ما قهرمانیم ان شا الله
راست میگن دعا یادتون نره ها
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
ما قهرمانیم ان شا الله
راست میگن دعا یادتون نره ها
شنیدم که فقط دمه استادیوم ازادی می فروشن بلیط رو ... بیشتر مردد هستم روی تایم رفتنم ، نه می خوام خیلی زود برم که توی گرما علاف شم ( اگه تک نبودم خیالی نبود ولی خب تنهایی زیاد حال نمیده ) نه می خوام یه موقعی برم که دیگه بلیط تموم شده باشه ... یه جورایی هم خر رو می خوام هم پپسی روسلام سعید جان
شنیدی که فدراسیون برای بلیط چه برنامه ای چیده که؟![]()
![]()
پپسی خوبه تو اون گرما بد جوری می چسبه
اگه می تونستم خودم باهات میومدم تنها نباشی
ولی اگه از لحاظ مالی با مشکل دست و پنجه نرم نمی کنی دیرتر برو همیشه با یه مقدار کش بیشتر میتونی بلیط گیر بیاری![]()
بيش از7هزار نيروي پليس،امنيت بازي پرسپوليس-سپاهان را تامين ميكنند
سرهنگ محسن خانچرلي ـ معاون عمليات فرماندهي تهران بزرگ ـ در گفتوگو با خبرنگار «حوادث» ايسنا، درباره برقراري امنيت بازي پرسپوليس ـ سپاهان گفت: امنيت بازي فرداي پرسپوليس ـ سپاهان درحد بازي استقلال ـ پرسپوليس و يا تا حدي نيز بيشتر برقرار خواهد شد.
وي با بيان اين که امنيت داخل استاديوم توسط نيروهاي ويژه برقرار خواهد شد که به صورت يکپارچه عمل ميكنند، اظهار کرد: اما در بيرون از استاديوم نيز از عوامل انتظامي، يگانهاي امداد و در بخش ترافيکي هم از راهنمايي و رانندگي استفاده خواهد شد.
سرهنگ خانچرلي در ارتباط با برقراري امنيت در داخل اتوبوسها نيز تصريح کرد: در کليه اتوبوسهايي که در محل استاديوم براي انتقال تماشاگران وجود دارد، از عوامل لباس فرم و لباس شخصي استفاده شده، تا چنانچه تماشاگرنماها اقدام به ايجاد اختلال و مشکل کردند، بلافاصله با آنها برخورد شود.
رييس پليس 110تهران خاطر نشان کرد: در طول مسير استاديوم به ويژه در محور اتوبان تهران ـ کرج و آيتالله کاشاني، پاسگاههاي سيار مستقر شده است، تا اختلالگران در اتوبوسها در اسرع وقت دستگير شده و پس از تشکيل پرونده، تحويل مراجع قضايي شوند. همچنين در اين رابطه با مراجعه قضايي هماهنگي لازم صورت گرفته تا رسيدگي ويژهاي به اين موضوعات شود.
وي يادآور شد: با توجه به اين که برد و باخت تيم پرسپوليس اهميت دارد، در ميادين و خيابانهاي اصلي، نيروها به اندازه کافي مستقر هستند، تا امنيت لازم را برقرار کنند. همچنين کليه سرکلانتريها و پليس آگاهي و پيشگيري در آمادگي کامل به سر برده، تا يک مسابقه خوب و بدون مشکل برگزار شود.
وي فرهنگ سازي را به عنوان علت اصلي کاهش تخلفات در ارتباط حوادث پس از بازيهاي فوتبال در مدت اخير عنوان کرد و گفت: توجه به فرهنگسازي، آگاهسازي جوانان و استقرار نيروهاي نامحسوس پليس در اتوبوسها و افزايش مراقبتهاي پليس، افزايش تعداد اتوبوسها در استاديوم که منجر به افزايش کنترل پليس شده، از جمله دلايل کاهش قابل توجه حوادث پس از بازيهاي حساس فوتبال به شمار ميرود.
سرهنگ خانچرلي در پايان توصيه کرد: تماشاگران بايد به دستورات پليس توجه کرده و همگام و همراه با پليس باشند. به طوري که پليس براي برقراري آسايش و امنيت براي تماشاگران تلاش ميکند و با شادي آنها نيز مخالف نبوده اما مقررات نيز بايد رعايت شود.
بچه ها یه خبر بد:
ظاهرا قطبی نمی خواد تو پرسپولیس بمونه
اینو الان خردبین تو برنامه جهانگیر کوثری گفت
البته گفت من اینطور حس میکنم.
[quote=yoosef_st;2410691]این که سمت راست (چپ قطبی) وایساده کیه؟!؟!؟[/q
کدوم عکس؟
منم شنیدم گفت نمیمونه
درسته ...
ولی حق داره بابا .. این یه سال خیلی بهش ظلم شد و خیلی سختی
کشید ... هیچ سالی ، توی هیچ تیمی اینقد سختی و مشکل نداشته ...
ایشالا بمونه .. هر طور شده باید نگهش دارن .. ولی حالا که کاشانی هم
گفته میرم ، قطبی هم که با اصرار کاشانی اومده بوده ، اجتمال موندنش
کمه ...
ولی کاش بمونه ، چون واسه جام باشگاه ها خیلــــی بهش نیاز داریم ..
ولی ایشالا اگه رفت هم ، با قهرمانی بره ...
گرچه با احتساب اون 6 امتیاز کسر شده ، قطبی کار خودش رو کرده و تیم
رو قهرمان کرده ...
به امید برد امروز و قهرمانی ...
یا حق
![]()
من دارم از استرس ميميرم . اصلا فكر كرديد اگه نبريم چي ميشه ؟ سپاهان جلوي صد هزار نفر جشن قهرماني ميگيره .
ايشا الله كه ميبريم . دست خدا به همراهت پرسپوليس
خوردبین بعدش گفت من فقط حدس میزنم که میره ولی شاید حالا که تیم بین المللی شده و به اسیا رفته بمونه
داشت از طرف خودش میگفت
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)