کلید ctrl+fرا بزنید در فرم بازشده دوسربرگ دارد سربرگ replace رو انتخاب کنید در قسمت find what بنویسد *sheet و در قسمت زیر اون بنویسد Sheet*!f9 سپس دکمه replace All رو بزنید
کلید ctrl+fرا بزنید در فرم بازشده دوسربرگ دارد سربرگ replace رو انتخاب کنید در قسمت find what بنویسد *sheet و در قسمت زیر اون بنویسد Sheet*!f9 سپس دکمه replace All رو بزنید
اینو امتحان کردم ولی همون علامت ستاره رو میاره
درصورتی که من میخوام بجای علامت ستاره شماره شیت که در هر سلول متفاوت هستش رو بیاره
سلام دوستان به راهنمایی فوری اساتید نیاز دارم..
من چطوری میتونم فرمول های ریاضی شامل علایم خاص و رادیکال و کسر و.... را در اکسل تایپ کنم.دوستان توجه کنید منظورم فرمول نویسی برای حل کردن نیست فقط میخوام شکل ریاضی فرمول را مانند equation که در افیس هست را به گونه مشابه در اکسل تایپ کنم
دوستان گرامی ..کسی نیست پاسخ بده؟
دوستان لطفا اگه کسی چیزی میدونه من رو راهنمایی کنید..در حال انجام یک پروژه هستم که خیلی وقت کم دارم.ممنون
سلام
برید به Insert>Object و Microsoft Equation رو بزنید.
در ضمن می تونید با نصب نرم افزار MAth Type این کار رو به راحتی انجام بدید.
سلام
سوالم رو با مثال عرض میکنم:
من به اکسل نقاط (2و1) و (4-و2) و (0و3) و (11و4) و (9-و6) رو دادم و اکسل یه نموداری رو برام کشیده که از این نقاط رد میشه ( تا اینجا اکیه)
حالا چطور در مورد نقطه (؟و5) میتونم ؟ رو پیدا کنم ؟؟؟
ممنون
این قسمت برای هاشور زدن خانه است
من می خواهم نمودارم را هاشور بزنم
ممنون می شم پاسخ بدهید
Last edited by nelahe; 15-04-2012 at 08:25.
سلام
من چند فایل excel 2003 دارم که وقتی با excel 2007 باز مینک ارور زیر رو میده و بسته میشه.
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از پاسخ شما 2 تا سوال دیگه هم داشتم اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم
1- چطوری میتونم رنگ یک سلول یا نوشته داخلش رو عوض کنم در حالتی که یه دستور در سلول نوشتم که بعضی وقتا جواب OK"" میده یا مثلا جواب NOT OK .. من میخوام مثلا وقتی جواب NOT OK ظاهر میشه رنگ همون سلول یا نوشته "OK" به رنگ سبز دربیاد .
2-فرض کنیم 2 ردیف ستون داریم ..چگونه یک سلول با لیست کشویی COMBO BOX یا موارد مشابه بسازم که وقتی از کشو یک مقدار انتخاب میکنم ،در مقابل سلول، عدد نظیر آنچه انتخاب شده ظاهر شود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)