داده ميشه
من از نسخه KIS8.0.0.357 استفاده میکنم آیا باید نسخه 8.0.0.454رو نصب بکنم ت خوبا آپدیت بشه ؟
یک سؤال هم در مورد KASPERSKY KEY FINDERداشتم . آیا این برنامه قابل اطمینان هست ؟ با عث ویروسی شدن سیستم نمیشه؟
دوستان اگه در این مورد این برنامه اطلاعات کاملی به بنده بدید سپاسگزار میشم . آخه تمام KEY هایی که دارم بلک یتس هستند و برای نصب دوباره کاسپر 8 کی ندارم .
مشکل آپدیت برطرف شدفقط نمیدونم چرا بعضی قسمتها صبح و بعضی عصر آپدیت میشن و در یک اتصال کامل آپدین نمیشه؟
متشکرم![]()
با سلام من از kaspersky 7 استفاده می کنم. پس از نصب و هنگام اتصال به اینترنت هنگامی که می خواهم آنرا آپدیت کنم مشاهده می کنم که آپدیت آن غیرفعال است. لطفا بطور ساده و قابل درک توضیح دهید که چگونه این مشکل را برطرف کنم؟ در ضمن کلید فعال سازی آن تا 889 روز دیگر فعال است و مشکلی بابت این موضوع ندارم.
با تشکر از دوستان عزیز
باید نسخه 8 کاسپر اسکای رو نصب بکنید . نسخه 7 دیگه کارایی نداره .
دوستان سؤال من در انتهای صفحه 427 رو هم نگاه کنید.
شما ظاهرا تازه اين نسخه را نصب كرده ايد و آپديت هم نكرده ايد.در ضمن نفرموديد كدام نسخه 7 را در سيستم خود نصب كرده ايد(ورژن دقيق را بفرماييد).اين احتمال وجود داره كه كليدي كه شما استفاده كرده ايد در ليست سياه باشه و بدون توجه به تعداد روزهاي باقيمانده امكان آپديت نخواهيد داشت.اطلاعات دقيق تري بفرماييد تا راحت تر بشه راهنمايي كرد.
دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون.نسخه مورد استفاده من به شرح زیر است.
Kaspersky internet Security 7.0.0.125 - Final
من Kaspersky Internet Security 2009 استفاده می کنم و کاملا آپدیت شده است.
الان اگر بخوام ویندوزم رو عوض کنم چطور باید آپدیتها رو نگه دارم و بعد از نصب ویندوز کجا کپی کنم.
لطفا راهنمایی بفرمایید
دوست عزیز به احتمال زیاد مشکل از Key باشه
شما در تصویری که گذاشتید منوی کسپرسکی قرمز رنگ بود یعنی تهدید خطرناک ..
شما بر روی Security Alert کلیک کنید و ایراد رو برطرف کنید ، احتمالا مشکل حل میشه
چه ربطی داره ؟ من خودم بنا به دلایلی از نسخه 7 استفاده میکنم
شما بر چه اساسی این حرف رو میزنید؟
دوست عزیز به احتمال زیاد شما چند تا Key رو نصب کردید.پیشنهاد می دم که کلیه کلیدها رو پاک کنید بعد تک تک نصب کنید و بعد از نصب هر کلید در آیکون کنار ساعت کسپر راست کلیک کرده و باید Active دیده نشه.
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)