تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 326 از 585 اولاول ... 226276316322323324325326327328329330336376426 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,251 به 3,260 از 5841

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد كارت گرافيك

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    قصد خريد يك كارت گرافيك دارم.در مورد كارت گرافيك و اينكه چه مدلي از آنرا تهيه كنم اطلاعات كافي ندارم.قيمت هم بين 300 تا 350 مدنظرم هست.براي صرفا بازي قصد خريد ندارم ولي دوست دارم يك كارت گرافيك قدرتمند و جديد (نه حرفه اي) با توجه به سفارش خريد يك سيستم جديد روي سيستمم داشته باشم.ميخوام كارايي بالايي داشته باشه.تاحد امكان صداي فن خيلي پاييني داشته باشه.يكي از دوستانم ميگفت كارت گرافيك Sparkle Calibre P960 با پردازنده گرافيكي Geforce 9600GT با حافظه 512DDR3 با قيمتي در حدود 270000 تهيه كنم كه مجهز به سيستم خنك كننده پيشرفته Dual Fly و صداي فن كم كه در برخي مدلهاي Calibre مشاهده ميشه و مبدل DVI به HDMI و وجود فناوري SCT و VRT (كه نميدونم چي هستند)ميباشند.
    در مورد پسوندهاي كارت گرافيك (مثل GT و GTX و GTS )هم اگر قدري توضيح بفرماييد كه چه مزيتي نسبت بهم دارند ممنون ميشم.
    با تشكر.
    اگه قصد بازی نداشته باشید می تونید به کارتهای گرافیک Silent هم فکر کنید.

به نظر من Sapphire Radeon HD 3870 Ultimate Edition با قیمت 250 هزار تومان گزینه مناسبی است. این کارت از HDMI هم پشتیبانی می کنه.

البته مناسب ترین کارت برای بازی در رده قیمت شما Geforce 9800 GTX هست که حدود 360 تا 370 هزار تومان قیمت داره.
    --------

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

Stream عزيز ممنون از پاسخ شما.
    بله همانطور كه گفتم قصد من از خريد كارت گرافيك صرفا جهت بازي نيست ولي دوست دارم اگر زماني هم نياز به گرافيك قدرتمند در سيستم داشتم مشكل كارت گرافيك نداشته باشم.در مورد كارتهاي گرافيك Silent كه بيصدا هستند ممكن هست قدري بيشتر توضيح بفرماييد كه اين مدل نسبت به مدل غير Silent بجز در مقوله صدا چه تفاوتهايي باهم از نظر Price/Performance دارند؟نظر شما در خصوص مدل كارت گرافيك Sparke Calibre p960 چيه؟از طرف ديگه به كارتهاي گرافيك ATI علاقه اي ندارم.چند تا از مشخصات كارت گرافيك Sparke Calibre p960 را خدمت شما و دوستان قرار ميدم(گرچه خود شما استاد هستيد) كه مقايسه اي با Geforce 9600GT انجام داده:

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

Stream عزيز ممنون از پاسخ شما.
    بله همانطور كه گفتم قصد من از خريد كارت گرافيك صرفا جهت بازي نيست ولي دوست دارم اگر زماني هم نياز به گرافيك قدرتمند در سيستم داشتم مشكل كارت گرافيك نداشته باشم.در مورد كارتهاي گرافيك Silent كه بيصدا هستند ممكن هست قدري بيشتر توضيح بفرماييد كه اين مدل نسبت به مدل غير Silent بجز در مقوله صدا چه تفاوتهايي باهم از نظر Price/Performance دارند؟نظر شما در خصوص مدل كارت گرافيك Sparke Calibre p960 چيه؟از طرف ديگه به كارتهاي گرافيك ATI علاقه اي ندارم.چند تا از مشخصات كارت گرافيك Sparke Calibre p960 را خدمت شما و دوستان قرار ميدم(گرچه خود شما استاد هستيد) كه مقايسه اي با Geforce 9600GT انجام داده:

از نظر کارایی در بازیها، Geforce 9600GT و Radeon HD 3870 دقیقا در یک سطح قرار می گیرند (هر کدوم توی بعضی بازیها نسبت به اون یکی برتری دارند ولی این برتری بیشتر از 1 درصد نیست.)

Radeon HD 3870 از DirectX 10.1 هم پشتیبانی می کنه که این قابلیت در Geforce 9600 GT وجود نداره.

Sparke Calibre P960 یک Geforce 9600 GT است که اورکلاک شده و خنک کننده اش عوض شده. نسبت به خنک کننده Reference در 9600GT عملکرد بهتری داره ولی از نظر صدا تقریبا در همون حد هست. به نظر من اینها اختلاف قیمت 80 هزار تومانی با مدل Geforce 9600 GT Reference رو توجیه نمی کنه! البته این رو هم نمیشه در نظر نگرفت که Sparkle با اینکه یک برند معمولی به شمار می ره در ایران قیمتهاش نسبت به بقیه برندها میشه گفت خیلی بالاتر است!

مدلهای Silent همونطور که در عکس مشخص هست از فن استفاده نمی کنند و کاملا بی صدا هستند، ضعفشون نسبت به مدلهای دیگه قابلیت کمترشون در اورکلاک هست و دماشون رابطه مستقیمی با قدرت Cooling کیس داره.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با اين توضيحاتي كه شما فرموديد بهتره كه با توجه به قيمت و برند معمولي Sparkle اين محصول را تهيه نكنم.شما به Directx10.1 اشاره كرديد.اگر بخوام از برندهاي معروف در زمينه كارت گرافيك محصولي از رده Geforce تهيه كنم كه از Directx 10.1 هم پشتيباني كنه و كيفيت و كارايي خوبي هم از نظر انجام كارهاي گرافيكي(بازي يا انجام كارهاي گرافيكي) داشته باشه و در واقع خودم هم نخوام آنرا OverClock كنم و از نظر فن سروصداي زيادي هم ايجاد نكنه به ترتيب اولويت چه ماركهايي را توصيه ميكنيد.قيمت را هم كه خدمت شما عرض كردم(از رده Geforce).

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

با اين توضيحاتي كه شما فرموديد بهتره كه با توجه به قيمت و برند معمولي Sparkle اين محصول را تهيه نكنم.شما به Directx10.1 اشاره كرديد.اگر بخوام از برندهاي معروف در زمينه كارت گرافيك محصولي از رده Geforce تهيه كنم كه از Directx 10.1 هم پشتيباني كنه و كيفيت و كارايي خوبي هم از نظر انجام كارهاي گرافيكي(بازي يا انجام كارهاي گرافيكي) داشته باشه و در واقع خودم هم نخوام آنرا OverClock كنم و از نظر فن سروصداي زيادي هم ايجاد نكنه به ترتيب اولويت چه ماركهايي را توصيه ميكنيد.قيمت را هم كه خدمت شما عرض كردم(از رده Geforce).
    خب هیچ کارت گرافیکی NVIDIA Geforce ای وجود نداره که از DirectX 10.1 پشتیبانی کنه!

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

خب هیچ کارت گرافیکی NVIDIA Geforce ای وجود نداره که از DirectX 10.1 پشتیبانی کنه!
    از DirectX 10.1 صرفنظر ميكنيم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

از DirectX 10.1 صرفنظر ميكنيم.
    معلومه علاقه شدیدی به NVIDIA دارید!

بهترین چیزی که فعلا با بودجه شما میشه خریداری کرد Geforce 9800 GTX با قیمت بین 360 تا 370 است. الان برندهای inno3D و Zotac با این قیمت پیدا میشن. از نظر صدا هم وضعشون خوب است!

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

معلومه علاقه شدیدی به NVIDIA دارید!

بهترین چیزی که فعلا با بودجه شما میشه خریداری کرد Geforce 9800 GTX با قیمت بین 360 تا 370 است. الان برندهای inno3D و Zotac با این قیمت پیدا میشن. از نظر صدا هم وضعشون خوب است!
    بله متاسفانه يا خوشبختانه به محصولات NVIDIA علاقمند هستم.
    پس نظر شما روي اين مدله.شما اين مدل را از نظر كارايي و ساير موارد مرتبط تاييد ميكنيد؟

پروفشنال mazdakaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام
    تا قیمت 100 هزار تومن چه کارت گرافیکی ترجیحا GIGABYTT با چیپ Nvidia پیشنهاد میکنید که برای بازی خوب باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه moji2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    من می خوام یه 9600 گیگابایت بخرم تو رایان صبا زده 240 اگه بخرم کی میاد در خونه؟(کسی خریده)؟
    من از راین صبا خرید کردم اگه همون روز پرواز باشه خیلی سریع به دستت می رسه . من ساعت 1 بعد از ظهر سفارش دادم ساعت 10 شب دستم بود فقط 3500 هزینه خورد . که واقعا ارزش داره .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •