راستی کسی نظری حدسی نداره که اوروچیمارو ساسکه رو کجا برده؟
راستی کسی نظری حدسی نداره که اوروچیمارو ساسکه رو کجا برده؟
اروچیمارو گفت جایی میریم که میشناسی . فکر کنم دارن میرن دهکده کونوها ! شاید میخوان حقیقت رو به زور از زیر زبون الدرها بکشن بیرون .
فکر کنم بعدش هم اونا رو بکشن
شاید هم میخوان برن جایی که کتیبه اوچیهاست یا شایدم به قبرستان خاندان اوچیها و ....
خیلی شایدها میشه در نظر گرفت ولی نمیشه نظر قطعی داد . همه چیز در حد همون حدس و گمان میمونه.
سلام
الان دقيقا چند قسمت از ناروتو اومده؟ من فكر كنم عقب موندم!
سلام 282 قسمت اومده!
من که دراپ کردم![]()
مانگای جدید هم اومد . عجب جنگی بود و چه قابلیت هایی داره این توبی !!! موکتون هم میزنه و عین آب خوردن مانگکیو استفاده کرد . کم مونده بود چشمش بترکه !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کاکاشی که ما میشناسیم اهل این کارا نیست
راستی من موندم کاکاشی رین رو کشته پس چرا دیگه صداش میکنه
Last edited by yanin; 10-10-2012 at 14:22.
فکر نکنم برای مانگکیو بوده . چون کاکاشی اصلا از مانگکیو شارینگان اطلاع نداشته . دلیلش چیز دیگه ای بوده .
شاید میخواسته که رین دست دشمن نیافته . چون که محاصره شده بودن و نمیخواسته که اطلاعات به دست دشمن برسه .
شاید هم دلیلش چیز دیگه ای بوده.
مثلا ممکنه دلیلش چی باشه هرچی دلیلش باشه مهم اینه که مانگیکیو هر دوشون با مرگ رین فعال شد راستی اوبیتو هم اونموقعه فک نکنم چیزی در مورد مانگیکیو میدونست کتیبه رو هم نخونده بود ولی چطوری به این قدرت تونست ازش استفاده کنه
بعد کاکاشی وقتی مانگیکیوش فعال شد از هوش رفت ولی اوبیتو مثل اینکه چاکرای اضافی بهش رسیده پا شد با اونهمه نینجا به اون شاخی جنگید
100 % بخاطر ژن هاشیراما بوده البته این حدس منه راستی اینیکه گفتید بخاطر نگرفت اطلاعات رین رو کشته
من فک نمیکنم اون کار ماله کیسامه هست نه کاکاشی
با اینکه ممکنه تلخ به نظر برسه ولی منم فکر می کنم برای این که رین دست دشمن نیفته و شکنجش ندن کاکاشی این کارو کرده.
چرا همیشه فک می کنید رین فرشته بوده و کاکاشی ادم پستی بوده که به خاطر اطلاعات کشته
چرا فک نمی کنید رین جاسوس بوده و کاکاشی مجبور شده بکشتش چون ما چیزی در مورد بچگی رین نمیدونم فقط یه لحظه تو این قسمت اونا
گفتند که نباید بزارن جنازه رین دست دشمن بیافته حتما دلیلی برای این حرف دارن به نظرتون از چی میترسیدن
من فک میکنم رین جاسوس بوده زمانی میخواست کاکاشی رو بکشه کاکاشی مجبور شده بکشتش ولی اگه اینجوری بوده پس چرا زتسو گفته هر دو محاصرن فک کنم اون لحضه هنوز رین وانمود میکرده دوسته چند ثانیه قبل اینکه ابتو برسه خواست کار کاکاشی رو تموم کنه که اون اتفاق افتاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)