دوست من مرسي از معرفي اين پچ!
اما دانلودش خيلي وحشتناكه
آيا سايتي براي خريد پستيش هست يا نه؟
يا چطور ميشه اين پچ رو روي cd دريافت كرد؟
دوست من مرسي از معرفي اين پچ!
اما دانلودش خيلي وحشتناكه
آيا سايتي براي خريد پستيش هست يا نه؟
يا چطور ميشه اين پچ رو روي cd دريافت كرد؟
دوست من کاش میتونستی لینک راپید بدی ...
سرعت سرورش خوبه ؟
آقا من چیکار کنم که زمانی که توپ دست حریفه و داره به سمت دروازه من حرکت میکنه دروازه بان دویست متر از دروازه خارج نشه تا حریف توپ رو با یه سانتر بکنه تو دروازه ؟؟
آخه این دروازه بان ما (( بوفون از تیم ملی ایتالیا)) تا میبینه توپ داره میاد سمت دروازه میدود بسوی پاهای مهاجم تیم مقابل و یارو هم یه پاس میده به نفر بعدی و اونهم با یه شوت توپ رو میفرسته تو دروازه خالی از دروازه بان !!
امروز داشتم تکنیک های بازی رو دستکاری میکردم !! نمیدونم چیکار کردم که دروازه بانی که دائم تو دروازه بود اینجوری همش میادبیرون !! البته فقط بوفون اینجوری نیست !! همه دروازه بانهای تیمهای من اینجوری شدند !! چجوری میشه درستش کرد ؟؟
ممنونم![]()
Defance دربازبان High بزار
بله دوست عزیز
من که سرعت رو تست کردم سرعت دریافتش خوب بود
البته فکر کنم تورنت بود
لینک تک تک هم هست ولی مال فایل فرونته
Last edited by B3HZ@D; 01-08-2008 at 01:53.
سایتی برای خرید پستی سراغ ندرام و فکر نکنم باشه
ولی میتونی به کافی نتها سفارش بدی برات دانلود کنن
تو سیستم چند چند بازی میکنی که دفات اینجوری بازه هرکی میاد میرسه به بوفون
پس دفاهات اونجا چیکارن اصولا وقتی دروازه بان میاد بیرون که دفاعی نباشه و حریف همینجوری عین تانک میاد تو محوطه
خوب چجوری باید اینکار رو بکنم ؟؟
از توی set formaion باید دستکاریش بکنم ؟؟
نه بابا تو زمین خودم همیشه سه تا مدافع و دوتا پیستون چپ و راست وجود داره !! دو نفر هم تو وسط زمین و بقیه هم تو خط حمله !!
زمانی که توپ میاد تو زمین خودم علیرغم اینکه تو زمین خودم کلی بازیکن خودی هست ولی بازهم دروازه بان میاد و حمله میکنه به پاهای حریفی که پا به توپ شده !!
سیستم بازی هم 2-4-4 هست.
این یه عکس از اون چیزی هست که من میگم !!
تو این صحنه علیرغم وجود دو تا مدافع این طرف و یه مدافع اون طرف زمین بازهم بوفون از دروازه بیرون میاد و خیلی پیش اومده مهاجم حریف دروازه بان رو دریبل میکنه و به یه شوت از راه دور توپ رو میفرسته به کنج دروازه خالی از دروازه بان !! چجوری میتونم این مشکل رو برطرف کنم ؟؟
ممنونم
Last edited by robert; 01-08-2008 at 14:35.
شما با دسته بازی میکنی اگه آره دکمه مثلثت گیر کرده اگرم تو کیبوردی ببین بیرون آوردن دروازه بان با چیه اون مورد داره
من 10 ساله فوتبال میزنم همچین چیزی ندیدم
دیگه انقدر که جلو نمیاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)