فعلاً آره ... چون بعد از خرید آپدیتش کردم ... بیشتر برنامه N95 8gb هم که بهش میخوره ...
.
ولی جداً دوربین بهتری داره .. عکسای زنده و شفافی میگیره ...
الانم که قیمتش خیلی اومده پائین ... فکر کنم قیمتش 380 شده ...
فعلاً آره ... چون بعد از خرید آپدیتش کردم ... بیشتر برنامه N95 8gb هم که بهش میخوره ...
.
ولی جداً دوربین بهتری داره .. عکسای زنده و شفافی میگیره ...
الانم که قیمتش خیلی اومده پائین ... فکر کنم قیمتش 380 شده ...
سلام
من یکی از دوستام n95 8gig داره . وقتی میخواد به pc وصل کنه "data transfer" یه error میده که فکر کنم معنیش میشه یه برنامه در حال استفاده کردن از مموریه (چون خودم ندیدمش انگلیسیشو نمیدونم دقیقا چیه) ، اجازه نمیده memory رو pc باز بشه . ولی هیچ برنامه ای رو گوشی ش نیست ! همه برنامه ها رو هم میبنده ولی بازم نمیشه .
اگه کسی میدونه مشکل از کجاس ممنون میشم راهنماییم کنه .
گوشی رو خاموش روشن کرده؟؟؟این مارو یک بار بکن...
اگه نشد از داخل به هم ریخته...یعنی باید از داخل منو بری تو connectivity بعد قسمت USB از اونجا بزار رو گزینه ی data transfer...
حتما درست میشه...امیدوارم...
9کرممم...
خاموش و روشن کرده .
این کاری هم که شما گفتین هم نشد !
ارورش اینه : unable to active data transfer mode , mass memory is used by another application
به نظر شما مشکل نرم افزاریه ؟ با reset factory درست نمیشه ؟
احتمالا یک برنامه قبلا داشته بعد پاک کرده و اثراتش مثل فایل استارت اپ برنامه هنوز رو گوشی مونده.اگر برات ممکنه .jbak task رو نصب کن وبررسی کن ببین چه برنامه هایی در حال اجرا وپردازش هستن.در ضمن این نکته رو در نظر داشته باش که بعضی برنامه های خود گوشی مثل گالری با دکمه exit داخل برنامه بسته نمیشن وفقط ظاهرن بسته میشن در حالی که هنوز تو حافظه مقیم هستند.اگر دیگه نشد با #7370# * فرمت کن.
ببین اس ام اس هاش کجا میره؟
روی phone memory یا mass memory?
بذاریش روی فون مموری فکر کنم درست بشه!![]()
بچه ها من حواسم نبود با همین پروداکت کذ گوشی اپدیتش کردم که فارسی یا حتی عربی نداره!!
لطفا یه پروداکت کد بدین که فارسی یا عربی داشته باشه!
0553640 ........
سامان جان لطفا به سوالي كه تو نامه هاي خصوصي برات ارسال كردم جواب بده. همينجا هم اين سوال رو مطرح مي كنم
نرم افزاري به نام XPLore هستش كه تو گوشي هاي سيمبيان مي شه فايلهاي سيستم و آهنگ ها و.. خود نوكيا رو كپي كرد الان ميخوامن بدونم نسخه اي از اين نزم افزار براي گوشي هاي جاوا هم وجود داره ؟
براي تغيير پروداكت كد وقتي گوشي رو با usb وصل ميكنم بايد رو چه حالتي بذارمش؟
data transfer يا pc suite يا....
روي pc suite كه گذاشتم nss نشناختش...!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)