اينترنت جايي ميشناسيد بازي ps3 ارزون بفروشه ؟
نو و دسته دوم فرقي نداره
اينترنت جايي ميشناسيد بازي ps3 ارزون بفروشه ؟
نو و دسته دوم فرقي نداره
مم این سئوالو پرسیدم که Raminxxx عزیز این آدرسو بهم داد.
یه نگاه به سایت nextgen.ir بزن و با فروشگاهش تماس بگیر.
موفق باشی
ببینم اگه کول دیسکی که به دستگاه وصل می کنم ویروس داشته باشه ممکنه که دستگاه ویروس بگیره و اگه این طور بشه بعدش باید چکار کنم ؟
سلام. راستش من میخواستم یک سری اطلاعات کامل در مورد نحوه انلاین بازی کردن بدونم
در ضمن من شنیدم که با استفاده از PS3 می توان گشت و گذار ازاد در تمام اینترنت کرد ؟ این حرف صحت داره ؟
بعد یه سوال دیگه , علت اجرا نشدن بازی های PS2 و نصب لینوکس چی هست ؟
ببینید سخت افزار PS3 طوری طراحی شده که از پایه با سیستم Linux هماهنگی داره و نصب اون نیز زیاد به ویرایش نرم افزاری و شناسوندن تمام قطعات نیاز نداره . ولی خب اگه بخواین از PS3 به جای Mini Pc استفاده کنید اذیت میشین چون بالاخره بوجود آمدن
Bug ها و نا همانگی لازم Cell با ویندوز و Linux میتونه آدم رو دیونه کنه.
سلام خواهرم
با Homebrew ها میشه این کار رو انجام داد که فقط هم روی Fat امکان پذیر هست و البته من از وجود همچین نرم افزاری خبر ندارم.
کلا بهتون توصیه میکنم از تمام وسایلتون به بهترین شکل استفاده کنین یعنی حتی اگه شده یه Monitor Full HD 21.5 بگیرید تا از
Full HD بودنش لذت ببرید.
مشکل شما به خاطر نبود سیستم Auto Matching TV در OS دستگاه هست که امیدوارم تو ورژن بعدی رفع بشه.
یعنی کنسول نمیتونه بدون تنظیمات شما اطلاعت لازم رو با TV و GPU خودش هماهنگ کنه . اما Xbox360 این قابلیت رو داره.
جواب بالا
درست گفته !
ما کابل مس داریم , نقره داریم , طلا هم داریم (برای Server ها استفاده میشه) خب مسلما قیمت فرق میکنه .
درسته جیگرتون ولی فاصله و هم نوع فرمت تصویری و مقدار فریم ریت هم خیلی تاثیر داره.
HDMI قرار نیست که از رده خارج بشه !! حالا حالا ها باهاش کار داریم پس بهتره جنس خوب بخریم تا برای مصارف بعدی به مشکل بر
نخوریم .البته یک کابل دیگه با پورتی شبیه mini USB داره میاد
که میگن رقیب سر سخت HDMI هست.
عزيزم مگه نميدوني كه اسليم ها از Linux پشتيباني نميكنند...بعد یه سوال دیگه , علت اجرا نشدن بازی های PS2 و نصب لینوکس چی هست ؟{البته طبق گفته يكي از دوستان سوني با آپديت بعدي فريمور كنسول اين قابليتو به كلي حذف ميكنه
تا نتونند كنسولشو هك كنند
}
البته اينطوري هم كه شما ميگي نيست / Linux نسخه ps3 به دليل كم بودن ظرفيت رم اين كنسول نسبت به كامپيوتر از 80% كارايي استفاده ميكنه كه يه موقه هايي اذيت ميكنهببینید سخت افزار PS3 طوری طراحی شده که از پایه با سیستم Linux هماهنگی داره و نصب اون نیز زیاد به ویرایش نرم افزاری و شناسوندن تمام قطعات نیاز نداره . ولی خب اگه بخواین از PS3 به جای Mini Pc استفاده کنید اذیت میشین چون بالاخره بوجود آمدن
Bug ها و نا همانگی لازم Cell با ویندوز و Linux میتونه آدم رو دیونه کنه.
فكر ميكنم كه Homebrew ها بيشتر برنامه هايي درجهت ه ك psp هستند{هر چي تو نت سرچ كردم چيزي پيدا نكردم} ولي فكر كنم با Linux بايد بشه همچين كاري كرد...سلام خواهرم
با Homebrew ها میشه این کار رو انجام داد که فقط هم روی Fat امکان پذیر هست و البته من از وجود همچین نرم افزاری خبر ندارم.
نظر من هم همينه حتما" يه مانيتور 2261 vp بگير...کلا بهتون توصیه میکنم از تمام وسایلتون به بهترین شکل استفاده کنین یعنی حتی اگه شده یه Monitor Full HD 21.5 بگیرید تا از
Full HD بودنش لذت ببرید.![]()
اگه ميتوني دستگاهت رو آپديت كن....احتمالا" درست بشه...مشکل شما به خاطر نبود سیستم Auto Matching TV در OS دستگاه هست که امیدوارم تو ورژن بعدی رفع بشه.
كنسول من {مدل فت} اين مشكل رو نداره و با چند تلوزيون تستش كردم/اين هم يه برتري ديگه فت بر اسليم\یعنی کنسول نمیتونه بدون تنظیمات شما اطلاعت لازم رو با TV و GPU خودش هماهنگ کنه . اما Xbox360 این قابلیت رو داره.![]()
من از كابل hdmi سينما خانوادگي تلوزينمون استفاد ميكنم كه 3 متره و مشكلي هم نداشتم تا حالادرست گفته !
ما کابل مس داریم , نقره داریم , طلا هم داریم (برای Server ها استفاده میشه) خب مسلما قیمت فرق میکنه .
تو توپخونه يه مدل كابل هست كه توريه و روش نوشته ps3 و 1.8 متره فكر ميكنم كه مناسبه.....درسته جیگرتون ولی فاصله و هم نوع فرمت تصویری و مقدار فریم ریت هم خیلی تاثیر داره.
HDMI قرار نیست که از رده خارج بشه !! حالا حالا ها باهاش کار داریم پس بهتره جنس خوب بخریم تا برای مصارف بعدی به مشکل بر
نخوریم .البته یک کابل دیگه با پورتی شبیه mini USB داره میاد
که میگن رقیب سر سخت HDMI هست.
قيمتش هم 12/ 13 تومنه...
Last edited by CHEGUEVARA.; 26-02-2010 at 02:15.
اگر این قابلیت حذف بشه معنیش اینه که دیگه نمیشه برای این کنسول بازی تولید کرد ! کسانی که در مورد دولوپینگ بازی برای کنسول اطلاع دارند میدونند من چی میگم ! ممکنه به بک نسخه انحصاری محدودش بکند که در دسترس عموم نیست .عزيزم مگه نميدوني كه اسليم ها از Linux پشتيباني نميكنند...{البته طبق گفته يكي از دوستان سوني با آپديت بعدي فريمور كنسول اين قابليتو به كلي حذف ميكنه
}
به برنامه هایی که به صورت غیر رسمی برای کنسول ها نوشته میشود HomeBrew میگویند و برای تمام کنسول های -- شده یافت میشود !فكر ميكنم كه Homebrew ها بيشتر برنامه هايي درجهت ه ك psp هستند{هر چي تو نت سرچ كردم چيزي پيدا نكردم} ولي فكر كنم با Linux بايد بشه همچين كاري كرد...![]()
محمد رضا جان اگه دقت کنی من در جواب Gamer Master گفتم , چون گفته بود که سخت افزار PS3 هیچ تغییری نکرده .عزيزم مگه نميدوني كه اسليم ها از Linux پشتيباني نميكنند...{البته طبق گفته يكي از دوستان سوني با آپديت بعدي فريمور كنسول اين قابليتو به كلي حذف ميكنه
}
منم گفتم دیگه این کنسول همانگی رو داره ولی پشتیبانی سخت افزاری کامل و هماهنگی کامل رو با نوع Linux و ویندوز رو نداره.البته اينطوري هم كه شما ميگي نيست / Linux نسخه ps3 به دليل كم بودن ظرفيت رم اين كنسول نسبت به كامپيوتر از 80% كارايي استفاده ميكنه كه يه موقه هايي اذيت ميكنه![]()
میلاد جان جواب دادن دیگهفكر ميكنم كه Homebrew ها بيشتر برنامه هايي درجهت ه ك psp هستند{هر چي تو نت سرچ كردم چيزي پيدا نكردم} ولي فكر كنم با Linux بايد بشه همچين كاري كرد...![]()
محمد رضا جان مشکل اون چیزی نیست که شما فکر میکنی . در ضمن مشکل از OS هست نه سخت افزار.اگه ميتوني دستگاهت رو آپديت كن....احتمالا" درست بشه...
كنسول من {مدل فت} اين مشكل رو نداره و با چند تلوزيون تستش كردم/اين هم يه برتري ديگه فت بر اسليم\![]()
در مورد HDMI هم همونطوری که گفتم الان فرقی نمیکنه شما کابل 8 تومنی بگیری یا 80 تومنی ! بعدا به مشکل بر خواهید خورد.
در ضمن قطر HDMI های گرون معمولا 2 برابر بیشتر هست.
میلاد جان بیشتر توضیح میدی ؟
Last edited by SamGun; 26-02-2010 at 10:51.
اينطور كه من خوندم شما ميگيد سوني ميخواد اين قابليت لينوكس رو حذف كنه
خوب حالا اگه كنسولو آپديت نكنيم چي؟
و يه سوال ديگه!!
پلي 3 من يه مشكل داره درست خاموش نميشه !!!
وقتي ميزني خاموش بشه چراغ سبز پاور تا هميشه چشمك ميزنه وكنسول خاموش نميشه مجبوري با دكمه پشت خاموش كني كه آخر خطره !! چه كنم؟
كنسول هم آخرين آپديت هست
Last edited by abol_fa; 26-02-2010 at 11:05.
فعلا شایعاتی بیش نیست .
تا اونجایی که من میدونم خاموش شدن یک امر نرم افزاری هست و مشکل به احتمال زیاد به داشبورد مربوط میشه.
اگه میتونید یک بار دیگه Update کنید.
درضمن کنسول به 2 روش خاموش و روشن میشه ( با کنترل و با دکمه ی Power جلوی دستگاه)
با هر 2 مشکل دارید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)