آره من دیروز سفارش دادم و امروز صبح هم وصل شد
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آره من دیروز سفارش دادم و امروز صبح هم وصل شد
این را به شما بگم که در حافظه این مودم vpiاندیشه save است.
دوستان میشه به صورت غیر حضوری ( بدون مراجعه به دفتر اندیشه) برای ماه آینده شارژ کرد؟؟
تو کدوم قسمت؟
از لحاظ هزینه ای فرقی میکنه یا نه؟؟
دوستان من امروز تمدید انلاین کردم . قبل تمدید آنلاین حجمم 35 مگ باقی داشت ولی هر چی دانلود میکنم پایین نمیره این حجم و سر جاش خشک شده .
تمدید کردم بعد ظهر ولی هنوز حجمم زیاد نشده .
یک چیز دیگه امشب که ساعت 12 شد روز هام تموم شد و شد 0 ولی هنوز وصل میشم و 35 مگ هم تکون نمیخوره . جریان چیه ؟؟؟
آقایون سلام.یه سوال من خط 3 هستم از اندیشه هم سرویس 256 گرفتم قبلا سرعتم روز و شب 200 بود اما الان 2یا3 روز هستش که سرعتم روز 200 هست ولی شب که میخوام دانلود بزارم تا 30-40 میاد پایین جریان چیه قبلا اینجوری نبود میخواستم بدونم مال بقیه هم اینجوری شده؟
شاید جای این سوال اینجا نباشه البته یه سر به قسمت اصلیش زدم اما چیزی که میخاستم نبود
چه مدل مودمی با اندیشه سازگاری داره یا بهترین کارکرد رو داره
از لحاظ هزینه ای فرقی نمی کنه میری قسمت تمدید حساب اونجا با استفاده از کارت بانکی میتونی شارژ کنی
1 هفته ست سرعتم افتضاحه رو 6 و 7 بالا پایین میره با 128 مشکل چیه ؟ 772 هستم
همه دوستام با سرعت 100 120 دانلوئ میکنن من با سرعت40 تا 70 که الان شد زیره 10
سرعت پارس انلاینی ها هم بالا رفته
tp-link td-8811قیمت 30 هزار تومان
---------- Post added at 02:54 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------
شما 1 هفته مشکل داری ما از زمانی که سرعت ها بالا رفت مشکل داشتیم که الان 2 روز سرعت شده 150 صبر کن شاید درست شد .(خط 727 )بلوار گیلان
اگر هم سرعت زیر 16 هست حق اعتراض داری.
مشترکین ADSL میتوانند از ساعت 1 صبح الی 8 صبح بصورت رایگان از سرویس استفاده نمایند.جهت استفاده از سرویس شبانه ، مشترکین می توانند در ساعات معین شده با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور زیر به اینترنت متصل شوند.
Username : ADSL
Password : ADSL
نوشته ی بالا متعلق به یکی از سرویس دهنده های شهر من است به نظر شما این یعنی اگر با شرکت قرار داد هم نبندم میتونم ار اینترنت شبانه اونا به طور مجانی استفاده کنم (من هم اکنون مشترک اندیشه هستم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)