مرسی سامان جان از این که وقت گذاشتی و جواب دادی (-: ولی نشد!!! راه دیگه ای بلد نیستی؟؟
کسی طرز کار با "اوپرا مینی" بلد هست؟
مرسی سامان جان از این که وقت گذاشتی و جواب دادی (-: ولی نشد!!! راه دیگه ای بلد نیستی؟؟
کسی طرز کار با "اوپرا مینی" بلد هست؟
برنامه رو از این آدرس دانلود کن مشکلت حل میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهش میکنم ولی بارها چه برای خودم و چه برای دوستانم این مشکل پیش اومده بود که با این روش درست شد ...
فايل به اين حجيمي رو كي ميتونه آپ كنه.البته ما دايالاپي هافايل 68 مگي ورژن 21.0.016 رو يه جا آپلود كنين
شما برو تو انجمن نوكيا سرچ كن.تاپيك مربوط به آپ گريد گوشي ها
یه سوال بی ربط به تاپیک. ببخشید!
من n -gageرو نصب کردم. قبلیه پاک شد. و اینی که الان تو منو هست به رنگ ابی هست.
چطور می تونم بازی بریزم توش؟ وقتی به شبکه وصل میشه تو قسمت showroom بازی هارو میاره با حجم های بالا! وقتی دانلود میزنم و یه بازی 2 مگی رو میگیرم می گه فایل خراب است.وقتی دانلود تو پی سی رو میزنم یه لینک به ایمیلم میفرسته . رو اون که میرم یه فایل با حجم 500 کیلو دانلود میشه.با فرمت xxx.eng.exe حالا با این فایل چه کار کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید!!!!!
یه سوالی هم دارم از دوستان ان گیج باز...من یه بازی کامل ان گیج رو به ترتیب پوشه هاش کپی کردم توو مموری گوشیم ، فایل های سیستم و لیبز و چه می دونم تا آخرش...حالا چطوری و از کجای گوشی بازی رو بیارم بالا؟؟؟
اون قبلیه که پاک کردی تبلیغاتیش بود.آبیه اصله!
بازی ها رو که از سایت می گیری اول یه فایل 500 کیلوبایتی میاد.بعد موبایل رو وصل می کنی به کامپیوتر و خود اون فایل رو اجرا می کنی تا بازیه اصلی رو رو گوشیت دانلود کنه.![]()
خیلی ممنون مجتبی جان. گوشی رو تو چه حالتی وصل کنم به کامی؟ به اینترنت هم متصل باشم(چه سوالی!!!)
تو سایت انگیگ برم؟
طرز کار با "اوپرا مینی "ورژن 4.1 رو بلدید؟
اخه ارور میده!
گوشی رو در حالت pc suite باید وصل کنید.به اینترنت هم باید وصل باشید.تو سایت هم لازم نیست برید.خود اون فایل 500 کیلوبایتی همه کارارو می کنه.
من با اپرا 4.1 کار نکردم چون هنوز بتا هست و به طبع مشکلات زیادی داره.فعلا با ورژن 4 کار کن.
یه نیم نگاهی هم به این پست!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)