تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 326 از 1635 اولاول ... 2262763163223233243253263273283293303363764268261326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,251 به 3,260 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

آيا قيمت Panasonic Lumix DMC_ZS3 پايينتر هم مياد ؟
    عزیز دل.. این هنوز وارد نشده!! خیلی مدت بودش که پی این بودم.. اما با قیمت بالا و وارد نشدنش نظرم عوض شد..
    ولی وقتی وارد بشه بعد چند ماه قیمتش یه جزئی میاد پایینتر

داره خودمونی میشه setayesh_mj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

عزیز دل.. این هنوز وارد نشده!! خیلی مدت بودش که پی این بودم.. اما با قیمت بالا و وارد نشدنش نظرم عوض شد..
    ولي دوست خوبمون با اين نقل قول:

قابل توجه دوستان ديروز يه سر به نمايندگي پاناسونيك زدم و دنبال قيمت fz28 مي گشتم چون ميخوام بخرم.قيمت 410.000 تومان كه البته موجود نداشت و گفت هفته بعد مياره.با فروشنده صحبت كردم و گفت آخرش 400.000 تومان مي ده بهم ولي هيچ اشانتيوني از جمله رم روش نداره!! البته من از دوستان شنيده بودم كه fz 28 روش يه رم مجاني هم داره؟؟! راستي tz7يا به عبارتي همونzs3 هم اومده قيمت 470.000 تومان كه دو رنگ مشكي و نقره اي موجود داره. lx3 هم آورده بود قيمت 430.000 تومان.من انتخابم fz28 هستش ولي راستش رو بخواين با ديدن امكانات zs3 و همچنين ديدن دوربين از نزديك يك خورده دو به شك شدم.ممنون مي شم اگه اساتيد فن راهنمايي كنند. [راهنمايي براي انتخاب نهايي بين zs3 و fz28 ].شنيدم كه zs3 زوم اپتيكالش هنگام فيلمبرداري كار مي كنه.آيا درسته؟؟
    گفتند كه ZS3 با قيمت 470.000 توي باز موجوده! يعني توي نمايندگيهاشون هم پيدا نميشه؟

3. این کاربر از setayesh_mj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

يعني توي نمايندگيهاشون هم پيدا نميشه؟
    ولي دوستمون با اين نقل قول گفته كه ZS3 با قيمت 470000 تومان توي بازار موجوده!

نقل قول:
    نوشته شده توسط cuteetuc [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قابل توجه دوستان ديروز يه سر به نمايندگي پاناسونيك زدم و دنبال قيمت fz28 مي گشتم چون ميخوام بخرم.قيمت 410.000 تومان كه البته موجود نداشت و گفت هفته بعد مياره.با فروشنده صحبت كردم و گفت آخرش 400.000 تومان مي ده بهم ولي هيچ اشانتيوني از جمله رم روش نداره!! البته من از دوستان شنيده بودم كه fz 28 روش يه رم مجاني هم داره؟؟! راستي tz7يا به عبارتي همونzs3 هم اومده قيمت 470.000 تومان كه دو رنگ مشكي و نقره اي موجود داره. lx3 هم آورده بود قيمت 430.000 تومان.من انتخابم fz28 هستش ولي راستش رو بخواين با ديدن امكانات zs3 و همچنين ديدن دوربين از نزديك يك خورده دو به شك شدم.ممنون مي شم اگه اساتيد فن راهنمايي كنند. [راهنمايي براي انتخاب نهايي بين zs3 و fz28 ].شنيدم كه zs3 زوم اپتيكالش هنگام فيلمبرداري كار مي كنه.آيا درسته؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

سلام به همه دوستان

ميشه نظر و اطلاعات خودتون را در مورد اين 3 تا دوربين و قيمتاشون به من بگيد، *همينطور كيفت عكس و فيلمبرداريشون*
    شما اساتيد و اهل فن كداميك از اين دوربينها را از نظر معيارهايي كه براي يك عكس خوب وجود دارند ، نسبت به ديگري برتر ميدانيد؟
    ( در ضمن همين جا بگم من اين دوربينها را براي عكاسي معمولي و خانوادگي ميخوام ولي كيفيت عكسها خيلي برام مهمه )

Sony CyberShot DSC_W230
    Sony CyberShot DSC_W290
    Panasonic Lumix DMC_ZS1

شاخه گل رزي که درزمان حيات به کسي مي دهيد ، به مراتب بهتر ازيک دسته گل ارکيده اي است که روي سنگ قبر او مي گذاريد
    كسي نيست جواب من را بده؟
    اگه ميشه درباره مموريهاشون و قيمت آنها هم مطلبي بنويسيد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام به همه دوستان

ميشه نظر و اطلاعات خودتون را در مورد اين 3 تا دوربين و قيمتاشون به من بگيد، *همينطور كيفت عكس و فيلمبرداريشون*
    شما اساتيد و اهل فن كداميك از اين دوربينها را از نظر معيارهايي كه براي يك عكس خوب وجود دارند ، نسبت به ديگري برتر ميدانيد؟
    ( در ضمن همين جا بگم من اين دوربينها را براي عكاسي معمولي و خانوادگي ميخوام ولي كيفيت عكسها خيلي برام مهمه )

Sony CyberShot DSC_W230
    Sony CyberShot DSC_W290
    Panasonic Lumix DMC_ZS1

شاخه گل رزي که درزمان حيات به کسي مي دهيد ، به مراتب بهتر ازيک دسته گل ارکيده اي است که روي سنگ قبر او مي گذاريد
    سلام
    اگر تصمیم به خرید یکی از این مدلها را گرفتید بنظر طبق شواهد ZS1 گزینه مناسبتری است:
    زوم نوری 12x

واید 25

فیلمبردی WVGA video (848 x 480 pixels), 30 fps

برد فلاش: 5.3 متر

ماکرو: 3cm

همچینین مقایسه ای که در سایت dpreview بین چند دوربین در این کلاس انجام شده این دوربین بالاترین رتبه را کسب کرده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد دو مدل سونی میتوان فلاش ضعیفتر . زوم واید و تله کمتر. فیلمبرداری و ماکرو ضعیفتر.
    بنظرم همین چند مورد دلایل خوبی برای معیار انتخاب یک دوربین باشد

در مورد مموری sz1 از مموری های sd پشتیبانی میکنه . بنظرم خرید یک مموری 4 یا 8 گیگی با مارک Transcend کلاس 6 (SDHC)یا توشیبا (SDHC)گزینه 'های مناسبی هستند .قیمت 8 گیگ این مموریها حدود 20 هزار تومان هست
    Last edited by unforgiven2009; 10-07-2009 at 13:31.

7. 2 کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

سلام
    اگر تصمیم به خرید یکی از این مدلها را گرفتید بنظر طبق شواهد ZS1 گزینه مناسبتری است:
    زوم نوری 12x

واید 25

فیلمبردی WVGA video (848 x 480 pixels), 30 fps

برد فلاش: 5.3 متر

ماکرو: 3cm

همچینین مقایسه ای که در سایت dpreview بین چند دوربین در این کلاس انجام شده این دوربین بالاترین رتبه را کسب کرده

کد:
    در مورد دو مدل سونی میتوان فلاش ضعیفتر . زوم واید و تله کمتر. فیلمبرداری و ماکرو ضعیفتر.
    بنظرم همین چند مورد دلایل خوبی برای معیار انتخاب یک دوربین باشد

در مورد مموری sz1 از مموری های sd پشتیبانی میکنه . بنظرم خرید یک مموری 4 یا 8 گیگی با مارک Transcend کلاس 6 (SDHC)یا توشیبا (SDHC)گزینه 'های مناسبی هستند .قیمت 8 گیگ این مموریها حدود 20 هزار تومان هست
    در مورد قيمت دوربينها اطلاعي داريد؟
    خبري داريد كه ZS1 الان تو بازار اصفهان موجوده؟
    ميشه درباره تفاوت كيفيت فيلمبرداري دوربين ZS1 و ZS3 مفصل توضيح بديد؟ قابليت HD را هم توضيح بديد؟
    Last edited by setayesh_mj; 10-07-2009 at 13:54.

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

[راهنمايي براي انتخاب نهايي بين zs3 و fz28 ].شنيدم كه zs3 زوم اپتيكالش هنگام فيلمبرداري كار مي كنه.آيا درسته؟؟
    پس ZS3 همین هفته وارد شده دوست جان.تا قبل از این که هیچجا نبودش
    واسه انتخاب بین ZS3 و FZ28 فقط به فاکتور واسه مشتری وجود داره>> آیا دنبال کامپکت هستی یا دنبال یا Like SLR
    ZS3 تنها کامپکت با کیفیتیه که زوم موقع فیلمبرداری داره.. یه مدل کامپکت خیلی ضعیف از سونی هم هستش که این امکان را داره ولی از دید فنی مناسب نیستش..
    امکانات FZ28 به مراتب کاملتر از ZS3 هست و قیمتم که حدود 60 تومن کمتره.یه حرفه ای FZ28 را انتخاب میکنه یه لحظه هم به انتخابش فکر نمیکنه..
    قابليت HD را هم توضيح بديد؟
    بارها در همین تاپیک گفتیم که فیلمبرداری HD یعنی 1280x720 یا در 800 .. فول HD هم یعنی 1920x1080
    Last edited by avecina.ir; 10-07-2009 at 14:09.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ميشه درباره تفاوت كيفيت فيلمبرداري دوربين ZS1 و ZS3 مفصل توضيح بديد؟ قابليت HD را هم توضيح بديد؟
    قیمت zs1 رادقیقا نمیدانم اما در سایتهای خارجی حدود 270 دلار قیمت دارد و می شه حدس زد قیمتی حدود 300 هزار تومان داشته باشد

قیمت w230و w290 در سایت دیجیکالا بترتیب 254 و 319 هزار تومان اعلام شده که در بازار شاید کمی ارزانتر هم باشد.
    راستی دوربینهای سونی رمهای مخصوص سونی یعنی Memory SticK پشتیبانی میکنند که به مراتب گرانتر از مموریهای SD هستند

درموردا ختلاف کیفیت فیلمبرداری این دو مدل:
    ابتدا در مرودفرمت HD :
    یادم هست چند وقت پیش پستی در مرود این فرمت در این تاپیک قرار دادم .لطفا به این آدرس مراجعه کنید:

کد:
    ZS3 از دو فرمت HD و AVCHD بهره میبره
    AVCHD فرمت جدید و مشترک بین شرکت سونی و پاناسونیک هست که از فناوری جدید AVC/H.264 MPEG4 برای ضبط تصاویر بهره میبره و میتوان حدود 20 دقیقه فیلبرداری با کیفیت HD را در یک DVD ذخیره کرد
    1280x720 pixels, 60p - AVCHD Lite SH: 17Mbps, H: 13Mbps, L: 9Mbps

در حالت HD با تفکیک 1280x720 pixels, 30fps و 720dpi تصویربرداری میکند

:ZS1
    WVGA video (848 x 480 pixels), 30 fps
    ااین فرمت با قدرت تفکیک بالاتراز فرمت (480*640) VGA می باشد گاهی به این فرمت تصویربرداری VGA به صورت واید گفته میشه که کیفیت بالاتری نسبت به VGA عرضه میکند
    Last edited by unforgiven2009; 10-07-2009 at 15:16.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

به نظر من هم قیمت ZS3 خیلی زیاده. اگه 400 بود باز بهتر بود. ولی 470 خیلی زیاده برای این دوربین. خصوصا با وجود دو تا دوربین با کیفیت بهتر مثل FZ28 و LX3. درسته که فیلمبرداری ZS3 از این دو تا بهتره. ولی فراموش نشه که هدف خرید دوربین عکاسی هست و کیفیت و امکانات عکاسی باید بیشتر مورد توجه قرار بگیره.

12. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به نظر من هم قیمت ZS3 خیلی زیاده. اگه 400 بود باز بهتر بود. ولی 470 خیلی زیاده برای این دوربین. خصوصا با وجود دو تا دوربین با کیفیت بهتر مثل FZ28 و LX3. درسته که فیلمبرداری ZS3 از این دو تا بهتره. ولی فراموش نشه که هدف خرید دوربین عکاسی هست و کیفیت و امکانات عکاسی باید بیشتر مورد توجه قرار بگیره.
    من هم موافقم اگر این مقدار می توانید هزینه کنید این دو دوربینی که دوستمان معرفی کردند و از آنجایی که کیفیت برای شما ملاک مهمی است بهترین انتخاب اهست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •