تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 326 از 1219 اولاول ... 226276316322323324325326327328329330336376426826 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,251 به 3,260 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

اينترنت جايي ميشناسيد بازي ps3 ارزون بفروشه ؟
    نو و دسته دوم فرقي نداره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اينترنت جايي ميشناسيد بازي ps3 ارزون بفروشه ؟
    نو و دسته دوم فرقي نداره

مم این سئوالو پرسیدم که Raminxxx عزیز این آدرسو بهم داد.
    یه نگاه به سایت nextgen.ir بزن و با فروشگاهش تماس بگیر .
    موفق باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ببینم اگه کول دیسکی که به دستگاه وصل می کنم ویروس داشته باشه ممکنه که دستگاه ویروس بگیره و اگه این طور بشه بعدش باید چکار کنم ؟

در آغاز فعالیت LEON S.KANNEDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام. راستش من میخواستم یک سری اطلاعات کامل در مورد نحوه انلاین بازی کردن بدونم
    در ضمن من شنیدم که با استفاده از PS3 می توان گشت و گذار ازاد در تمام اینترنت کرد ؟ این حرف صحت داره ؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

بله فقط 65 نانومتري شدن
    ------------
    براي مسئله ريجن بجز فيلم در DLC دان دچار مشكل خاهيد شد
    ------
    بعد یه سوال دیگه , علت اجرا نشدن بازی های PS2 و نصب لینوکس چی هست ؟
    یکی به این سوال ما پاسخ بده

کسی نگفت این ویندوز لینوکس به چه دردی می خوره کارت گرافیکی و اینجور چیزا رو میشناسه اگه که بشناسه بازی ها کامپیوتر هم نصب مخیشه اگه که نه ظاهری فقط جنبه نمادین داره این ویندوز چه قابلیت هایی به کاربر میده
    ببینید سخت افزار PS3 طوری طراحی شده که از پایه با سیستم Linux هماهنگی داره و نصب اون نیز زیاد به ویرایش نرم افزاری و شناسوندن تمام قطعات نیاز نداره . ولی خب اگه بخواین از PS3 به جای Mini Pc استفاده کنید اذیت میشین چون بالاخره بوجود آمدن
    Bug ها و نا همانگی لازم Cell با ویندوز و Linux میتونه آدم رو دیونه کنه.
    سلام ..
    آیا می تونم روی یه فولدر که روی دستگاه ک÷ی Copy کردم قفل بزارم ؟ یعنی نرم افزار خاصی برای این کار هست یا نه ؟
    ایا راهی هست که من بتونم دستگاهو به تلویزیونهای معمولی هم وصل کنم یا نه ؟
    ممنون میشم راهنماییم کنین ...
    در ضمن جهت راهنمایی : دستگاه من اسلیم 250
    سلام خواهرم
    با Homebrew ها میشه این کار رو انجام داد که فقط هم روی Fat امکان پذیر هست و البته من از وجود همچین نرم افزاری خبر ندارم.

کلا بهتون توصیه میکنم از تمام وسایلتون به بهترین شکل استفاده کنین یعنی حتی اگه شده یه Monitor Full HD 21.5 بگیرید تا از
    Full HD بودنش لذت ببرید.

آره اصلا تصویر ندارم ...تازه یه بار بردمش خونه یکی از فامیلا که اونا هم Lcd داشتن .. ولی اونجا هم با HDMI نیومد البته اون یکی فیششو نبرده بودم که تست کنم ...
    بابت آدرسا هم ممنون .ولی بهم نگفتین بازی که خیلی بکش بکش و سخت نباشه چی هست ؟
    مشکل شما به خاطر نبود سیستم Auto Matching TV در OS دستگاه هست که امیدوارم تو ورژن بعدی رفع بشه.

یعنی کنسول نمیتونه بدون تنظیمات شما اطلاعت لازم رو با TV و GPU خودش هماهنگ کنه . اما Xbox360 این قابلیت رو داره.
    تصویر دارم ولی فقط رویتلوزیون خونمون .. جای دیگه نمی تونم ببرم ....
    بابت بازیها هم ممنونم که معرفی کردی ...
    بابت راهنماییات هم ممنون ...
    موفق باشی ...
    فعلا بای ..
    جواب بالا

فروشندش میگفت این کابل نسبت به بقیه سرعت انتقالش بیشتره همین !
    درست گفته !

ما کابل مس داریم , نقره داریم , طلا هم داریم (برای Server ها استفاده میشه) خب مسلما قیمت فرق میکنه .
    کابل هایی HDMI با قیمت 40 یا بالاتر به درد مصارف خانگی نمیخوره و مربوط به کارهای حرفه ای هست و تفاوتشون با کابلهای ارزان قیمت مخصوصا در فاصله های کم خیلی نامحسوسه.
    درسته جیگرتون ولی فاصله و هم نوع فرمت تصویری و مقدار فریم ریت هم خیلی تاثیر داره.
    HDMI قرار نیست که از رده خارج بشه !! حالا حالا ها باهاش کار داریم پس بهتره جنس خوب بخریم تا برای مصارف بعدی به مشکل بر
    نخوریم .البته یک کابل دیگه با پورتی شبیه mini USB داره میاد

که میگن رقیب سر سخت HDMI هست.

6. 5 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

بعد یه سوال دیگه , علت اجرا نشدن بازی های PS2 و نصب لینوکس چی هست ؟
    عزيزم مگه نميدوني كه اسليم ها از Linux پشتيباني نميكنند...{البته طبق گفته يكي از دوستان سوني با آپديت بعدي فريمور كنسول اين قابليتو به كلي حذف ميكنهتا نتونند كنسولشو هك كنند}
    ببینید سخت افزار PS3 طوری طراحی شده که از پایه با سیستم Linux هماهنگی داره و نصب اون نیز زیاد به ویرایش نرم افزاری و شناسوندن تمام قطعات نیاز نداره . ولی خب اگه بخواین از PS3 به جای Mini Pc استفاده کنید اذیت میشین چون بالاخره بوجود آمدن
    Bug ها و نا همانگی لازم Cell با ویندوز و Linux میتونه آدم رو دیونه کنه.
    البته اينطوري هم كه شما ميگي نيست / Linux نسخه ps3 به دليل كم بودن ظرفيت رم اين كنسول نسبت به كامپيوتر از 80% كارايي استفاده ميكنه كه يه موقه هايي اذيت ميكنه
    سلام خواهرم
    با Homebrew ها میشه این کار رو انجام داد که فقط هم روی Fat امکان پذیر هست و البته من از وجود همچین نرم افزاری خبر ندارم.
    فكر ميكنم كه Homebrew ها بيشتر برنامه هايي درجهت ه ك psp هستند{هر چي تو نت سرچ كردم چيزي پيدا نكردم} ولي فكر كنم با Linux بايد بشه همچين كاري كرد...
    کلا بهتون توصیه میکنم از تمام وسایلتون به بهترین شکل استفاده کنین یعنی حتی اگه شده یه Monitor Full HD 21.5 بگیرید تا از
    Full HD بودنش لذت ببرید.
    نظر من هم همينه حتما" يه مانيتور 2261 vp بگير...

مشکل شما به خاطر نبود سیستم Auto Matching TV در OS دستگاه هست که امیدوارم تو ورژن بعدی رفع بشه.
    اگه ميتوني دستگاهت رو آپديت كن....احتمالا" درست بشه...
    یعنی کنسول نمیتونه بدون تنظیمات شما اطلاعت لازم رو با TV و GPU خودش هماهنگ کنه . اما Xbox360 این قابلیت رو داره.
    كنسول من {مدل فت} اين مشكل رو نداره و با چند تلوزيون تستش كردم/اين هم يه برتري ديگه فت بر اسليم\

درست گفته !

ما کابل مس داریم , نقره داریم , طلا هم داریم (برای Server ها استفاده میشه) خب مسلما قیمت فرق میکنه .
    من از كابل hdmi سينما خانوادگي تلوزينمون استفاد ميكنم كه 3 متره و مشكلي هم نداشتم تا حالا

درسته جیگرتون ولی فاصله و هم نوع فرمت تصویری و مقدار فریم ریت هم خیلی تاثیر داره.
    HDMI قرار نیست که از رده خارج بشه !! حالا حالا ها باهاش کار داریم پس بهتره جنس خوب بخریم تا برای مصارف بعدی به مشکل بر
    نخوریم .البته یک کابل دیگه با پورتی شبیه mini USB داره میاد

که میگن رقیب سر سخت HDMI هست.
    تو توپخونه يه مدل كابل هست كه توريه و روش نوشته ps3 و 1.8 متره فكر ميكنم كه مناسبه.....
    قيمتش هم 12/ 13 تومنه...
    Last edited by CHEGUEVARA.; 26-02-2010 at 02:15.

8. 3 کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

عزيزم مگه نميدوني كه اسليم ها از Linux پشتيباني نميكنند...{البته طبق گفته يكي از دوستان سوني با آپديت بعدي فريمور كنسول اين قابليتو به كلي حذف ميكنهتا نتونند كنسولشو هك كنند}
    اگر این قابلیت حذف بشه معنیش اینه که دیگه نمیشه برای این کنسول بازی تولید کرد ! کسانی که در مورد دولوپینگ بازی برای کنسول اطلاع دارند میدونند من چی میگم ! ممکنه به بک نسخه انحصاری محدودش بکند که در دسترس عموم نیست .

فكر ميكنم كه Homebrew ها بيشتر برنامه هايي درجهت ه ك psp هستند{هر چي تو نت سرچ كردم چيزي پيدا نكردم} ولي فكر كنم با Linux بايد بشه همچين كاري كرد...
    به برنامه هایی که به صورت غیر رسمی برای کنسول ها نوشته میشود HomeBrew میگویند و برای تمام کنسول های -- شده یافت میشود !

10. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

من از كابل hdmi سينما خانوادگي تلوزينمون استفاد ميكنم كه 3 متره و مشكلي هم نداشتم تا حالا

تو توپخونه يه مدل كابل هست كه توريه و روش نوشته ps3 و 1.8 متره فكر ميكنم كه مناسبه.....
    قيمتش هم 12/ 13 تومنه...
    محمد رضا جان اگه دقت کنی من در جواب Gamer Master گفتم , چون گفته بود که سخت افزار PS3 هیچ تغییری نکرده .
    البته اينطوري هم كه شما ميگي نيست / Linux نسخه ps3 به دليل كم بودن ظرفيت رم اين كنسول نسبت به كامپيوتر از 80% كارايي استفاده ميكنه كه يه موقه هايي اذيت ميكنه
    منم گفتم دیگه این کنسول همانگی رو داره ولی پشتیبانی سخت افزاری کامل و هماهنگی کامل رو با نوع Linux و ویندوز رو نداره.
    میلاد جان جواب دادن دیگه
    اگه ميتوني دستگاهت رو آپديت كن....احتمالا" درست بشه...

كنسول من {مدل فت} اين مشكل رو نداره و با چند تلوزيون تستش كردم/اين هم يه برتري ديگه فت بر اسليم\
    محمد رضا جان مشکل اون چیزی نیست که شما فکر میکنی . در ضمن مشکل از OS هست نه سخت افزار.

در مورد HDMI هم همونطوری که گفتم الان فرقی نمیکنه شما کابل 8 تومنی بگیری یا 80 تومنی ! بعدا به مشکل بر خواهید خورد.

در ضمن قطر HDMI های گرون معمولا 2 برابر بیشتر هست.
    اگر این قابلیت حذف بشه معنیش اینه که دیگه نمیشه برای این کنسول بازی تولید کرد ! کسانی که در مورد دولوپینگ بازی برای کنسول اطلاع دارند میدونند من چی میگم ! ممکنه به بک نسخه انحصاری محدودش بکند که در دسترس عموم نیست .
    میلاد جان بیشتر توضیح میدی ؟
    Last edited by SamGun; 26-02-2010 at 10:51.

12. 5 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال abol_fa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كنار كارون....

پيش فرض

اينطور كه من خوندم شما ميگيد سوني ميخواد اين قابليت لينوكس رو حذف كنه
    خوب حالا اگه كنسولو آپديت نكنيم چي؟
    و يه سوال ديگه!!
    پلي 3 من يه مشكل داره درست خاموش نميشه !!!
    وقتي ميزني خاموش بشه چراغ سبز پاور تا هميشه چشمك ميزنه وكنسول خاموش نميشه مجبوري با دكمه پشت خاموش كني كه آخر خطره !! چه كنم؟
    كنسول هم آخرين آپديت هست
    Last edited by abol_fa; 26-02-2010 at 11:05.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

اينطور كه من خوندم شما ميگيد سوني ميخواد اين قابليت لينوكس رو حذف كنه
    خوب حالا اگه كنسولو آپديت نكنيم چي؟
    و يه سوال ديگه!!
    پلي 3 من يه مشكل داره درست خاموش نميشه !!!
    وقتي ميزني خاموش بشه چراغ سبز پاور تا هميشه چشمك ميزنه وكنسول خاموش نميشه مجبوري با دكمه پشت خاموش كني كه آخر خطره !! چه كنم؟
    كنسول هم آخرين آپديت هست
    فعلا شایعاتی بیش نیست .

تا اونجایی که من میدونم خاموش شدن یک امر نرم افزاری هست و مشکل به احتمال زیاد به داشبورد مربوط میشه.

اگه میتونید یک بار دیگه Update کنید.

درضمن کنسول به 2 روش خاموش و روشن میشه ( با کنترل و با دکمه ی Power جلوی دستگاه)

با هر 2 مشکل دارید ؟

15. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •