تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 326 از 1174 اولاول ... 226276316322323324325326327328329330336376426826 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,251 به 3,260 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

سلام به همگی- آقا ما بالا خره از بنی در آمدیم -- از مدیران محترم کمال تشکر رو دارم من دیگه بیجا کنم برم تایپیک بارسا ----

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

در مورد رونالدو باید بگم در این که بهترین بازیکن دنیاست هیچ شکی درش نیست ولی ارزش اینو نداره که 3 تا از بهترین بازیکنای تیمو فداش کرد ..... مخصوصن راموس که کاپیتان چهارمه تیمه

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

بکام جان خوش اومدی داداش مبارکه شرینی یادت نره
    اگه خودتم بخوای علیرضا جان من نمیذارم که دیگه بری اونجا
    خوب مهدی جان نه نظر خودتو بگو دوست داری چه بازیکنی بیاد رئال و البت تمام نکات بارز و اطلاعات جامعی رو هم ازش بده.......

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

بخدا حیف راموس هستش من میگم اگه از دستش بدیم میشه مثل یه ماکه له له (درست نوشته باشم خوبه) دیگه
    من هنوزم میگم کاکا بهتره از رونالدو

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

البته من دیروز یه چیزی رو خوندم خیلی جالب بود.....
    شنیدید که می گن رونالدو توی بازی های مهم نمی تونه گل بزنه ؟؟؟؟یا خوب بازی کنه ؟؟
    چون توی بازی های مهم یه دفاع خوب جلوش بازی می کنه ....
    اگه به دفاع عای تیم های انگلیسی هم نگاه کنید خیلی با دفاع های تیم های اسپانیایی فرق دار ن....
    میانگین سن دفاع های انگلیسی خیلی بالا هست و هم قوی نیستن ..
    رونالدو به راحتی می تونه با سرعت و قدرت دیریبلش جا بزارشون ...
    ولی دفاع های اسپانیایی خیلی قوی ترن ... در اسپانیا بازی کنای تکنیکی 100 برابر بیشتر از انگلیس
    پیدا می شه ...مثلا تیم بارسلون اندازه ی تمام انگلیس بازیکن تکنیکی داره ....
    برای همین دفاع ها براشون اون تکنیک ها خیلی عادی شده ... مثلا کسی که می تونه مسی رو بگیره مطمنان رونالدو براش کاری نداره ... قبول دارید که تکنیک مسی بیشتره ؟؟...
    مثال خوبش همین روبنه .. یادتونه توی انگلیس چه قدر خوب بازی می کرد ؟؟؟؟
    چه حرکاتی داشت ؟؟؟ چه سرعت و دریبلی می زد .. ولی توی اسپانیا اصلا در حدی نبود که توی چچلسی بازی می کرد ... شما الان یه ذره فک کنید می بینید که رونالدو توی اسپانیا نمی تونه دووم بیاره ...
    ولی کاکا می تونه .. چون توی ایتالیا بازی می کنه.. اون دفاع های خشن و وحشی که فقط به قصد پا تکل می کنن ...
    توی بازیهای مهم هم کاکا همیشه عالیه ...
    ولی چو کریس روبروش توی بازی های مم یه بازیکن مهم و خوب هست هیچ کاری نمی تونه بکنه ...
    دیدید جلوی زامبروتا چه جوری کم اوورد ؟؟؟
    ولی چون توی بازی چلسی اسین رو که یک هافبک دفاعی هست جلوش گزاشته بودن راحت با سرعتش جاش می زاشت و اصلا کار اسین اون قسمت نبود ....
    من حاظرم سر هر چی شرط ببندم که الان منچستر با رئال بازی کنه . کریس رونالدو اصلا هیچ کاری نمی تونه بکنه ..
    وقتی راموس رو جلوش بزارن اصلا هیچ کاری نمی تونه بکنه ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    در مورد کریس که تا فصل قبل درست است که فصل قبل اصلا نمیتونست جلوی تیمهای بزرگ خوب بازی کنه ولی این فصل واقعآ پیشرفت خارقالعاده داشته و مهم اینه که فعلا بهترین بازیکن جهان هستش و همینطور هم بیاد بگم که اون نتنها جلوی تیمهای ضعیف بلکه مقابل تیمهای که دفاع خوبی داره مثل لیورپول و ارسنال و چلسی و رم و لیون بازی خیره کننده از خودش به نمایش گذاشت باید این رو بپذیریم که بازی اون این فصل پیشرفت باور نکردنیه داره ....
    من که با اومدنش موافقم البت در صورت اینکه فقط با پول بیاد نه اینکه ما ستاره هامونو بدیم که اون وقت به درک نیاد...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

من اون بازی های خاراقلعاده در برابر تیم های بزگ رو ندیدم ....

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

براي دهمين بار
    مياتوويچ: رئال مادريد مي تواند قهرمان اروپا شود

خبرگزاري فارس: نايب رئيس رئال مادريد از اراده جدي باشگاهش براي دهمين قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، پدراگ مياتوويچ، بازيكن سابق رئال مادريد اظهار داشت: اين تيم مي تواند در سال آينده قهرمان اروپا شود. توانايي رسيدن به اين مهم را داريم.
    وي افزود: در فصل نقل و انتقالات بازيكن كمتري مي‌خريم؛ اما سعي مي كنيم روي اصول باشد و تيمي كامل به فصل آينده بفرستيم.
    مياتوويچ عنوان كرد: براي دهمين بار قهرمان ليگ قهرمانان اروپا مي شويم تا از هر نظر غير قابل دسترس باشيم.

به امید 10 قهرمانی

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

براساس اعلام سايت بارسلونا؛
    منچستر سيتي با رونالدينيو به توافق رسيد
    خبرگزاري فارس: باشگاه دوم شهر منچستر ادعا مي‌كند با رونالدينيو براي انعقاد قراردادي دو ساله به توافق رسيده است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت بارسلونا، به نظر مي‌رسد قرارداد اوليه ميان وكيل رونالدينيو و باشگاه منچستر سيتي انگليس منعقد شده باشد، اما قرارداد نهايي و رسمي بايد در فيفا به ثبت برسد كه تاكنون خبري در اين مورد منتشر نشده است.
    اين تيم اسپانيايي كه از داشتن اين بازيكن برزيلي براي فصل آينده نااميد شده است، مي‌كوشد او را به بهترين قيمت بفروشد تا با سود حاصل از آن، بتواند ابراهيموويچ را از اينتر ميلان به خدمت بگيرد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

خوب دوستان اول اینکه بد بخت شدیم رفت فیفا 5+6 رو تصویبش کرد که باید باشگاه ها حتمآ 6 بازیکن بومی داشته باشن مه که چندان ضرر نمیکنیم ولی میگم ارسنال باید بره دست دو چون تو کل تیمش فقط ولکات هستش انگلیسی بد بختن بیچاره ها.....
    در مورد کریس بازی لیون بازی برگشتش و در بازی رم که نگو و نپرس و در بازی با چلسی باز رفتش و در بازی با لیورپول هم بازی رفت و هم بازی برگشت مخصوصآ برگشت......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •